Arama sonuçları: *

1. Yusuke Kage

Adidas F50 Elite FG/AG alınır mı?

Merhabalar, sodum aynen başlıktaki gibi... Mevkim:Kaleci Bütçem: 7500tl~
  2. Yusuke Kage

"Kolay Gelsin" kargo ile alakalı yaşadığım rezillik

Merhabalar Size "Kolay Gelsin" kargo firması ile yaşadığım rezilliği anlatmak istiyorum olay benim çok beklediğim ve sonunda türkçe çevirisi yapılmış bir mangayı sipariş etmemle başladı, pazartesi günü amazon üzerinden siparişimi verdim. Çarşamba getireceğiz dendi, bekledim çarşamba geldi...
  3. Yusuke Kage

Gece yarısı aşırı gürültüyle açılan "Gigabyte" açılış ekranı

Kısacası yaklaşık hemen şuan bilgisayar kendi kendine gigabyte ekranına geçti şu eski televizyon ekranlarında bi dııııt sesi olur ya onun gibi aşırı yüksek bir ses çıkardı (hoparlör yok sadece kulaklık var) kulaklığa rağmen tüm evde ses yankılandı. Ve bilsayar açılmadan kapandı ardından ise...
  4. Yusuke Kage

Windows her başlangıçta A1B2C3 istiyor

ben evde yokken yeğenim gelmiş kurcalamaya çalışmış. neyseki şifre koymuşum ancak şuanda bilgisayar her açıldığında A1B2C3 yazmam isteniyor nasıl düzeltebilirim?
  5. Yusuke Kage

Aldıklarımı iptal etmeli miyim? (Razer Blackwidow v3 TKL + Blackshark v2x)

Şimdi aynen belirttiğim gibi bu ikisinin siparişini verdim ikisi toplam 4k tuttu aldım ama internette olumsuz bir iki yorum gördüm. iptal edip etmeme arasında kaldım. yaklaşık 1.5 senedir Gamebooster G76K attack adında mekanik hisli membran bir klavye kullanıyordum ondan mekanik olsun razer...
  6. Yusuke Kage

Dikey kablosuz süpürge önerisi lazım

Bütçem 12000 ıslak/kuru'ya gerek yok sadece süpürme işlemini güzel bir şekilde yapsa ve kompakt olsa yeter haznesi ortalama olsa iyi olur. İnce olursa iyi olur. (Bahsettiğim süpürgeler ince uzun olanlardan çok da bilgim yoktur bunlae hakkında büyük ve hortumlu olanlardan istemiyorum. Teşekkürler.)
  7. Yusuke Kage

Megane (4) 2022 joy paket 1.3tce koltuk kılıfı önerisi

Lacivert/Mavi veya Kırmızı köşe motifli siyah (deri de olur) kaliteli zaman içerisinde aşınmayacak ve kalitesiz gözükmeyen koltuk kılıfı lazım yardımcı olursanız sevinirim :) 1740092407 Not: marka olarak hiç bilmiyorum kaliteli bir marka olursa çok güzel olur teşekkürler tekrardan 🙏
  8. Yusuke Kage

Megane 4 2022 1.3tce joy paket için dokunmatik ekran önerisi

-1920x1080P -OLED veya QLED -6GB+ RAM -64GB+ Depolama -4+ çekirdekli işlemciye sahip İlk arabam oldu çok şükür ama radyosu çok eski duruyor ve sinirim bozuluyor bu myltimedya olaylarındanda çok anlamıyorum araba işlerinde yeniyim kusura bakmayın eğer isteklerim imkansız ise benim isteklerimi...
  9. Yusuke Kage

Akciğer kanseri riski

Merhabalar önceikle konuyu sormak veya tartışmak için doğru yer mi bilmiyoeum ancak az önce doktordan çıktık ve babamın ciğerinde bir kitle olduğunu öğrendim iyi huylu mu kötü huylu mu bilmiyoruz ama eğer kötü huylu ise garanti olarak kurtuluşunu sağlayacak bir ameliyatı vs. Varmıdır yada...
  10. Yusuke Kage

Cyberpunk mı Persona 5: royal mı almalıyım

Sorum aynen başlıkta olduğu gibi bakiyede tam 24 dolar var hangisini almalıyım acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim
  11. Yusuke Kage

