Arama sonuçları: *

• Users: Basent
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yeni Çıkacak SUPER Serisi Tavsiye

Merhaba dostlar, bu konuda size fikir danışmak istiyorum. Kış aylarında sistem upgrade yapıp am5 sisteme geçtim. Güncel sistem; İşlemci: Ryzen 7 7800x3d Anakart: MSI x670e Gaming Plus Wifi İşlemci Soğutucu: Thermalright peerlees assassins RAM: XPG Lancer 6000mhz cl30 32GB(16x2) SSD: Samsung...
  2. B

PUBG En İyi Görüntü Ayarları

Arkadaşlar PUBG'de kullandığınız, önerdiğiniz görüntü ayarları var mıdır? Hangi ayarı yaparsam yapayım güzel gelmiyor bulanık gibi duruyor sanki. Zaten fps oynuyorum düşük ayarlarda ama dokuyu yüksek tutuyorum, keskinleştirme açıyorum ama yine de bazı yerler bulanık gibi geliyor. 1000days'in...
  3. B

Steam ve Epic Aynı Anda Oynar mı?

Arkadaşlarla Ready or Not oynayacağız. Benim steamde var arkadaşlar epic games indiriminden alacaklar. Birlikte oynanabiliyor mu?
  4. B

Chipset driver nedir nasıl kurulur?

Daha demin BIOS güncellemesini indirirken anakartımın driver kısmında amd chipset driver'ı gördüm. Bunu nasıl kurmam gerekiyor ve ne işe yarıyor?
  5. B

Anakart BIOS Güncelleme Sorunu!

Merhaba dostlar, x670e gaming plus wifi anakart kullanıyorum. BIOS güncelleyeyim dedim yeni sürüm gelmiş diye (beta olmayan sürümü) 7E16v1B 11.06.2025 yayın tarıhi gözüküyor dosyayı indirdiğimde ise 24.04.2025 gözüküyor. Neden böyle? https://www.msi.com/Motherboard/X670E-GAMING-PLUS-WIFI/support
  6. B

Bu SSD'lerden Hangisini Tercih Etmeliyim?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-2-tb-990-pro-mz-v9p2t0bw-m-2-pci-express-4-0-fiyati,120631107.html?_gl=1*kdkyn0*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=EAIaIQobChMI1p3empDfjgMVhTkGAB3IhgvKEAAYAyAAEgJdE_D_BwE&gbraid=0AAAAADsWTCwSER7GN7UTLktKbxgiWkjE-...
  7. B

SSD tavsiyesi istiyorum!

Merhaba dostlar. Mevcut olarak crucial p3 plus 1tb ssd kullanıyorum ama yetmemeye başladı. 1TB veya 2TB ssd almayı düşünüyorum. DRAM'li yüksek okuma yazma hızı olan ssd tavsiyesi yapabilir misiniz? X670E gaming plus wifi anakartım var gen5 desteği de var. Farklı 2 marka kullanımında sıkıntı...
  8. B

Termal macun ve termal ped tavsiye

Merhaba dostlar. Düzenli olarak vakti geldiğinde işlemcimin termal macununu yeniliyorum. Kasanın fanlarını, ekran kartının fanlarını falan elimden geldiğince kendim yapıyorum. Bu sefer ekran kartı için de termal macun değişikliği yapmayı düşünüyorum. İşlemci için arctic mx6 kullanacağım, ekran...
  9. B

Ekran kartı değiştireceğim için tavsiye istiyorum.

Merhaba dostlar. Geçen aylarda sistem upgrade yaptım. Mevcut sistem: Ryzen 7 7800x3d Msi x670e gaming plus anakart Msi rtx 4060ti XPG 6000mhz cl30 ddr5 16gb x2 ram Crucial p3 plus 1 tb ssd Fsp hyper 80+ pro 650w Ekran kartı upgrade için beklemek zorunda kaldım ve şu an almayı düşünüyorum...
  10. B

Baldur's Gate3 vs Expedetion 33

Bir önceki konumda rpg tarzı oyunları oynamak istediğimi söylemiştim. Yıllardır fps oyunları oynadığım için artık sıkıldım diyebilirim. Hikayeli oyunlar da pek benim tarzım değil çabuk sıkılıyorum saatlerce oynayamıyorum. En son rpg tarzda olarak bu iki oyun arasında kaldım. Çok fazla bi rpg...
  11. B

