Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Kredi kartını neden bu kadar kötülüyorlar ?

merhabalar yaşım 18 sadece bir tane Kredi kartım var o da Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yaptım 2000 TL limit verdiler bana sanırım bunun ilk 1 yıl veya iki yıl kullanım ücreti yokmuş yani yıllık ücreti yokmuş bu arada bana Axess Gold mcd diye bir kart vermişler bunun galiba yıllık...
  2. Polat Alengir

🔥İndirim N11 YURTDIŞI SAATLERİNDE %20 İNDİRİM

https://www.n11.com/arama?promotions=1991492 bi bakarsınız güzel modeller var.
  3. Polat Alengir

Android Telefona discordu nasıl indirebilirim ?

merhaba arkadaşlar telefonumda dc vardı yasaklandığında silmemiştim vpn açıp kullanıyordum geçenlerde telefonu mecburiyetten sıfırladım discordu nasıl indirebilirim youtubeden biraz baktım çoğu video apk uygulamalardan yüklüyor başka çözüm varmı yoksa o şekildemi indirmem lazım?
  4. Polat Alengir

8000HZ KABLOLU MOUSE 999 TL / İNDİRİM

https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-lift-2-symm-beyaz-8k-hz-nvidia-reflex-uyumlu-gaming-mouse-p-54500
  5. Polat Alengir

YKS senesi gelen oyun perilerine çözüm var mı ?

Merhaba arkadaşlar bu sene mezun senem'deyim geçen sene yani 12.sınıfta 880.000 sıralama yaptım eşit ağırlıkta 10. sınıftan bellidir elimin altında bir oyuncu bilgisayarı var 9 ve 10 sınıfta düşük bir bilgisayar vardı 11 12 sınıfta 4060'lı bir sistem dizdim yani oyun oynuyordum sınava falan...
  6. Polat Alengir

TEBİLON 4. YIL FIRSATLARI BAŞLADI !

bi bakınırsınız . https://www.tebilon.com/tebilon-4yil-dogum-gunu-kampanyasi/?fbclid=PAb21jcANbEjlleHRuA2FlbQIxMQABpx9hpphHEfELZUhcR4MweKcM3jMcnKoy2BgAvA_GM2aweRAqm_i4cPnIZkAq_aem_8JzYCDe1HVAZedH5TTtBaQ
  7. Polat Alengir

Akbank kredi kartı hakkında bilgisi olan bakabilir mi ?

merhaba arkadaşlar Akbankta random kredi kartı başvurusu yaptım kabul edildi 2k limit vermişler ilk kez kredi kartı başvurusu yaptım bunun aidatı vs varmış veya varmı bilmiyorum bilgisi olan beni aydınlatabilir mi kullanmazsam bu kredi kartını neler olur fln ciddi soruyorum sıfır bilgiyim
  8. Polat Alengir

Sizce ilerleyen günlerde altın düşer mi yükselir mi ?

sizce nasıl bir hareketlenme olur ?
  9. Polat Alengir

JACK & JONES BOMBER Mont Ceket Erkek 841 TL

sadece L bedende indirim var ihtiyacı olan alabilir https://amzn.eu/d/a1bI3V7
  10. Polat Alengir

Ziraat Bankası Troy Kartı Visa Master ile değişim istedim ?

merhabalar bugün Ziraat Bankasına kaydoldum ve kart başvurusu yaptım daha sonra bana troy kart oluşturduklarını gördüm ve müşteri hizmetlerini arayıp kartımın visa ile değişimini istedim bana stok durumuna göre dönüş yapılacağını söylediler ve talebimi gönderdiler eğer olmazsa troyun ne gibi...
  11. Polat Alengir

Yardım GameGaraj X7T bu ışık sızması normal mi ?

merhaba dostlar 9 gün önce kutusunu açtığım GameGaraj x7t cihazımda ışık sızması olduğunu fark ettim. Kullanan birkaç arkadaşa daha danıştım onlardada aynı sorun olduğunu gördüm. Ips ekranlarda normal olduğunu biliyorum lakin bunun fazlamı azmı olduğuna karar veremiyorum. Normal diyende var...
  12. Polat Alengir

Eşit Ağırlık Önü Açık Bölüm Önerilerii ?

Merhaba arkadaşlar bu sene yks ye gireceğim geçen senede girdim yani mezunum geçen sene 880k sıralama yaptım hiç çalışmadım max 1 ay kütüphaneye gidip çalıştım. bu sene sıkı asılıyorum çünkü bu senede olmazsa birdaha girmeye benim mentalim yetmez şimdiden saç sakal birbirine girdi ölü gibi...
  13. Polat Alengir

Steam Bakiyemi nasıl nakite çevirebilirim ?

merhaba arkadaşlar Steam bakiyemi nasıl nakite çevirebilirim bilgisayarımı sattım Steam hesabımın içinde biraz bakiye var oyun alsam oynayamayacağım en azından nakite çevireyim site veya herhangi bir sistem varmıdır. Teşekkürler
  14. Polat Alengir

Apple Pencil ucu kırıldı!!!

merhaba arkadaşlar Apple pencilin yere düşürerek ucunu kırdım şu anda 4 tane uç Apple tips diye geçiyor 900 TL'ye satılıyor daha ucuza nasıl halledebiliriz veya halletme şansımız var mıdır ?
  15. Polat Alengir

Windows 11 Pro'mu 11 Home'mi kurulmalı ???

merhaba arkadaşlar yeni Laptopa hangi işletim sistemini kurmak daha mantıklıdır ??? ne gibi farklar vardır.
  16. Polat Alengir

Windows 11 Pro key hangisi alınmalı ?

merhaba arkadaşlar Windows 11 pro key alacağım sağlam lisans sitesinden max key ve retail key ve oem key var arasında fiyat farkları var retail 400 tl max 150 tl oem 279 hangisini almak mantıklı 1 kere alıyoruz sonuçta konuyu görüpte aşina olan herkes cevap verirse sevinirim. teşekkürler...
  17. Polat Alengir

Mezun senesinde Etüt tutmak mantıklı mı ?

merhaba arkadaşlar ilk mezun senemdeyim sınava 10 aydan biraz az kaldı etüt tutmayı düşünüyorum şuan etüt salonları min 20k dan başlıyor yükseliyor denemede tutacağım 15-20k ya sınava kadar. etüt tutmak ne kadar mantıklı aranızda bilgisi olan arkadaşlar varsa destekleri cevapları bekliyorum etüt...
  18. Polat Alengir

Çözüldü✓ Bilgisayarımı satamıyorum nasıl hızlı satarım ?

merhaba arkadaşlar elimde 8 ay önce aldığım bir hazır sistem var 4060 ryzen5 5600 kilisi olan sistemlerden yanında 180 hz monitör ve ekipmanlar ile ilana koydum 27 ye 26 yada düşüyorum kimse almıyor yazan bile yok nedendir acaba olduğum şehirden dolayımı acaba yoksa hatamı yapıyorum ilan atarken...
  19. Polat Alengir

950 tl havit h2002p iyi midir? ?

bunu bugün aldım 950 TL'ye güzel kulaklıkmı pişman eder mi?
  20. Polat Alengir

1500 tl kulaklık önerisi lazım

merhaba arkadaşlar bütçem tam 1500 tl daha çıkmaz bu fiyat bandında kablolu kablosuz fark etmez önerileri bekliyorum fps oyunları oynuyorum.
Geri