Arama sonuçları: *

1. P

Howl 75 mi yoksa FGG Madlions MAD 68 mi?

Bu iki model arasında kaldım. Rekabetçi oyun oynamıyorum hikayeli oyunlar oynuyorum. Hangisini önerirsiniz? Ya da 3 bine kadar başka öneriniz var mı? Beyaz istiyorum
  2. P

ATK A9 Plus / Pro modellerinde rgb aydınlatma var mı?

Bu modellerde rgb aydınlatma var mı? Bu fiyat aralığında en f/p model bunlar sanırım. Rgb var mı emin olamadım ona göre plus ya da pro modelini alacağım
  3. P

44 bine bu sistem nasıl?

https://www.itopya.com/it-open-v20-intel-core-ultra-5-225f-gigabyte-radeon-rx-9060-xt-16gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ss_h28427#kategori_20 SSD 1 tb yapınca 44.305'e geliyor. Alternatif önerileri olan var mı?
  4. P

40k bütçe ile oem tavsiye

Merhaba, bütçem 40k civarı +- 2k olabilir. Oyun için bilgisayar almayı düşünüyorum ama çok anladığım bir alan değil. Önerdiğiniz sistem var mı?
  5. P

Honor Magic 6 Pro'yu nasıl bilirsiniz?

Arkadaşlar merhaba telefondan beklentilerimi kısaca anlatayım bu anlattıklarıma göre sizce Magic 6 Pro nasıl bir tercih olur? Aslında istediğim iPhone 15 Plus'ın Android düzeyindeki karşılığı. iPhone sevemediğim için sattım cihazı ama hiç ısınmadan çalışırdı, inanılmaz güzel batarya süresi...
  6. P

Xiaomi 15 vs 14T Pro vs S24FE

Arkadaşlar iyi forumlar, iPhone 15 Plus cihazımı sattım. Android'e tekrar geri döneceğim. Cihazdan beklentilerim iyi şarj süresi, kameranın güzel olması, ısınmaması (bu konuda takıntılıyım biraz ) ağır oyunlar oynamam, nadiren hafif oyunlar oynarım. Günlük kullanımda, sosyal medya, wp, int...
  7. P

Bu laptoplardan hangisini tavsiye edersiniz?

Merhaba, gündelik kullanım için laptop alacağım. Oyun ile işim yok. İnternette takılma, dizi-film izleme, pdf okuma vs gibi işler için lazım olacak Ram ve ssd arttırılabilir olmasını istiyorum. Bütçe 15-17 bin civarı Araştırmalarım sonucu bu iki modeli bulabildim...
  8. P

Bu laptoplardan hangisi alınır?

Merhaba, günlük kullanım için bir laptop almayı düşünüyorum. Oyun için masaüstü bilgisayarım var zaten Sarjı iyi gitsin, günlük işler için hızlı olsun. Dizi-film pdf okuma gibi işler için kullanacağım...
  9. P

2016'dan beri her gece rüya görüyorum

Evet başlık yanlış değil yaklaşık 8 senedir her gece saçma sapan rüyalar görüyorum. İlla korkunç olmak zorunda değil, birbirinden alakasız bazen o gün ile ilgili bazen hiç aklımdan geçmeyen bir konu ile ilgili rüyalar görüyorum. 8 yılda rüyasız geçen sayım toplam 3 Her sabah çok yorgun...
  10. P

Sizi en çok etkileyen dizi neydi?

İzledikten sonra sizi, hayatınızı etkileyen bir dizi oldu mu? Uzun süre etkisinden çıkamadığınız?
  11. P

Hepsipay tutarı Enpara kredi kartı üzerinden taksit olur mu?

Merhaba hepsiburada üzerinden cep telefonu alacağım. Sanırım enpara 9000 tl'ye kadar taksitlendirme yapıyor. Bu tutarı hepsipay olarak yüklesem taksitlendirme olur mu? 1707937199 Olmuyormuş :) Müşteri hizmetlerinden öğrendim
  12. P

Öneri Poco x6 pro kamera nasıldır?

Merhaba su an redmi note 10 pro kullanıyorum. Daha performanslı, uzun süre kullanabileceğim bir cihaza geçmeyi düşünüyorum Telefonda oyun oynayan biri değilim, x6 pro çok f/p duruyor Tek merak ettiğim kamera çok mu kötü? Anı biriktirmek için çekim yaparım, öyle çok sosyal medya paylaşımı da...
  13. P

Bu laptop alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, ince hafif bir laptop arıyorum. Mac tarzında tabii bütçe ona yetmediği için alternatiflere bakıyorum :D Bu pc'yi buldum sizce nasıl? Günlük işler için, dizi-film, pdf vs. Başka öneriniz varsa açığım. Teşekkür ederim...
  14. P

Huawei d15 bu fiyata alınır mı?

https://www.epey.com/laptop/huawei-matebook-d15-i5-8gb-256ssd.html Su an teknossa seri sonu diye 10.500e satıyorlar sizce alınır mı? Oyun vs için istemiyorum. Gündelik işler, intde gezinme dizi fim. İleride 8 ram sorun çıkarır mı?
  15. P

13-14 inç laptop önerisi

Merhaba, macbook air m2 görünüş olarak çok hoşuma gitti. 13-14 bin bütçe ile windows tarafında alabileceğim bu kadar hafif ve taşıması kolay bir cihaz var mı? Günlük işler, browser ve office için
  16. P

Bu laptoplardan hangisi?

Merhaba, günlük kullanım ve ofis işleri için bir laptop bakıyorum Bu iki laptop gözüme çarptı. Hepsiburada şimdi al şubatta öde kampanyası olması benim için önemli İnce hafif, taşıması kolay olursa da çok güzel olur...
  17. P

Bu laptop ile rahatca internette gezilir mi?

2.el olarak buldum Fiyatı 2400 tl Twitch, dizi-film izleme. Browserda gezme ve ofis programları için kullanıcam. Ekstra bir isteğim yok. Bunlarda kasmasın takılmasın yeter. Bu işlemcilerden çok anlamıyorum. İçinde 120 gb ssd var. Sizce iş görür mü
  18. P

10.000 bütçe ile laptop önerisi

Merhaba, dizi-film izlemek, araştırma yapmak, PDF PowerPoint vs. Gibi şeyler için kullanacağım. Oyun oynamayacağım onun için ayrı kasam var zaten. Şöyle 4-5 sene rahat götürsün istiyorum. Mümkünse ince hafif taşıması kolay bir şey olsun ve pil ömrü uzun olursa süper olur. İleride RAM vs...
Geri