Arama sonuçları: *

• Users: kdrk0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kdrk0

Yardım OBS WEBCAM DÜŞÜK FPS SORUNU ?

Selamlar a4tech markalı 480p ve 30 fps bir webcam kameram var. Gündüz normal bir şekilde 30 fps ve olabildiği kadar akıcı fakat akşamları kamera 5-10 fps e düşüyor ve böyle sabit kalıyor. Biraz internette araştırdım bu sorunun ışık ile ilgili olduğunu öğrendim. Akşam olduğunda telefonumun...
  2. kdrk0

MODEMDE İNTERNET IŞIĞI YANMIYOR !!!

Modemim vodafone a ait ve evde kullanıyorum. İnternet ışığı yanmıyor diğer ışıklar yanıyor, reset düğmesine basarak defalarca resetledim ve fişi çıkarıp taktım ama olmadı bir türlü. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. kdrk0

ELEKTRİK HAKKINDA ACİL YARDIM !!!

Selamlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Oturduğum ev 3 katlı bir apartman ve ben 2. Katında oturuyorum. Tanidıklarım Bir sebep yüzunden elektrikleri kapattılar, nasıl geri açacağımı bilmiyorum. Sigorta kutularının resmini çektim aşağıda mevcut. İlk resim evin içindeki kutu, diğerleri ise...
  4. kdrk0

EN İYİ OYUN HANGİSİ ?

Sizin bunlardan en sevdiğiniz oyun hangisi ? (Sadece aşağıdakilerden) 1- Hunt SHOWDOWN 2- It Takes Two 3- Dying Light 4- God of War 5- A Way Out 6- The Witcher 3: Wild Hunt
  5. kdrk0

Yardım İTOPYA SATIN ALIM SORUNU ?!?

İtopya'dan aldığım bu ürüne yaptığım ödeme 2 gündür onaylanmadı. Tahminen ne kadar süreceği hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?
  6. kdrk0

Yardım KAMERA TAVSİYESİ !!

kamera tavsiyesi istiyorum pc için. 1080p olmalı
  7. kdrk0

Yardım HANGİSİ DAHA İYİ ?

Selamlar, yayın için mikrofon arıyorum ve en fazla 3000 TL bütçeye sahibim. Ben birkaç tane buldum ama yinede sizlere danışmak istedim. Sizce en mantıklısı hangisi olur ? Bu arada masam bir tık dar olduğu için mouse ve klavye gibi aygıtların kablolarıyla dolaşmaması adına uzun çubuk ile uzanan...
  8. kdrk0

Çözüldü✓ 2000 TL mikrofon tavsiyesi ??!

Bütçem maksimum 2000 tl bu bütçede en fp mikrofonu ariyorum( PC için. Yayın, video). Yardımcı olanlara olmayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
  9. kdrk0

Çözüldü✓ RGB LED IŞIK İLE İLGİLİ SORUM VAR !!!

Selam, monitörümün arkasındaki duvara rgb led şerit ışıklarından almak istiyorum. Sorum şu şimdi bu rgb led şeritleri kesebiliyormuşuz fakat kestikten sonra nasıl birbirleriyle uyumlu çalışacaklar onu pek anlamadım. Cevaplarsanız memnun olurum.
  10. kdrk0

BU MİKROFON ALINIR MI ?

bu alınır mı? sizce kaliteli gözüküyor.
  11. kdrk0

Çözüldü✓ PC İÇİN MİKROFON TAVSİYESİ LAZIM !!!

Selamlar yayında kullanmak için bir mikrofon arıyorum. Bütçem maks 800 tl civarında. Yardımcı olursanız memnun olurum. Ben bir tane buldum ama sizinde görüşlerinizi almak isterim.
  12. kdrk0

Webcam pc kamera tavsiyesi 2025

arkadaşlar 1080p veya 720p ve 60 fps kamera arıyorum bilgisayarım için. en fazla 1200tl bütçem var. sizin kullanmış olduğunuz veya bildiğiniz marka varsa önerirseniz çok memnun olurum, hayırlı ramazanlar...
  13. kdrk0

Çözüldü✓ RAM hakkında acil yardım gerek !!

selamlar bilgisayarımda 16gb ram var fakat azalmaya başladığını hissediyorum. ram ler azalıyormu ve resimdeki bellek miktarı az değilmi ? ve nasıl arttıracağım ?
  14. kdrk0

2 ayda vücudum ne kadar gelişir ?

Selamlar okullar açilana kadar azda olsa bir vücut yapmak istiyorum hem sağlık hemde guzel görünüm açısından istiyorum. Ort. 60 kiloyum 1.73 boyum var ve 16 yaşındayım. Kendimi zorlasam hergün 2 ayda vücudum gelişirmi ? Ne kadar gelişir ?
  15. kdrk0

Yardım Steam yaz indirimlerinde kararsız kaldım ??

Merhaba geçen hafta steam yaz indirimlerinden forza 4 ultimate edition aldım fakat bütçem kısıtlı olması sebebiyle diğer istediğim oyunları alamıyorum. (Doom, dying light vb.) Sizce forza 4 ultimate yerine sadece forza 4 alıp diğer istediğim oyunlarıda satın almak mantıklımı ?
  16. kdrk0

Yardım 9 Dolar Bütçe Oyun Tavsiyesi ??

Selamlar bütçem 9 dolar ve alabileceğim en mantıklı oyunları sizlerden öğrenmek istiyorum. Kesin olarak almak istediğim şuanlık sadece forza 4 var.
  17. kdrk0

Steam Bu Oyunlar Ne Kadara Düşer ?

Herkese selamlar bildiğiniz üzere 27 haziran steam yaz indirimleri başlıyor. Bu oyunların ne kadar düşeceğini öğrenmek istiyorum. -Rust -RDR2 -Forza 5 -Doom Eternal -It takes two
  18. kdrk0

Kargo bulunduğum yere gelir mi ?

Herkese selamlar. Ben şuan balıkesirde çok bilinmeyen ve gelmesi biraz zor ve dağlık yolları olan bir köyde bulunuyorum. Buraya herhangi bir şey sipariş etsem gelirmi kargo arabalarının gelememe ihtimali varmı ?
  19. kdrk0

Yardım Nvidia Game Pass Kodu Verebilecek ?

Selamlar biliyorum tuhaf bir istek ama belki dağıtılan 3 aylık bedava gamepass kodlarından fazla alan biri vardır. Eğer varsa özelden atabilirmi ? Rdr oynamak cok istiyorum.
  20. kdrk0

Bu RDR2 PC İçin mi ?

Herkese iyi akşamlar, bu resimdeki rdr2 pc içinmi baya ucuz ?
Geri