Arama sonuçları: *

• Users: cxngizhan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Şarkı bulamıyorum yardım

ya semicenk bugün yeni şarkı çıkartmış çıkmaz bir sokakta diye başında ki giriş nakarat kısmı falan o melodi çok tanıdık tıpatıp aynı melodiye sahip şarkı vardı 3 kişi oturduk araştırdık bulamadık yok bulabilecek var mı allah aşkına uyuyamıyoruz ya
  2. C

Youtube thumbnail kalitesi

KENDİ YOUTUBE KANALIMDA THUMBNAIL YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMDA HANGİ Aİ UYGULAMASINI KULLANIRSAM KULLANAYIM BU KALİTEYİ ELDE EDEMİYORUM NASIL BÖYLE KALİTELİ THUMBNAİLLER YAPABİLİRİM ?
  3. C

Arpelia Çalışma Masası 140x70x73

https://www.koctas.com.tr/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/p/5002199613 BU FİYAT BANDINDA MASALARA BAKTIĞIMDA İKEA'DA VE CEREMICAL DİYE BİR MARKANIN MASALARI VAR FAKAT İKİSİNDE DE SALLANMA SORUNU VARMIŞ TEK SEÇENEĞİM BU VAR NE DİYORSUNUZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BU MASA HAKKINDA ?
  4. C

3000 TL'YE KADAR MASA ÖNERİSİ

elimde sadece fikir olarak bu var araştırmalarıma göre masa başka bir öneriniz varsa bekliyorum.
  5. C

3000 TL'YE KADAR YAN MONİTÖR ÖNERİSİ

fikir olarak elimde bunlar var 1. monitör 2. monitör 3. monitör 4. monitör daha iyi diyebileceğiniz monitörler varsa bekliyorum
  6. C

mousepad temizliği (X-Raypad Aqua Control Zero)

X-Raypad Aqua Control Zero mouse pad kullanıyorum daha önce hiç temizlemedim nasıl temizlemem gerekiyor temizlerken dikkat etmem gereken bir şey var mı
  7. C

Çözüldü✓ itopya da fatura bilgisinde yazan bilgilerle kargo takip öğrenilir mi

bir arkadaşım hediye için mikrofon siparişi verdi itopya hesabı onundu fakat fatura bilgileri bana aitti itopya ile görüşsem verirler mi kargo takip numarasını ?
  8. C

Çözüldü✓ HyperX Cloud 2 Mikrofon Çalışmıyor

15 dakika önce geldi ve mikrofon çalışmıyor iyice taktım çıkarttım resledim driver kurdum resledim ama değişen bir şey yok ne yapacağım
  9. C

Çözüldü✓ cloud 2 mi blackshark v2x mi ?

ikisi arasında kaldım ama eğer ki bu bütçede daha iyisi var diyorsanız önerilere hatta yöneltimlere açığım. FPS oyuncusu olduğum için ses kalitesi önemli ve mikrofonu da
  10. C

Öneri Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar fiyat aşırıya kaçmadan oyuncu koltuğu önerir misiniz 180, 100 kiloyum rahat bir şey istiyorum günde 12 saat bilgisayar başındayım
  11. C

YouTube ne zaman video yüklenmeli ?

Arkadaşlar Canbequit'in yayın tekrarlarını atıyorum yayınları 2'de bitiyor sonra paylaşıyorum 4 gibi yükleniyor fakat izlenmeler 100-200 arası videoları saat kaçta atmalıyım saat faktörünün ne kadar önemi var, teşekkürler
  12. C

Çözüldü✓ lamzu atlantis mini pro 4k uygunluğu

17x9 el ölçüsüne sahibim uygun mudur el yapıma göre (fingertip)
  13. C

Çözüldü✓ lamzu atlantis mini 4k - aqua control zero

şöyle bir satın alım gerçekleştirdim fakat fikirlerinizi almak istiyorum pişman eder mi mantıklı bir harcamam mı olmuş bu fiyata daha iyisi olur mu ?
  14. C

Çözüldü✓ Razer Viper V2 Pro ve Mousepad

Merhaba arkadaşlar 2 tane sorum olacak öncelikle viper v2 pro fiyatı bandında daha iyi özellikler taşıyan bir mouse var mıdır önerileriniz nelerdir ikincisi de eğer ki fikrim değişmezse viper v2 pro alacağım ve ona uygun kaliteli bir mousepad arıyorum teşekkürler
  15. C

Çözüldü✓ Mousepad Önerisi - logitech g pro x superlight

gpx superlight almayı düşünüyorum mouse ped olarak ne önerirsiniz
  16. C

Çözüldü✓ 3000₺ mouse önerisi.

Merhaba öncelikle güncel olarak rival 3 kullanıyorum mouse olarak ama oynadığım oyunlarda sergileyebileceğim performansın altında performans sergiliyormuşum gibi hissiyat veriyor bu nedenle çok daha iyi bir mouseye geçmek istiyorum forumlarda biraz gezdim ve bu fiyat bandında kimisi logitech g...
  17. C

Çözüldü✓ 3000 TL'YE KADAR mouse

GÜNCEL OLARAK KULLANDIĞIM mouse RIVAL 3 VE IYI BIR mouseYE GECMEK ISTIYORUM VALORANT VE LOL OYNUYORUM COGUNLUKLA VE TUTUS SEKLIM FINGERTIP
  18. C

Çözüldü✓ Razer deathadder v3 pro alınır mı?

alınır mı bu fiyat bandında daha iyisi var mı (claw)
  19. C

Çözüldü✓ 1500tl civarı mouse önerisi

fiyat bir tık aşabilir genellikle fps oyunları oynuyorum tutuş şeklim claw
  20. C

Çözüldü✓ 1500 TL mouse ÖNERİSİ

FİYAT BİR TIK GEÇEBİLİR KULLANDIĞIM mouse RIVAL 3 (CLAW)
Geri