Arama sonuçları: *

• Users: jetira
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Hall sensör sorunu çözümü

HP Victus 16-s0018nt 7z4m8ea Laptopa sahibim hall sensör sorunu oldu yaşayan ve çözemeyen arkadaşlar için videoyu atıyorum böyle çözersiniz
  2. J

Laptop işlenci üstü çipleri alev aldı

1741230326 İşlemci üstündeki bu çipler kısa devre yapmış gibi garanti 43 k masraf çıkardı anakart değişmeli diyerek gerçekten tamir edilemez mi 1741230471 Marka acer yanlış görmediysem kısa devre var arkadaşlarda
  3. J

Çözüldü✓ AJAZZ AJ159p hakında sorum var kullanıcıları yazabilir mi

AJAZZ AJ159p modelini aldım 1 saat önce pro modeli oldugunu düşünüyordum aralarındaki farklar nedir değer mi proya
  4. J

Mekanik klavye için yardım

mekanik klavyem bu gün video izlerken sapıtmaya başladı sürücüleri güncelledim pcyi yeniden başlattım şimdide f1 q a < windwos tuşlarına bastıgımda tüm sırayı yazıyor çözümü nedir 1737848577 halledilemez ise mekanik klavye kiti önerileri açığım Cherry Mx switchler var elimde 1737849142
  5. J

Cherry mx keycap önerisi

Cherry viola klavye kulanıyorum keycapler kırıldı tr ve yurtdışı keycap önerilerine bakıyorum
  6. J

K60 Pro low profile keycaps

K 60 pro lowprifle keycapslarınden bir kaç tuş kırıldı D gibi nereden albilirim yada alternatip keycaps önerisiniz var mı
  7. J

4000 - 5000 arası mönitör önerisi

https://www.n11.com/urun/gamepower-bull-t10-24-flat-180-hz-05-ms-oyuncu-ips-monitor-53408675?magaza=aptekteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelhttps://www.hepsiburada.com/rampage-rm-421s-flower-24-165hz-1ms-boe-ips-fhd-freesync-flat-pc-oyuncu-monitoru-pm-HBC0000...
  8. J

Logitech 413 Tkl Se garanti

Logitech 413 Tkl Se klavyeme kahve döktüm shift duşu çalışmıyor garanti kapsamında mı
  9. J

Laptop fan ses sorunu

10. J

Termal macun değişimi

termal macunu değiştirmek icin yakındaki bir abiye vermiştim bu adam bazı termal pad kısımlarınada macunu sürmüş sanırım sıkıntı olur mu
  11. J

Çözüldü✓ Termal macun önerisi laptop için

Fiyat sıkıntısı yok alacakam en iyisni alayım düzgün soğutsun kafasındayım pcyi bozmayacaksa sıvı metal de olabilir
  12. J

Çözüldü✓ Saygı değer vatandaşlar aliexpresten klavye önerisi istiyorum

bütçe 750 - 1000 arası değişebilir
Geri