Arama sonuçları: *

1. C

Öneri Kulaküstü Kulaklık Tavsiyesi

Merhaba, Mevcut olarak Asus Rog Hi-res kullanmaktayım ama bağlantı kablosunda bir temassızlık var ve doğru konuma getirene kadar kulaklığın bütün bağlantısı kesiliyor. Ses, mikrofon ve rahatlık konusunda bu modele yakın bir kulaklık almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz, aktif olarak kullandığınız...
  2. C

Discord Oyun Yayını Sorunu

Merhaba, Hikayeli oyunları oynarken Discord üzerinden arkadaşım da izleyebilsin diye yayın açıyorum ama sinematik sahnelerinde konuşma sesleri ona gitmiyor, sadece altyazı görünüyor. Bu sorunun sebebi nedir? Nasıl çözülür? Şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
  3. C

Öneri Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Merhaba, Günde yaklaşık 7-8 saat bilgisayar başında geçiren biri olarak ergonomik bir koltuk/sandalye aramaktayım. İnternette hangi firmaya bakarsam bakayım altında şikayetvar sitesinde açılmış onlarca konu gördüğüm için hem çekimser hem de kararsız kaldım. En az bir sene kullandığınız koltuk...
  4. C

Çözüldü✓ RX 7900 XTX / RTX 4070 Ti Sistem Toplama

Merhaba. Toplayacağım sistem bileşenlerinin bir kısmı aşağıda mevcut, bir kısmı da bilgim olmadığından öneriye açık. PSU kaç W kullanmam gerekiyor, hangi işlemci sıvı soğutmayı almam gerekiyor, kasaya bileşenler sığacak mı? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller dilerim. Parçalar: Anakart =...
Geri