Arama sonuçları: *

1. İsmail Eren38

xioami s10t vs roborck s8 sonic hangisis daha iyidir

özellik olrak s10t tekliyor ama işte işin içine yazılım giriyor acaba birinde sıkıntı falan varmıdır bügün annemin doğum günü olduğu için alıcaz sizce hangisi daha iyidir
  2. İsmail Eren38

iOS'e taşı uygulaması doğru düzgün çalışmadı

Merhaba arkadaşlar. 4 gündür iPhone 12 Pro'yla uğraşıyorum öncelikle olay şöyle easy cepten babam kendine iPhone 12 Pro aldı. Önceki telefonu Samsung Galaxy A31, babam avkat olduğu için WhatsApp mesajları önemliydi. İlk kurduğumuzda IOS'e taşı uygulamsını kurdum ve her şeyi WhatsApp mesajları...
  3. İsmail Eren38

yeni telefonda tüm whatsapp mesajları gitti

merhaba arkadaşlar babam dün easy cepden iphone 12 pro aldı önceki telefonu galasy a31di tüm uygulamarı yükledik fakat wahtsappı yükleyince hiçbir mesaj yoktu yedek falan aldık 4 saat sürdü fakat bir şey ifade etmedi ve eskiş mesajlar babam avukat olduğu için çok önemli idi ben uğraştım fakat...
  4. İsmail Eren38

am4 soğutucular am5 anakartlara olur mu

arkadşlar am5 özel(custom) sıvı soğutma sistem toplıyacağım googlede am4 soğutmalar am5 sistemlere uyar dedi doğru mu corsair xc9 işlemci soğutucusunu kulanacağım da...
  5. İsmail Eren38

asrock asusun yan markası mı

ben asus la asrock farklı markalar diye biliyodum azönce googlede gezerken asus asrocktur diyemn birini gördüüm doğru mu
Geri