Arama sonuçları: *

• Users: We_wehe-2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

5070 sistemi kaça satarım?

AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB GDDR7 192bit Ekran Kartı TwinMOS VOLTX 32GB RGB (2x16) 6000MHz DDR5 CL36 Masaüstü Bilgisayar RAM Crucial P310 1TB 7100-6000MB/s M.2 SSD CT1000P310SSD8 Kutusuz...
  2. W

Laptop wifi internet hızı düşük

Telefonumda hızlar şu şekilde Gayet iyi fakat bilgisayarda bu şekilde: Download Mbps 170.32 Uploas Mbps 20.95 Ping ms 10-58-105 normalde asla bu şekilde değildi ve pc 3 tık çekiyor,4 tık olmuyor.
  3. W

Sistemim bu fiyata gider mi?

İlk önce hemen satmayacağım. Ağustos gibi satacağım fakat ne kadara satabilirim bilmiyorum. Önce sistemden bahsedeyim. Casper Excalibur G770 Rtx 3050 4gb I5 12450H 512gb SSD(Windows 11 yüzünden 475gb kullanılabiliyor. Windows 11 kullanacaksanız.) 16gb ram (Ekleme yok orjinal ramler.) Kutulu bir...
  4. W

Alacağım bileşenlerin malzemeleri nasıldır ve elimdeki 3050 Laptop kaça gider?

Okul bittikten sonra bir kaç ay çalışacağım ve Ağustos başlarında ise yeni sistem alacağım. Normalde Excalibur 3050 laptop kullanıyordum fakat artık yetersiz gelmeye başladı ve değiştirmek için kollarımı sıvadım. Babam istersen çalışmana gerek yok ben alayım sana dedi ama ben bir şeyi hak etmek...
  5. W

Okulda taciz suçlaması yedik ve yarın disiplin kurulu var

Arkadaşlar selam, bugün son dersimiz boşdu ve sınıfca uzlaşmaya karar verdik. Erkekler ve kızlar birbirlerine kin tutuyordu, son ders konuşup helallik isteyelim dedik. Konuştuk ettik helaliklerimi aldık. Tam her şey bitmişken. A.E bana sen neden bize abuk subuk hareketler yapıyorsun diye...
  6. W

Sistemim last of us kaldırırmı

yakinda epic gamesde bi indirim olacak bende o indirimde last of us almayı planlıyorum sistemim yeterlimi sizce rtx3050 4gb 16gb ram i5 12450 windows 11 laptop
  7. W

Excalibur g770 arka kapağı açamadım

arkadaşlar termal macun süreceğim işlemciye fakat arka kapağı bir türlü açamadım vidaları sokmeyi denedim tornavida çok uzun olmadığı için 3 vida kalıyor ben bir türlü yapamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi
  8. W

BELER CB2077 DE FSR3 MODU YUKLEDİKTEN SONRA KASIYOR

oyuna girdim açtım fsr3'ü bir baktım oyun 15 fps inanılmaz kasıyor. neden arklar rtx3050 i5 12450h
  9. W

RUSLAR YOUTUBE HESABIMI ÇALDI

https://www.youtube.com/@ottoman_edithizm HESABIN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRMİŞLER NASIL ALACAĞIM GERİ?
  10. W

RDR2 EPİC GAMES YÖNETİCİ OLARAK NASIL ÇALIŞTIRILIR?YARDIM

arkadaşlar rdr2 ye frame generation modu kurdum oyuna girdim fakat hareket edince kasıyor.yönetici olarak çalıştır yazmış mod sahibi epic games oyununu nasıl yönetici olarak çalıştıracağım? bilen lütfen yazsın
  11. W

Ekran kartı hafızasını sıfırladıktan sonra fps düştü

merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var ekran kartımı Win+Ctrl+Shift+B kısa yolu ile sıfırladım fakat fps aşırı derecede düştü ve ekran kartının kullanımı azaldı. nasıl tekrar eski haline döndürürüm lütfen birisi sırasıyla açıklaya bilirmi NOT; BİOS SÜRÜM GÜNCEL DRİVERLER GÜNCEL SÜRÜCÜLER...
  12. W

RDR2 BAZI GRAFİK AYARLARI DEĞİŞMİYOR 2.KEZ AÇIYORUM

taa ayarını kapatamıyorum veya msaa ayarını açamıyorum veya çözünürlük ölçeği ayarını açamıyorum.DX12 de oynuyorum bu sorunu nasıl çözeceğim. taa grafik kalitesini yiyor kapatmam lazım
  13. W

RDR2 BAZI GRAFİK AYARLARI AÇILMIYOR YARDIM

arkadaşlar msaa fxaa taa ve çözünürlük ölçeği kısmındaki ayarları açamıyorum veya kapatamıyorum sadece siyah olarak gözüküyorlar sanki kilitlenmiş gibi yardım edermisiniz
  14. W

Excalibur G770 Rdr2 sıcaklık değerleri normalmi?

arkadaş sa,ilk önce en baştan anlatayım 3 ay önce rdr2 satın aldım indirdim o zamanlar laptopda teknik sorunlar vardı sanırsam rdr2 de normal 85 saint denisde 96 sıcaklık değerleri vardı boşta ise 20-25 dereceydi. 2 hafta önce servise yolladım dün geldi.ve boşta 45 derece olduğunu gördüm korktum...
  15. W

x box game pass ultımate ücretsiz yazısı

beyler nedir bu nasıl alabılırım ücretsiz ultımate passı
  16. W

80tlye ne yapabılırım

kredı kartımda son 80tl kaldı ne yapabılırım steam olur epıc olur-baska platformlar olur
  17. W

SİSTEMİM RESİDENT EVİL 4 REMAKE KALDIRIRMI?

sistemim ekran kartı- rtx 3050 4gb vram işlemci modelim- i5 12450k ram miktarım- 16gb ssd miktarım- 512gb kaldırırmı kaldırırsada kaç fps alırım?
  18. W

Nvidia Ekran kartları için inanılmaz fps arttırma yöntemi!

arkadaşlar direk konuya bam güm gireceğim, rehber tarzında hazırladım sıra sıra talimatları uygulayın. Ön Konuşma: başlıktada belirttiğim gibi bu taktik sadece nvidia ekran kartları içindir. Konu: ben valorant'ı çok fazla oynayan birisiyim, ve rtx 3050 kullanıyorum. ve valoda 97 fps...
  19. W

pc sıcaklığım iyi midir??

boşta sabit bir şekilde 30 arkadaşlar normal diye düşünüyorum haksızmıyım? valorantta 44 oluyor
  20. W

Forza Horizon 4 rtx3050 kaç fps alır?

az önce kurulumunu başlattım oyunun ne zaman iner bilmiyorum çokta umrumda deil zaten, ilk önce sormak istediğim şey şu kaç fps alırım? dlss falan filan hepsini hesaba katarsak toplam ne kadar fps alırım? ayrıca grafik sürücülerim güncel deil onuda birazdan güncelleyeceğim
Geri