RPG Oyun Tavsiyesi Arıyorum

Merhaba dostlar. Yıllardır fps oyunları oynuyorum. Artık çok sıkılmaya başladım. Hikayeli oyunlar da oynadım ama uzun saatler oynayamıyorum, bir süre sonra o da sıkıyor. Böyle saatlerce oturup rpg tarzda oyun oynamak istiyorum. Hem keyifli vakit geçireyim, hem beni sürüklesin istiyorum. Aklımda...
  12. B

Kasa Upgrade İçin Öneri İstiyorum

Merhaba dostlar. Geceniz güzel olsun. Kasamı ve PSU'yu değiştireceğim. Hava akışı iyi olan, görünümü şık ve özellikle 360mm soğutucu destekleyen siyah kasa önerisi istiyorum. Mevcut PSU 650w. İlerde ekran kartı da upgrade edeceğim için PSU'da değiştirmek istiyorum. İleriye dönük olacak şekilde...
  13. B

Escape From Tarkov oynayanlar yardım edebilir mi?

Dostlar merhaba, oyunu almayı düşünüyorum ama 250$ 110$ 82$ 50$ olarak dört seçenek var bunlar tam olarak nedir ve 7800x3d 4060ti sistem ile rahat oynayabilir miyim oyunla alakalı çok bir şey bilmiyorum birkaç video izledim seveceğim tarzda bir oyun başlamayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?
  14. B

Çözüldü✓ DP Sinyal Yok Hatası!

Dostlar merhaba, bilgisayarı açtığımda sürekli değil de bazen dp sinyal yok diyor monitörü düğmesinden kapatıp tekrar açıyorum sonra düzeliyor ekran geliyor. Bunun sebebi nedir? Bir de pc ilk açtığımda cpu ve dram ışığı yanıyor 2-3 saniye sonra sönüyor. Bununla bir alakası var mıdır? 1742052131...
  15. B

20k f/p hazır sistem tavsiyesi

Dostlar merhaba, kuzenim hazır sistem alacak. Kendisi LoL, cs2, fc25 oynuyor başka oyun oynamıyor. Hazır sistem almak istiyor çünkü kredi kartına taksit yapacak. Ondan kaynaklı sıfır hazır sistem tavsiyesi lazım. Çok yüksek bir sisteme gerek yok işimi görsün lol cs fc25 açsın yeter diyor. Ona...
  16. B

Çözüldü✓ Kasadan gelen garip ses?

Bu tiz ses neyden kaynakı olabilir? Cs'ye girince bu ses geliyor. Menüde veya oyun yüklenirken değil oyun başlayınca geliyor. Alt tab atıyorum ses gidiyor tekrar cs ye giriyorum tekrar geliyor. Nedir bu ses? 1741804379 Dosya yüklenmemiş...
  17. B

CS2 İÇİN SKİN ALIP SATABİLECEĞİM SİTE ÖNERİSİ

Merhaba dostlar, cs2'de bıçak eldiven alıp satmak istiyorum. Önerebileceğiniz güvenli ve uygun fiyata skin satan site var mıdır?
  18. B

Ryzen 7 7800x3d Sizce Nasıl?

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 7800x3d işlemciye sahibim. Daha kullanmak nasip olmadı diğer parçaları bekliyorum:D Hem soru sorayım hem de bilen arkadaşlar kendi görüşlerini belirtsin istedim. Sizce 7800x3d ilerleyen zamanlarda hangi ekran kartına kadar sorunsuz yüksek performans verir? Isı...
  19. B

Anakart Ram İşlemci Uyumlu Mu?

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-x670e-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,571741768.html https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-fiyati,334009206.html...
  20. B

Hangi anakartı tercih etmeliyim?

https://www.epey.com/anakart/karsilastir/814918-907941-986950/msi-mag-b650-tomahawk-wifi_msi-pro-b650-s-wifi_msi-b850-gaming-plus-wifi/ Kararsız kaldım. Kendi bilgilerim çok yeterli değil. Yardım edebilir misiniz? Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur? Aralarındaki performans olarak...
Geri