Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Yardım Sıfır Mchose ace 68 mi ikinci el atk rs6 air mi ?

Merhabalar beyaz bir klavye arıyorum başlıktaki iki ürün arasında kaldım ace68 3100 TL'ye geliyor. Atk rs6 air 3300 diyor satan kişi ( havale ile ) sizce hangisini tercih etmeliyim. Ace 68 yorumları ve incelemeri çok çok olumlu şeklinede bayıldım. Bir yandan rs6 airin kalitesi fena bir şey. Sizce...
  2. Polat Alengir

Wraith Çift Başlıklı Kablo Alınır Mı ?

Güncel olarak 1000 tl fiyatı var laptopta çoğaltıcı yerine kullanmayı düşünüyorum klavye ve mouse donglesi bağlayacağım sizce alınır mı? değer mi ?
  3. Polat Alengir

Yardım Sense iem pro alınır mı ?

Merhabalar tablette telefonda kullanmak için almayı düşünüyorum sizce alınır mı ?
  4. Polat Alengir

Şirket faturalı bir ürünü satabilir miyim ?

merhabalar 6 ay önce falan şirket üzerine bir tablet almıştımda onu satmak istiyorum öyle bir şansım varmı? faturası var ama normalden farklı bir fatura eğer satarsam alan arkadaş sonra bu fatura ile destek vs alabilir mi ? yoksa faturasız diyemi satmalıyım ?
  5. Polat Alengir

Kapandı

hallettim
  6. Polat Alengir

Çözüldü✓ İkinci el Superlight 2 almaya değer mi ?

Merhabalar deneyimlemek için almayı düşünüyorum birtane buldum sahibindende 3000 diyor pg ile 3200 oluyor sizce değer mi ? fatura kutu garanti hepsi var.
  7. Polat Alengir

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless mi Cloud 3 s wireless mi ?

Merhabalar iyi günler kablosuz kulaklığa geçmeyi düşünüyorum elimde kablolu cloud 3 vardı onu sattım şimdi bir tane kablosuz almayı düşünüyorum aklımda cloud 3 wireless ve cloud 3S wireless var. sıfır fiyatları birazcık tuzlu olduğu için ikinci el bakıyorum ne düşünüyorsunuz sizce hangisi tercih...
  8. Polat Alengir

Kapandı

kapandı
  9. Polat Alengir

Ace Series Glimpse alınır mı ? kullananınız var mı ?

Merhabalar https://wraithesports.com/products/wraith-ace-series-storm-glimpse-edition-poron-mousepad?variant=49573488525505 bu mousepadi ben ve arkadaşım ikimizde almayı düşünüyoruz. Aranızda kullanan var mı ? Parasını hakkediyor mu ? ve gerçekten kaliteli bir mousepad mi ? (50x50 modelini...
  10. Polat Alengir

Kapandı

kapandı
  11. Polat Alengir

Bankalardan sizede 3.şahıs Sms ve Mailleri geliyor mu ?

arkadaşlar kaç haftadır günde 10-15 kere bankalar sms ve mail atıyor. artık silmekten sıkıldım. sizede geliyor mu ? bilmem 3.şahıslara hesapları vermeyin cezası var vs vs.
  12. Polat Alengir

Wraith w60 bbl sipariş ettim ama birşeyi unuttum!!!

merhabalar az önce w60 bbl sipariş ettim. bu bbl versiyonunun tuşları ışık geçirmiyormuş. ben hiç dikkat etmedim diğer tüm w60 ların tuşları ışık geçiriyor nasıl yapabiliriz ? iptalmi etsem yoksa sorun olmaz mı ? rengi ve W tuşu detayı baya hoşuma gitti sizce ne yapmalıyım ?
  13. Polat Alengir

Kapandı

kapandı
  14. Polat Alengir

Kapandı..

kapandı..
  15. Polat Alengir

Teşekkürler

the end
  16. Polat Alengir

Kapandı

Kapandı
  17. Polat Alengir

Yardım Razer Blackshark V2X kulaklığa Logitech pro ses kartı olur mu ?

merhabalar amazondan v2x aldımda buna ses kartı lazım Logitech pro usb ses kartı var alsam uyarmı ? ses kalitesi vs artarmı ?
  18. Polat Alengir

Yardım Aula F75 ne kadara ilana koymalıyım ?

Merhabalar amazon üzerinden 30 ekimde aldım klavyeyi. Temudan keycaps aldım. Sizce ne kadara ilana koyayım ? 2100 düşünüyorum uygunmu pahalımı hakkı neyse ona vermek istiyorum. klavyenin fotosunu ekledim
  19. Polat Alengir

Kapandı

teşekkürler
  20. Polat Alengir

GECE PAZARINIZA NELER GELDİ ? ( GECE PAZARI PAYLAŞIM KONUSU )

birazdan oyuna ekleniyor herkes atsında bakalım neler gelmiş neler alınır neler alınmaz...
Geri