Arama sonuçları: *

• Users: esrarengiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Tektaş Mücevherat Mağazası Hk.

Ankara Kızılay Büyük Çarşı iiçerisinde bulunan bir kuyumcuymuş. Instagram reklamlarında karşıma çıktı biraz araştırdım. Yerel bir esnaf Sahibinden ve siteleri üzerinde satış yapıyorlar. Sahibinden üyeliği 8. yılında. Pırlanta tektaş yüzük için fiyatları çok makul gördüm. Google yorumları 5...
  2. E

Silindi

silindi
  3. E

❌İndirim Bitti! HB MSI Bilgisayar ve Ekiplanlarda İndirim Kodu

🔥 Hepsiburada İndirim Kodu❗️ ✅ MSI1000 Kodu Linkteki MSI Bilgisayar Ve Ekipmanlarda 1000₺ İndirim Yapıyor https://app.hb.biz/lxNeMD19me35
  4. E

❌İndirim Bitti! Hepsiburada İndirim Kodu

Hepsiburada İndirim Kodu EFSANEHAFTA Kodu Giyim ve Kozmetik Ürünlerinde 750/150₺ İndirim Yapıyor
  5. E

HYNIX Modül 16GB ve 24GB RAM Önerisi

Evet beyler. Hynix modül 16gb ve 24gb RAM modellerini paylaşabilir misiniz? Araştırmaya vaktim yok RAM almam lazım. F/P'ye göre 2x16 veya 2x24 tercih edecem. RAM alacak arkadaşlar için de rehber gibi olsun.
  6. E

Yardım Ev Şartlarında 802.1x Yapabilir miyim?

Başlıktaki gibi ev şartlarında 802.1x yapmak istiyorum. CA ile sertifika oluşturup dağıtmak yerine ID/password ile 802.1x yapmak istiyorum. Fakat RADIUS server işini nasıl çözeceğimi bilmiyorum. RADIUS serversiz yapmanın bir yolu var mı veya RADIUS server işini nasıl çözebilirim. İlk kısmı...
  7. E

Yardım 2k Civarı Sesi ve Mikrofonu İyi Olan Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Hem işte toplantılara katılırken kullanabileceğim hem müzik dinlerken, bazen de oyun oynarken kullanabileceğim bir kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum. Çok fazla marka var araştırma yaparken zorlanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 2k civarı. 2k altında güzel kulaklık varsa onu da alırım...
  8. E

Çözüldü✓ Düzeltme

Düzeltme
  9. E

Sistem Tavsiyesi

Arkadaşım yeni bir kasa alacak. Bütçesi ekran kartı hariç 20000 lira civarında aşağıda araştırıp kendince dizdiği bir sistem var. Sistemi değerlendirebilir misiniz? (Ekleme çıkarma ve yeni sistem önerebilirsiniz )Hazır sistem de önerebilirsiniz. Nana kart: Biostar B650MT AM5 İşlemci: AMD Ryzen...
  10. E

❌İndirim Bitti! Havit Taşınabilir Hoparlör 5w 250TL

Bağlamtıdan ürüne erişebilirsiniz. Taşınabilir hoparlörler hakkında bilgi sahibi değilim bir yerde indirim olarak paylaşılmış arayan arkadaşlara yardımcı olması açısından paylaşıyorum.
  11. E

Yardım Üniversite İçin Hangi Pc'yi Almalıyım?

Kardeşime ders çalışması ve Python kullanması için bir PC almam gerek. Moleküler biyoloji ve genetik okuyor. Alacapım Pc'nin hafif olması, yeterli güce sahip olması ve f/o olması gerek. Aşağıdaki 2 PC arasında kaldım fakat Lenovo IdeaPad hakkında bilgi sahibi değilim. Bir de işlemcilerin hangisi...
  12. E

Yardım Gmail Hesabı Ekleyemiyorum

Merhabalar. Redmi Note 10s yurt dışı cihaz kullanıyorum. Gmail uygulamasına diğer mail adreslerini eklemek istiyorum fakat Google hesabı eklerken birşeyler ters gitti hatası alıyorum. Outlook hesabı eklerken ise sonuna kadar geliyorum kurulumu tamamlıyorum fakat hesap uygulamada açılmıyor...
  13. E

❌İndirim Bitti! TRENDYOL GİYİMDE 1000/300 TL KUPON

Giyim mağazalarında da geçerli indirim kodu: GIYKAZAN300 1000/300TL stok 3750 Adet EDİT: 1200/300 de olabilir.
  14. E

❌İndirim Bitti! Trendyol İndirim Kodu❗️

🔥 Trendyol İndirim Kodu❗️ ✅ KOD200 Kodu Tüm Ürünlerde 1000/200₺ İndirim Yapıyor
  15. E

❌İndirim Bitti! TRENDYOL 800 TL'YE 200 TL İNDİRİM KODU (SÜPERMARKET VE KOZMETİK ÜRÜNLERİNDE)

CUMARTESİ200 kod indirimi aktif. 800'e 200 indirim yapıyor. Kozmetik ve süpermarket ürünlerinde geçerli bitmeden yetişin.
  16. E

Yardım TEMU İlk Sipariş İndirimleri Hakkında Yardım

Yeni TEMU indirdim. Birkaç ürün var aklımda almak istedim. Ara ara yeni kullanıcı olduğum için indirimler geliyor. %100 kredi iadesi, 2 hediye + 1740 TL kopun vb. Promosyonlar kısmında 2000 TL lik yeni kullanıcı kuponum da duruyor. Sadede gelelim. •Hangi kapmanya ile almam daha karlı olur...
  17. E

Yardım 4060-4070 Laptop Önerisi (Taksitle Alınacak)

Bir arkadaşım için laptop bakıyorum. Taksitle alacak. Tulpar T5 V23.4.1 almak istediğini söyledi hemen olaya el attım daha iyi bir laptop arıyorum. ekran kartı 100w aşağısı olmasa iyi olur. İşlemci de dar boğaz yapmayacak herhangi biri olabilir. Fiyatlar çok şişmiş hangisi iyi fiyatlı seçmekte...
  18. E

Yardım Harici HDD'ye Dönüştürdüğüm HDD PC'de Görünmüyor

Merhabalar. Zamanında laptopumda kullandığım HDD yi harici kutuya takıp harici HDD'ye dönüştürdüm. Yeni laptopuma takınca elektrik gidiyor disk dönğyor fakat PC görmüyor. Bazı w10 sistemlerde denediğimde HDD gayet sağlam ve çalışır durumda fakat w11 laptopumda bir türlü kullanamadım. Laptopum...
  19. E

Yardım 18 inç Laptop Çantası Önerisi

Arkadaşlar Asus G18 bilgisayarım için laptop çantası arıyorum fakat bulamadım. Bilgisayarımı iyi koruyacak, içine malzemelerini de koyabileceğim f/p çanta arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  20. E

Çözüldü✓ 13k Civarı F/P Laptop Önerisi

Yüksek lisans yaparken kullanılacak, arada oyun da oynatabilecek f/p laptop arıyorum. Fiyat biraz daha esneyebilir. Bir adet laptop buldum bence çok makul ama yine de işlemci biraz eski gibi geldi. Buradan inceleyebilirsiniz. Her türlü öneriye açığım. Asıl amaç en f/p ürünü bulmak. Lütfen...
Geri