merhaba arkadaslar dualtron popularımın on farı tutan plastik parça kırıldı 3 d yazıcıdan yapmayı dusunuyorum ama tasarım yetenegım yok nasıl yapıcamı bilmiyoruım yardımcı olurmusunuz bu işten anlayan arkadaş varsa
yazıcının tablası ileri geri giderken boyle titreme oluyo ses yapıyo sanki bilyalar dagılmıs gibi saga sola giderken sorun yok noozle da neden yapar arkadaşlar bu sorunu yaşayan varmı yardımcı olabilirmisiniz ?
Sa beyler forza 4 de kaç FPS oynuyosunuz ben 200 FPS aliyom rtx 3060 ryzen 5 5600 512 GB SSD düşük bant genisligi hatası veriyo top speed denerken arabada 83 e sabitleyince hata vermiyo sizdede oluyomu bu hata ?
sa arkadaşlar dun oynadım akşama kadar 165 210 fps arası forzayı bugun girdigimde arabanın hızı 140 a geldigi anda harita yuklenmıyo donuyo birden oyun hata veiryo düşük bant genişligi diye bunun cozumu bilen varsa yardımcı olurmusunuz bilgisayarım- ryzen 5 5600 rtx3060 16 gb ram 500 gb m2...
Beyler sa poco f6 almayı dusunuyorum 8gb ramlı olan model 20 bin tl 12 gb ramlı olan model 25bin tl aralarında baya fark var 8 gb ramlı olanla 12 olan aynı fps imi veriyo oyunlarda yoksa duşukmu veriyo aydınlatabilirmi beni bu konu hakkında cihazı kullanan varsa ?
Sa beyler anakartim b 450 m a pro Max içinde realtek alc 892 ses yongası varmış razer blackshark V2x almalimiyim 2 k bütçem var beyaz setup yapıyorum steel series nova 1 var birde bunlar jag girişli sizce hangisi veya USB li mi almalıyım ? Bu iyidir dediğiniz model varsa beyaz onerin
arkadaşlar beyaz setup yaptım 2000 tl bütcem var beyaz oyuncu kulaklıgı arıyorum anakartım b450m a pro max ses kartı nasıl bilmiyorum usblimi almalıyım jag girişli kulaklık mı yardımcı olurmusunuz?
sa beyler beyaz setup yaptım bi tek kulaklık kaldı 1.5 2k bütcem var piyasadaki beyaz kulaklıklara baktım jag girişli benım anakartta b 450m a pro max ses kartı iyi midir? jag girişli kulaklıkmı almalıyım usb limi almalıyım?
arkadaşlar oyun valorant piksel piksel gozukuyor nesne kenarları oyun içi msaa 4x açık 16x de açık altındaki gene tırtıklı oluyo kenarları ekran kartından neyi açmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz