Arama sonuçları: *

1. C

SİZCE BU KULAKLIK ALINIR MI?

arkadaşlar kulak içi güzel ses kasabileceğim tamamen oyun odaklı bir kulaklığa ihtiyacım var sizce bu kulaklık alınır mı? https://www.akakce.com/playstation-aksesuarlari/en-ucuz-sony-ps5-pulse-explore-wireless-mikrofonlu-kulak-ici-oyuncu-kulakligi-fiyati,494910559.html
  2. C

4070 Super vs 4070 hangisi daha iyi

herkese iyi sosyaller. aynı modele bakınca (asus dual) arada 6 bin tl çıkıyor sizce hangisi alınır
  3. C

Ekran Kartıma Fan Mı Lazım?

ekran kartı çok ısınıyor örneğin bir arkadaşımla minecraftta shader açıyoruz bende 4060 onda 2060 var fakat benimli 77 derece onunki 60 hatta fps bile daha yüksek aslında sizce ekran kartıma dan lazım mı
  4. C

MİNECRAFT KORKU MOD PAKETİ ÖNERİSİ

önerebileceğiniz mod paketi var mı?
  5. C

MİNECRAFT KORKU MOD PAKETİ

ebonun burda oynadığı paketi biliyor musunuz?
  6. C

RAFT NE ZAMAN İNDİRİME GİRER

ne zaman indirime girecek?
  7. C

SİZCE İOS 18 BETA 3 İNDİRİLİR Mİ

arkadaşlar bu sürümde hata var mı performans kaybı pil gücü kaybı gibi şeyler var mı? sizce indirmeli miyim
  8. C

DUALSENSE ORİJİNAL OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLARIM

arkadaşlar ben dualsense almak istiyorum hepsiburadadan fakat nasıl güveneceğim Link...
  9. C

İPHONE 15 VS İPHONE 15 PRO

arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sosyaller sizce hangisini almalıyım bütçemi çok zorlarsam ancak alabilirim 15 pro aradaki 25k paraya değer mi sizce android istemiyorum
  10. C

İPHONE 15 VS S23 ULTRA

hepinize iyi forumlar sizce hangisi alınmalı özellik olarak samsung daha iyi biliyorum ama bazı sorunları var diyorlar ve android kullanıcısı olarak pek memnun değilim fakat düz iphone de almak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım?
  11. C

S23 ULTRA VS S24 PLUS

arkadaşlar sizce hangisi daha iyi 7 yıl güncelleme alacak bir telefon mu yoksa kamerası ve diğer özellikleri ile daha iyi bir telefon mu?
  12. C

BLUE SWİTCH KLAVYE ÖNERİSİ

bütçe max 3.5 tkl veya tam boy olursa sevinirim teşekkürler
  13. C

MİNECRAFT OPTİFİNE KURUNCA FPS DÜŞÜYOR

optifine kurunca fps sınırsız alsam shader açsam bile ekran kartı kendini %10 filan kullanıyor 30-75 fps veriyor 1713193351 pardon %40 kullanıyor
  14. C

BU NASIL MOUSE BÖYLE

https://www.itopya.com/asus-rog-spatha-x-aura-sync-rgb-siyah-gaming-mouse_u14940?fbclid=PAAaaaVGorIgrphroM4yJ1eH2LwBj9wAiAvKQcPGlVSR0LiAps9uW6ePBdd6w_aem_ATDIGFUGtMLHaK9Q1OElPqIERcT7SxIdUmqrQ1sjIDLRMl_0PX82e10StIwbJZ9q4Y2do1RjJevV3YG0HgBJRiIV beyler bu bişeye dönüşçek heralde
  15. C

AMERİKAN PARK ARABAYI YAKAR MI

amerikan Park takınca ısınıp yanabiliyormuş sanırım böyle sorunlar olur mu?
  16. C

APEX PRO VS HUNTSMAN V2 VS BLACKWİDOW 3

sizce hangisi beyler klavyede ses de severim
  17. C

AJAZZ AK820PRO ALINIR MI?

beyler sizce alınır mı? bu para daha iyisi var mı? kasası plastik ama switchleri çok kaliteli önerebileceğininiz klavye var mı bu fiyat bandında bir de whatageek türkiyeye gönderim yapıyor mu
  18. C

MİNECRAFT HEXXİT ÇÖKÜYOR

biz arkadaşımla hexxit yükledik (premium ikisi de) içine bir kaç tane daha mod attık mrcrayfish gibi morph modu da attık ve ğ harfine basınca istediğimiz bir moba dönüşebiliyoruz ilk başta bu çalışıyordu fakat daha sonra ğ harfine basınca çökmeye başladı farklı bir siteden indirdim modu fakat...
  19. C

monitör hz oc yaptım ve masaüstü bozuldu

arkadaşlar masaüstünün yarısı oynuyor garip bişey oluyor
  20. C

HEM KABLOLU HEM KABLOSUZ KULLANILALEN MOUSE ÖNERİSİ

arkadaşlar max bütçe 1700 güzel, kaliteli bir mouse istiyorum teşekkürler
Geri