Arama sonuçları: *

1. E

Oyuncu koltugu sorunu

beyler calitte oyuncu koltugu almıstım . fakat 4 5 ay oldu alalı . yeni mi farkettim bilmiyorum koltuk normal durdugunda sırtımı dayadıgım kısım ılerı gerı yapıyo sankı kırılmıs gıbı sabıt degıl cok degıl ama bıraz yapıyor. ılerı geri yani bana mantıksız geldi . bide sağ tarafına cok yuklenmısım...
  2. E

Oyuncu koltugum mu kırıldı ?

beyler calitte oyuncu koltugu almıstım . fakat 4 5 ay oldu alalı . yeni mi farkettim bilmiyorum koltuk normal durdugunda sırtımı dayadıgım kısım ılerı gerı yapıyo sankı kırılmıs gıbı sabıt degıl cok degıl ama bıraz yapıyor. ılerı geri yani bana mantıksız geldi . bide sağ tarafına cok yuklenmısım...
  3. E

Arkadaşlar bir miktar paraya ihytiacım var valo hesabımı nerede satabilirim

valo hesabımı satıcam para lazım nerede satabilirim kız arkadaşıma hediye alıcam
  4. E

Beyler acil cevap verin ya pc ye sogutucu

beyler cok sıcak kucuk masa vantilatörü aldım onu da usbyle kasaya baglıyorum guc kaynagını bozar mı acaba
  5. E

Fifada titreşim çalışmıyo

beyler sorun nedir kol her şeyi çalışıyo fakat fifada titreşim ayarı yok normal ayarlarda da göstermiyo
  6. E

Beyler fifada titreşim çalışmıyo

beyler dualshock4 aldım her şeyi güzelce çalışıyo titriyoda fakat oyunda titremiyo sebebı nedır yanı
  7. E

Fifada kol titreşimi çalışmıyor

beyler fifada kol aldım dualshcok 4 her özelliği çalışıyo fifaya girdiğimde titremiyo nerede hata var anlamıyorum
  8. E

Neden kimse yardımcı olmuyo ?

beyler yeni kol aldım ps4 daolsock her opsiyonu calısıyo uygulamada fakat fifada titreşimi yok sebebi nedir
  9. E

Fifada kol titreşim sorunu?

beyler her ayarı indirdim denedim fakat kol fifada titremyor titresim ozelligi gayyet de iyi çalışıyor
  10. E

Fifada kol titreşmiyor

daulshock kol aldım ps4 her şeyi çalışıyo fifada titremiyo sebebi nedir
  11. E

Beyler fifada titreşimi çalışmıyor

beyler ps4 kolu aldım yeni her özelliği çalışıyor titreşim dahi fakat oyunda algılamıyor titreşimi sebebi ne acil
  12. E

Beyler yeni kol aldım pc sesi koldan çıkıyo kulaklıktan değil

beyler ps4 kolu aldım ses koldan çıkıyo kulaklıktan degıl
  13. E

Fifa kolda titreşim çalışmıyor

beyler ps4 kolu aldım her şeyi sorunsuz çalışıyo titreşimi de fakat oyunda çalışmıyor sebebine
  14. E

rockstar hesabıma farklı hesap gırmısım nerden bulucam

beyler hangi e postayı gırdıgımı hatırlamıyorum nerden bakacagım ona ya baska bısey gırdıgımde steam hesabından farklı e posta gırdınız dıyor
  15. E

steamdakı gta 5 gırdıgım rockstar hesabını unuttum ba

nerden bakcam farklı hesaplarmıs farklı hesap gırdıgımde uyusmuyo dıyo nerden bakcam o hesa
  16. E

rockstara girdiğim hesap stemada farklıymıs nasıl bulabilirim?

farklı hesaplar diyor
  17. E

beyler rockstar hesabı ile steam hesabı farklı diyor

beyler rockstar hesabı ve steam hesabı farklı diyor nasıl bulucam aynı e postayı gırıyom sıfreyı de sıfırladım ama olmuyor
  18. E

beyler kazıklandım mı aglıcam sımdı oturup

Kingston 32GB(2x16) Fury Beast RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram (KF560C36BBEAK2-32) Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Rampage PROLIX 850W 80+ Siyah ARGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa MLD 1TB M300 NVMe Okuma 3300MB-Yazma 3100MB...
  19. E

beyler hakaret davası yedim!?

beyler discordda tek odada takılıyordum arkadas geldi ve gay gibi koonusuyordu ben de kanka neden oyle konusuyorsun gay mısın dedım . arkadas bana seslendıgınde sussana kanka diyip küfür ettim cevap vermeyip ve tekrar uyardım anana küfredecegım dıye en sonunda kufrettım benı dava etmıs sonuc ne...
Geri