Arama sonuçları: *

1. A

Ryzen 5 5600 için soğutucu

Dostlar selam, Ryzen 5 5600 için soğutucuya ihtiyacım var. Sıvı soğutucu için bütçem yok maalesef. 500-600 tl bandında kule tipi bir soğutucu istiyorum. Overclock yapıcam bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.
  2. A

Çözüldü✓ Ekstra disk takınca pcde donmalar oluyor.

Dostlar, ekstra bir disk eklediğimde pcde donmalar oluyor ve mavi ekran hataları alıyordum bir süredir. format attım defalarca windows 10 kurdum, tekrar 11 kurdum vs. düzeltemedim. olay günlüğünde kernel power hatası falan vardı hatta. 512 gb m2 ssd harici 2 tb hdd ve 480 gb sata ssd bulunuyordu...
  3. A

Mavi Ekran WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR mavi ekran

Dostlar WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR mavi ekran hatası alıyorum. minidump oluştursun diye 100 olmasını bekliyorum ama 0da restart atıyor ve insert a bootable device hatası veriyor. Nasıl çözerim bu durumu?
  4. A

PC Uzun süre boşta kalınca insert a bootable device hatası veriyor

PC Uzun süre boşta kalınca insert a bootable device hatası veriyor. Örneğin gece pcyi oyun indirmek için açık bırakıyorum ve bir süre sonra bu hatayı veriyor. yaklaşık bir 4 saat sonra veriyor hatayı.
  5. A

Uzun süre boşta çalışır vaziyette kalan bilgisayarıma görüntü gelmiyor

Dostlar, oyun indirirken örneğin bilgisayarı sabaha kadar açık bırakıyorum ve ekranı kapatıyorum elektrik tüketmesin diye. Sabah kalktığımda ekranı tekrar açtığımda displayport no signal hatası veriyor ve bilgisayarı hard shutdown yolu ile tekrar başlatmak zorunda kalıyorum sorun ne olabilir?
  6. A

Yeni Bilgisayar Sorun Yaratıp Duruyor

Dostlar selam. Bilgisayarı alalı 1 ay olmadı. Fakat bilgisayar farklı farklı sorunlar çıkartmaya başladı. Başta Windows 11'den mi kaynaklanıyor diye Windows 10 kurdum biraz olsun düzeldi gibi oldu. Sistem özellikleri. CPU: AMD Ryzen 5 5600. GPU: AMD RX 6650 XT. Anakart: Gigabyte A520M k v2. RAM...
Geri