Arama sonuçları: *

• Users: Kadirq71
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

TRENDYOLDAN TELEFON ALMA

Arkadaşlar Trendyol üzerinden kredi kartı ile telefon alıp uygulama üzerinden taksitlendirebilir miyim ve 16e düşünüyorum önerir misiniz
  2. K

FC 24 RİVALSTA KOL ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar aliexpresten kol almıştım kol rivals hariç her yerde çalışıyor kolu aygılıyor ama joystik çalışmıyor çözümü var mı
  3. K

Cerrahpaşa hastanesinde çalışan varmı

Arkadaşlar Cerrahpaşa hastanesinde hemşire olarak çalışan varmı ?
  4. K

Apple Watch kurulum yüklenirken ilerlemiyor

Arkadaşlar apple watch se 2.nesil saaat aldım ama saat kuruulum yaparken ilerlemiyor 5 saat bazen 10 saat gösteriyor bunun bir çözümü var mı
  5. K

MediaMarkt telefon kiralama yapam var mı

Arkadaşlar mediamarkt telefon kiralayan var mı yazın başlamıştı diye hatırlıyorum ama kiralayan hiç duymadım kiralayan var mı ya da sizce mantıklı mı
  6. K

Samsung a54 orijinal şarj aleti önerisi

Arkadaşlar a54 uyumlu orijinal şarj adaptörü öneriniz var mı
  7. K

Glorious Model I GLO-MS-I-MW Beyaz RGB 900TL alınır mı

arkadaşlar mouse şuan 900 tl alınır mı yoksa model d mi alınır başka öneri varsa oda olabilir https://www.incehesap.com/glorious-model-i-glo-ms-i-mw-kablolu-gaming-mouse-fiyati-57868/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.32.7
  8. K

D Smart veya Tivibu hangisi daha iyi

Arkadaşlar tvde annem ile babam belgesel sinema izlemek için(tv eski) d smart yada tivibu almayı düşünüyoruz hangisini önerirsiniz tivibu da taahüt yok yazıyor kullanıp memnun kalan varmı başka önerilerede açığım
  9. K

Çözüldü✓ DRİVER KURARKEN HATA

Arkadaşlar kablosuz ağ kartı sürücüsü kurarken hata veriyor yardımcı olabilir misiniz
  10. K

EXCALİBUR WİNDOWS KURMA

Arkadaşlar biraz önce excalibur g870 modelini aldım kendim usb bellek ile format atacağım için bios ekranında boot kısmında secure boot kısmını videoda izlediğim bazı kanalları enable yaptı bazıları disabled yaptı kimi youtube kanalı bir şey ellemedi kafam karıştı aynı modeli kullanıp format...
  11. K

30K altına alınabilecek en iyi laptop hangisidir

Arkadaşlar 30k altına alınabilecek en iyi laptop hangisi https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-58-50FK-Bilgisayar%C4%B1-i5-12500H-NH-QLZEY-004/dp/B0C85VDMDX aklımda bu var ama başka önerilerede açığım
  12. K

PC alsam ama 5 ay sonra kullanmaya başlasam

Arkadaşlar toplama pc alsam kutuyu açmadan 5 ay boyunca kullanmasam kutusunda dursa sizce bir şey olur mu ya da kurup denedikten sonra kutuya koysam ekran kartını çıkarıp sizce bir şey olur mu kpss çalışacağım için evde duracak yurtta kaldığımdan yurda götüremem
  13. K

Vergisiz Telefon İçin yardım

Arkadaşlar babama vergisiz telefon alalım dedik samsungun kendi sitesinde m34 9500 alınmaya değer mi yoksa a34ün indirime girmesini mi bekleyim Vergisiz telefon için başvuru yaparken hat benim üzerimde olacağı için babamın şuanki hattını benim üstüme alsak yeterli olur mu yoksa yeni bir hat...
  14. K

EPİC kupon uygulanmıyor

Sepetin bu kupon için uygun değil. Uygun ürünlerde ₺199,99 veya üzeri harcama yaptığında %33 indirim alırsın. Uygunluk ayrıntılarını görüntüle. CYBERPUNK SEÇTİĞİMDE BÖYLE DİYOR NORMALDE DÜN OLUYORDU ALMAYA ÇALIŞTIM YÜKLENDİ YÜKLENDİ ALMADI SONRA GERİ TUŞU YAPTIM BÖYLE DEMEYİ BAŞLADI BİR ÇÖZÜMÜ...
  15. K

Alınır mı 17.5k fiyatı

https://www.itopya.com/vok-whiteamd-ryzen-5-5600asus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssdgefo_h23030 Alınır mı beyler
  16. K

20K altı sistem önerisi

Arkadaşlar hazır pc alacağım ama bütçem 20k nın altında ona göre sistem önerirsiniz sevinirim
Geri