Arama sonuçları: *

• Users: ratszy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Klavyem sürekli olarak * tuşuna basıyor

Herkese merhaba iyi forumlar. Klavyem sürekli olarak * tuşuna basıyor. Bazen caps lock açtığımda yada scroll tuşunu açtığımda geçici olarak duruyor ama bir süre sonra tekrar başlıyor. En son olarakta microsofttan bir uygulama indirdim yıldız tuşunu devre dışı bıraktım ama ona rağmen hala deli...
  2. R

Gta 5 düşük fps sorunu

Selamlar i5 13400f rtx 4060 ti 16 gb ram bilgisayarımda gta 5 ayarlarım çoğu en yüksek bazıları yüksekte(gölge kalitesi vb.) gta 5 te grafik ayarları kısmında yukarda kaç gb olduğunu gösteriyor ekran kartım 8 gb ve ayarların 2 gb kullandığını söylüyor. Bu ayarlarda sistemimde 70 80 fps...
  3. R

Tek jak girişli kulaklık

Arkadaşlar merhaba edifier g4 kulaklık aldım ama tek jak girişi var ve taktığımda ses geliyor ama mikrofonu çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  4. R

Bannerlord grafik ayarları

Selam beyler sistemim 13400f 4060ti 16gb ddr5 bannerlordu yüksek ayarlarda oynuyorum savaşta düştüğüm zaman kasmalar oluyor.Ekrandada gördüğünüz gibi işlemciye yüklüyor.Ne yapmam lazım?
  5. R

Windows kuramıyorum.

Merhabalar iyi akşamlar. Vatandan hazır sistem aldım flaşa windowsu indirdim fakat biosta flaş gözükmüyor bu yüzden kuramıyorum.Sizce sorun ne?
  6. R

Koruyucu aparat ekran kartı

Dostlar selamlar iyi geceler. Yeni aldığım hazır sistemi kurdum. Kurarken ekran kartını taktıktan sonra kasanın ekran kartı için olan koruyucu aparatını takamadım.Sizce bir sorunu olur mu takmasam?
  7. R

Çözüldü✓ Yardım eder misiniz hangi sistem alınır?

Beyler zamlar gelmeden eski pc mi değiştiriyorum yeni sistem alacam. https://www.itopya.com/modart-arc-3intel-core-i3-12100fintel-arc-a750-pci-express-40-8gb16gb-ddr4512gb-nvme-m2-ssdin_h25484 İlk sistemin işlemciyi 11400f+hava soğutma+ssd yi 1 tb ye yükseltebilirim...
  8. R

İşlemci+Anakart tavsiyesi

İyi günler haftaya elimde 5700 lira para olacak.Anakartım eski nesilleri desteklediği için yeni işlemci ve anakart alacam.İ3 12.nesil+anakart düşünüyorum sizin bu konudaki tavsiyeleriniz neler? Not: Yıllardır intel kullanıyorum amd geçmeyi düşünmüyorum+Oyun ve yazılım işleri için kullanacam...
  9. R

Çözüldü✓ Fifa oynayacam uygun fiyatlı gamepad pc

Ea fc24 alacam güzel uygun fiyatlı kol önerir misiniz
  10. R

i3 6100 rtx 2060 supere çok fazla darboğaz yapar mı?

Önceden i3 6100 kullanıyordum ve 1 ay önce i7 7700 aldım ve kullanmaya başladım.Geçen hafta itibariyle pc her 10 dakikada bir mavi ekran vermeye başlayınca bilgisayarcım anakartın işlemciye uymadığını söyledi ve eski işlemcimizi taktım.Mavi ekran vermemeye başladı.Dünde rtx 2060 super 8 gb ekran...
  11. R

500w psu 2060 super için yeterli mi?

İyi günler beyler sistemimin ekran kartını 2060 yada 2060super ile yükseltecem şuanki psu xigmatek x-calibre 500w. Herhangi bir sorun çıkartır mı? işlemci: i7 7700 ram: 16 gb ekran kartı: gtx 1050 ti
  12. R

Çözüldü✓ Beyler asus mu msi monitör mü?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg247q1a-23-8-va-freesync-1920x1080-165hz-1ms-mprt-monitor-p-HBCV00000QMG9U?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0&url_src=ios-product-detail sizce bu mu...
  13. R

i7 7700 2060 a darboğaz yapar mı?

İyi günler bilgisayarımı yavaş yavaş yükseltiyorum işlemciyi yükselttim i7 7700 aldım.Ekran kartını yükseltecem rtx 2060 a darboğaz yapar mı? Önerebileceğiniz ekran kartları.. (ikinci el temiz alacam) sistem: anakart: asus h110m k işlemci: i7 7700 Ekran kartı: gtx 1050 ti Ram: 12 gb 2133mhz
Geri