Karmaşık bir gümrükte takılır mı sorusu

970tl değerinde bir figür satın almak istiyorum ancak bu figüre 600 liralık bir kargo ücreti de var bu figür gümrükte takılır mı (toplam 1570 falan oluyor) yoksa gümrük sadece 970'i mi kâle alır?
  12. Yusuke Kage

Telefonun üstündeki garip siyah oval

Ekranın tam üstünde yatay halde dururken telefon garip bir şekilde siyah minik bir oval çıkartıyor ve aşırı sinirimi bozuyor telefonu yere atmama çok az kaldı lütfen yardımcı olun. Yanlış bir ayar mı açtım yoksa başka bir uygulama mı yapıyor bunu bilmiyorum sanki kamera varmış gibi rastgele bir...
  13. Yusuke Kage

Turknet modem internet ışığı 3 gündür kırmızı

Geçen günlerde bir başlık açmıştım türknet güvenilir midir diye herkes güvenilir demişti geçtik ve .. 😅 Evet ... İlk gün bi 12-16 saat arası internet sıkıntısız çalıştıktan sonra tam CS de rank atlama maçı sırasında internet kesildi 3 gündür yok sorun ise şöyle : modemdeki tüm ışıklar yanıyor...
  14. Yusuke Kage

Türknet güvenilir mi / iyi midir?

Şuanki internet sağlayıcımızın taahütü bitmek üzere ve şuana kadar 16mbps internet kullanmaktaydık ancak söylediğim gibi taahütümüz bitiyor ve türknet en çok göze çarpan firma fibi 500tl ye 1000mbps internet sizce alınır mı? Şu ana kadar kullanmış olan birileri varsa deneyimlerini yazarsa çok...
  15. Yusuke Kage

Baya bütçe masa önerisi lazım

40" monitör var birde atx kasa ama masam aşırı küçük o yüzden ölçüleri 140-70/50 (arası) bir masa gerekiyor güzel gözükmesi için de üstü odunsu bir yapıya sahip olursa yani odunsudan kastım kaplama falan da olur çok iyi olur köşeli olması lazım yardımınız lazım ve evet bütçe bayağı bir düşük ama...
  16. Yusuke Kage

MSI MAG401QR nasıldır?

Şöyle bir monitör buldum hem iş için hem oyun için kullanmak istiyorum renkleri ortalama olsa bile benim için iyi olur ama monitörden pek anlamıyorum max bütçe 18k olduğu için bi sorayım dedim sizce bu monitör alınır mı yoksa daha iyi bir alternatifi var mı bu fiyat bandında veya daha büyüğü...
  17. Yusuke Kage

Monitör önerisi lazım arkadaşlar

27" / IPS / QHD veya WQHD / iyi renklere sahip / ghosting problemi olabildiğince az / g-sync gibi tekbolojileri destekleyen / 10.000TL ve altı bir monitör arıyorum
  18. Yusuke Kage

Monitör alacağım bu monitörü istiyorum ancak site güvenilir mi bilemedim

https://www.vizyonbilgisayar.com/product-viz-asus-27-tuf-gaming-vg27aq3a-180hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor-outlet-teshir-urun?gad_source=4&gclid=Cj0KCQjwiMmwBhDmARIsABeQ7xRyJCbBgG9llqvKLlS2gCxeePDexfbqRJSASrXVIkUUuIVxFuC5D7EaAjpUEALw_wcB Vizyon bilgisayar adı verilen yerden bu...
  19. Yusuke Kage

Yeni bir monitör lazım (2K minimum 180hz )

Meehaba arkadaşlar birkaç tatsız olay yaşadıktan sonra bir yükseltmeye tabi kaldım ve pc şuanda çok daha yüksek fps'lere çıkabiliyor ancak monitörüm VA panel ve IPS panel 2k olan 27" bir monitör arayışındayım olabildiğince düşük fiyatlı ancak kaliteli bir monitör lazım gbosting olayının ise en...
  20. Yusuke Kage

Yaşadığım aşırı saçma bilgisayarcı problemseli

Öncelikle merhaba arkadaşlar şöyle başlamak istiyorum: bir daha asla bilgisayarcılara vs. Hiçbirşeyimi emanet etmeyeceğim. Neden mi? Hemen anlatayım: Şimdi ben yaklaşık 1 sene öncesinde bilgisayar topladım 4060ti 16gb + r7 5800x3d bu pc şırı ısınıyordu ve hiç estetik olmayan bir kasam vardı...
Geri