Arama sonuçları: *

• Users: mami.denk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Eski bir leptop için ram ve ssd değişimi

arkadaşlar eski bir laptop için ram ve ssd değişimi yapmak istiyorum mevcut ram 2 gb ve harddisk çok yavaş çalışıyor laptop modeli : lenovo g500 model numarası 20236 hangi marka ram ve ssd takabilirim yardımcı olabilcek var mı?
  2. M

1050ti'den sonra ekran kartı değişimi

işlemcim r5 3600 monitörüm 2560x1440p 120hz psu olarakta 750w msi gold şuan kullandığım ekran kartı 1050ti sizce hangi ekran kartını almalıyım 2k oyun oynuyorum oynadığım oyunlarda lol,cs2,valorant vb
  3. M

Ekran kartı tavsiyesi lazım sistem özelliklerimi konuda belirttim

Arkadaşlar şuanki sistemimin özellikleri şöyle ; ekran kartı gtx 1050ti işlemci r5 3600 ram 16 gb 3200mhz cl16 anakart b450 gaming plus max psu msi 750w monitör samsung chg70 27 inc modeli 2k çözünürlüğü var ekran kartımı upgrade yapmak istiyorum sizce hangi ekran kartını almalıyım genelde...
  4. M

Kulaklıktan gelen cızırtı sesi - Hyper x Cloud 2

Arkadaşlar bilgisayara kulaklık taktığım zaman cızırtı sesi geliyor.Kulaklığı televizyonda denedim cızırtı sesi gelmedi.Kulaklığımın markası hyperx cloud 2.Yeni aldım bilgisayara taktım sağ tarafta rahatsız edici derecede cızırtı sesi oldu.Firmware uptade falan yaptım ama geçmedi.Cızırtı usb'yi...
  5. M

Kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba,kablosuz olarak oyuncu kulaklığı almak istiyorum.Bütçem 2-3k arası.Sizce hangi ürünü tercih etmeliyim?
Geri