Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim 7.8 K Hawk Fame Oyuncu Koltuğu 6 Taksit Peşin Fiyatına

Tam olarak koltuk nasıldır bilmiyorum ama ismi çok duyduğum bir koltuk...
  2. E

7.8 K ya Hawk Fame Oyuncu Koltuğu İndirimde Alınır Mı ?

Zio diyeni çok duydum, şimdi titan diyenleri de görüdüm xdrive diyen de çok açıkçası arada kaldım ama 7.8k ya geldiğini görünce direkt alıp çıkasım var tavsiyeleriniz nelerdir. Kilo ve boy sorunu yok koltuk açısından çok uzun oturmuyorum sadece ders çalışırken uzayabilir o zaman da yaslanmıyorum...
  3. E

7.8 K ya Hawk Fame Oyuncu Koltuğu İndirimde Alınır Mı Yardım Eder Misiniz ?

Zio diyeni çok duydum, şimdi titan diyenleri de görüdüm xdrive diyen de çok açıkçası arada kaldım ama 7.8k ya geldiğini görünce direkt alıp çıkasım var tavsiyeleriniz nelerdir. Kilo ve boy sorunu yok koltuk açısından çok uzun oturmuyorum sadece ders çalışırken uzayabilir o zaman da yaslanmıyorum...
  4. E

4070 ti tam fps vermiyor

Gta 5 oynuyorum grafik ayarlarının hepsini yükseğe çektim 165 fps alamıyorum sıcaklık düşük ama fps tam alamıyorum büyük ihtimalle %100 kullandığı için bir de işlemci termal macununu yeni değiştim thermal grizzly krynout sürdüm sıcaklık değerleri bana yüksek geldi cpu olarak sizce normal mi ?
  5. E

Discorda Girince Ses Gelmiyor.

Kulaklık ilk bağlandığında ayarlarda müzik bağlandı diyor. Discordaki arkadaşlarımın sesi ve oyun sesi geliyor ama mikrofon çalışmıyor. Bağlantıyı kesip tekrar bağlandığında ise ses ve müzik bağlandı olarak gösteriyor ve discorda hem arkadaşiların sesi geliyo hem de mikrofon sesi gidiyor ama dc...
  6. E

Darmoshark m3s alınır mı ve WRAİTH güvenilir midir ?

https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3s-wireless-mouse?variant=42792879620289 Arkadaşlar bu darmoshark m3s mouse nasıldır alınır mı almayı düşünüyorum da fakat acaba indirime girer mi pahalanır mı bunu merak ediyorum. Ayrıca WRAİTH gibi bir satıcı sizce güvenilir midir
  7. E

DARMOSHARK M3S alınır mı ve WRAİTH güvenilir midir?

1.699 tl ye darmoshark m3s almak istiyorum bir ara indirime girer mi ve wraith güvenilir midir ? https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3s-wireless-mouse?variant=42792879620289
  8. E

🔥WRAİTH'de çok fena indirim var🔥 Darmoshark m3 1200tl ye alınır mı

Ben darmoshark m3 istiyorum hazır fiyatı 1200 görünce almak istedim m3 4k ile arasında çok fark var mı(1600 tl) ayrıca vgn dragonfly f1 de 1800 olmuş sizce fiyat fatkına değer mi çünkü 1800 çok geldi https://wraithesports.com/collections/mouselar bu bütün indirimli mouseler...
  9. E

WRAİTH'de çok fena indirim var. 1200 TL'ye Darmoshark m3 almak istiyorum

Arkadaşlar darmoshark m3 var aslında vgn dragonfly f1 1800 tl olmuş ama çok geldi parası 1200tl ye darmoshark m3 alınır mı https://wraithesports.com/collections/wgear-urunleri fena indirim var
  10. E

Usbyi 2.0 a mı takmalıyım 3.0 a mı

Arkadaşlar klavyem asus rog stix scope rx. Klavye içinde bluetooth 2.0 bağlantılı yazıyor ben de daha hızlı olduğu için altında ss yazan 3.0 lık usb ye takmak istiyorum sizce ne yapmalıyım. 3.0 a takmam sorun çıkartır mı
  11. E

Arkadaşlar 1.5k civarı mouse önerisi var mıdır, Delux m800 pro nasıldır?

Ben delux m800 pro almayı düşünüyorum sizce kaliteli midir. Çünkü isteğim uzun ömürlü olması 1-2 sene sonra kasasının gıcırdaması gibi durumları var mıdır. uzun kullanmış biri varsa lütfen söylesin
  12. E

Öneri asus rog strix scope rx red switch alınır mı ?

Arkadaşlar asus rog strix scope rx red switch almayı düşünüyorum eğer black fridayle biraz indirime girerse sizce bu fiyata en iyisi midir...
  13. E

klavye ve mouse önerisi var mıdır?

Black friday de eğer indirime girerse mouse delux m800 pro düşünüyorum bunun yanında da klavye istiyorum https://www.hepsiburada.com/delux-m800-pro-kablosuz-ultra-hafif-gaming-mouse-paw3395-siyah-extra-paket-p-HBCV00004KSOKP?magaza=ConnectGame klavye 2.5k numpad olsun. switchlerden pek...
  14. E

Benchmarkta ekran kartı performansı düşük dedi

Arkadaşlar benchmarkta gösterdiği gibi potansiyelinin altında yazıyordu ben de msi afterburnerden clock kısmından mhz +0 +0 dı ben de mhz değerlerini 200 ve 400 mhz artırdım ardından tekrar test yaptığımda iyi değer verdi sizce yaptığımda sıkıntı var mı yok mu ? Ayrıca bir oyunda önceden 80...
  15. E

Öneri 1.5k mouse önerisi önerileriniz var mıdır?

1.5 -1.8 k bütçem var ben razer viper 8 k düşünüyorum isteğim uzun ömürlü ve hafif olması palm-claw arası (hybrid)tutuyorum elim 18 cm Eğer özellikleri çok iyi ve bu fiyat aralığında USA kablosuz isterim ama kablosuz iyi değilse kablolu ikisini de önerirseniz sevinirim
  16. E

Yardım 1.5k mouse önerisi var mıdır ?

1800 etrafında kalmak istiyorum benim isteğim razer viper 8k almaktı ama biraz araştırınca 16000dpi gereksiz ve 8000 khz nin oyunlarda takılmaya yol açtığını gördüm. Güzel mouse öneriniz var mıdır ?
  17. E

Razer Viper 8khz alınır mı ?

Razer Viper 8khz almayı düşünüyorum. pek bilgim yok konuda maks 1.8k bütçem var. Mouse iyi mi kötü mü ona odaklanırsanız sevinirim
  18. E

Lütfen max 2k mouse önerisi

1.5k bütçem var. İsteğim hafif ve uzun ömürlü olması kablolu istiyorum, oyun için kullanacağım 2k ya yaklaşabilir ben razer viper 8k modelini düşünüyordum sizce?
  19. E

Yardım 1.5k mouse önerisi var mıdır?

1.5k bütçem var. İsteğim hafif ve uzun ömürlü olması kablolu istiyorum, oyun için kullanacağım 2k ya yaklaşabilir ben razer viper 8k modelini düşünüyordum sizce?
  20. E

Böyle bir sistem aldım sizce değişmesi gereken bişey var mı ?

toplamda 72k işlemci ekran kartı ve sıvı soğutmayı aldım geri kalanını da itopya dan arkadaşlar topladı.
Geri