Arama sonuçları: *

1. B

2000Tl mouse önerisi

Dareu a950 pro 4 k mouse kullanıyordum bozuldu kablosuz siyah bir mouse istiyorum bütçem 2000tl en fazla 200 300 lira çıkabilirim önerileriniz neler
  2. B

10.000 TL tablet önerisi

Sadece dizi film YouTube için falan kullanılacak kaleme gerek yok Google olsun yeter bütçeyi arttıramam ne önerirsiniz
  3. B

3000Tlye kablosuz kulaklık önerisi

3000tl bütçem var kulaküstü kablosuz kulaklık arıyorum oyun için kullanıcam ama öyle fazla ses kasan biri değilim ses kaliteli olsun yeter mikrofonu önemli değil başka mikrofon kullanıcam
  4. B

Oyunlara girince mikrofon bozuluyor

normal kullanımda mikrofonumda hiç bir sıkıntı yok ama herhangi bir oyuna girdiğimde arkada fırtına varmış gibi ses gidiyor oyun içi mikrofondan bahsetmiyorum discord skype vb gibi uygulamalardan bahsediyorum nasıl düzeltebilirim bunu
  5. B

Yardım Sadece tek diske format atmak

Bilgisayarımda 2 tane ssd takılı windows kurulu olmayanı sıfırlamak istiyorum nasıl yapabilirim
  6. B

2000Tl klavye önerisi

2000tlye kadar bütçem var mekanik klavye arıyorum numpadli olursa iyi olur olmazsada çok sorun değil ama yön tuşları olması lazım
  7. B

Xbox Series S Her girişte parola soruyor

xboxa her girdiğimde parola istiyor bunu nasıl düzeltebilirim
  8. B

MSİ GC20 V2 Alınır mı

İnchesapta gaming gecelerinde 1200 civarına düşüyor bu fiyata alınır mı yoksa biraz daha biriktirip 9.nesil xbox kolu almaya değer mi fiyatları sürekli artıyor da
  9. B

Ea fc 24 Volta Çökme sorunu

Normal hiç bir modda çökmüyor volta girmeye çalıştığımda maç bulma ekranında donup kalıyor düzelmiyor nasıl düzelir bu
  10. B

Kablosuz mekanik klavye Önerisi

Mekanik ve kablosuz olması lazım rengi siyah veya beyaz olursa iyi olur bütçe 1000 ama taksitle alınan bir yer olursa 1500e kadar çıkabilirim şimdiden teşekkürler
  11. B

1500TL Kablosuz Mouse Önerisi

1500tlye kadar kablosuz bir mouse arıyorum oyun için taksitle alınabilecek bi yer olursa iyi olur
  12. B

Kaliteli 500GB HDD önerisi

500gb Hdd arıyorum sıkıntı çıkarmadan uzun süreli kullanılacak bir şey arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Geri