Arama sonuçları: *

• Users: TEATYUK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Monitör Önerisi alabilirmiyim

Merhaba Arkadaşlar Sistemin Ryzen 5 7500 F Rtx 4070 super 16 gb ram 2 tb ssd şeklinde 27 inç 2k monitör kullanıyorum. Sistemime kol ile bağlayabileceğim ikinci bir monitör eklemek istiyorum. Yazılım için veya oyun oyanarken bir yandan video falan izlemek için kullanmak istiyorum. Ama full hd 24...
  2. T

Çözüldü✓ Bu parçanın adını biliyor musunuz acaba

Merhaba ben abime ATK A9 PRO Alicam 8 k dongle çıkıyor diyo ama bu uzatma parçasından varmı bilmiyorum. Yoksa ekstra almak istiyorum ama ismini bilmiyorum
  3. T

Anakart im da type-c yok

Arkadaşlar ama kart im MSI pro b650m-b kasamda type c kablosu var ama ankartimda bunun için giriş yok. Bu ürün işime yarar mı soylermisiniz. https://app.hb.biz/xlisiaJ8hEts
  4. T

Kasamdan ses geliyor

Kasadan hafif bir cızırtı sesi geliyo bugün PSU, kasa ve sıvı soğutma taktım hafif bir cızırtı sesi geliyor anlamadım.ama sürekli değil biraz basliyo sonra geri kesiliyo
  5. T

Kasama fiyat onerirmisiniz.

Merhaba elimde RAMPAGE VOYAGER 750 watt 80+ bronze sertifikalı kasam var bunu ikinci el satmak istiyorum sizce ne kadar eder. Bu piyasayı çok bilmiyorum.
  6. T

Sistemime göre kasa önerir misiniz?.

Merhaba iyi forumlar. Sistemim şu şekilde: Ryzen 5 7500f msi b650m kingston beast 2x8 gb ram 2tb ssd msi rtx 4070super ventus 2x sorunum şu ben bir sıvı soğutcu aldım deepcool le520 bu şuan kullandığım rampage voyager 750 watt kasaya sığmadı aynı şekilde msi mag m100a ya da sığmadı bana bu...
  7. T

Sıvı soğutma sığmıyor

Merhaba iyi günler. Sistemim şu şekilde: Ryzen 5 7500f MSI PRO B650M-B RTX 4070 SUPER 2X8 GB DDR5 RAM 2 TB SSD RAMPAGE VOYAGER 750 WATT KASA BU sistemi 3 4 ay önce itopyadan almıştım. Sıvı soğutma takmak istedim bu yüzden itopyan üzerinden kasanın desteklediği radyatör lere baktım direk...
  8. T

ASUS TUF A15 FA507NU-LP052 ne kadara satılmalı?

Merhaba ben laptopumu satmayı düşünüyorum. Bayağıdır ilanda ama hiçbir şekilde teklif gelmiyor. Birçoğunuz öğrencisinizdir veya gecmissinizdir. Nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum ama 1.5 aydır teklif gelmiyor sizce düşürmeli miyim? ASUS TUF A15 FA507NU-LP052 Ryzen 7 7735HS RTX 4050 140 watt...
  9. T

Oyuncu koltuğu tavsiyesi

arkadaşlar bugün ankarada olan bütün oyuncu koltuklarını denedim. rampage razer exvega xprime xdrive aradığım koltuk rahat sorun çıkarmıcak ve kumaş olması. rampage deri olduğu için vazgeçtim. razer çok pahalı bütçem 7 7.5 excega bekledğim gibi değildi rahatlığı xprime okuduğum az sayıda yoruma...
  10. T

MSİ LAPTOP DA TPM ACAMİYORUM YARDIM eder misiniz

Arkadaşlar bir türlü bulamadım tpm innasil aktif edicem
  11. T

Minecraft ücretsiz sunucu önerir misiniz?

arkadaşalr aternos tekrar süre koymaya başladı 40 dk gibi ücretsiz sunucu önerir misiniz?
  12. T

kablosuz mouse öneririmisiniz

1000 tl civarında f/p kablosuz mouse önerir misiniz?
  13. T

LAPTOP İÇİN MONİTÖR TAVSİYE EDERMİSİNİZ

Arkadaşlar Asus Tuf a-15 2023 ryzen 7 7735 hs rtx 4050 140 watt 16gb ram 1 tb ssd 15 inç 144 hz ekran özelliklerinde bi laptopum var ve monitör bağlamak istiyorum bu konu hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden buna uygun monitör önerebilir misiniz? orta derecede
  14. T

Çözüldü✓ Laptop u şarjda kullanmak

Arkadaşlar Asus tuf gaming laptopum var gamning olması dolayısıyla pildeyken çok hızlı bitiyo bende ders yaparken oyun oynarken şarjda kullanıyorum ve pili de koruma moduna aldım sadece yizde 80 e kadar doluyor. Bu bir sıkıntı oluştururmu?
  15. T

The witcher 3 fotoğraflarımı bulamıyorum

Arkadaşlar The witcher 3 epicden 100 TL'ye complate edition aldım dün oyun oynarken çok güzel fotolar çektim oyunu kendi fotoğraf modundan ama bulamadım yardımcı olur musunuz
  16. T

epicden coop oyun önerisi alabilirimiyim

arkdaşalar epicde indiirmin son günü arkadaşla oyun alıcaz coop oyun önerir misiniz?.
  17. T

league of legends yama

arkadaşlar eğitim aşamasında yamakuruluyor ekranında kaldı uzun süredir gitmiyor ne yapmam lazım
  18. T

Çözüldü✓ asus pil koruma önerisi

arkadaşlar asus tuf laptopum var oyun oynadığım zamanlar dolsa bile şatjda kullanıyorum ve bana geçen gün pil sağlığı koruma yı açalımmı dedi pil i yüzde 80 90 mış gibi gösteriyormul herhalde tam ne olduğunu anlamadım sizce açmalımıyım
  19. T

oyun önerisi alabilirmiyim

arkadaşlar epicden oyun alıcam ama karar veremdim gta v alabilirim ama hem oynıcak arkadaşım yok hemde grafikleri eski geliyo bana biraz aklımda iki oyunvar cyberpunk2077 ve dynlight 2 sadece şunu sorucam dynlight 2 resident evil tarzı bir oyun mu çok korku tarzı yüksek gerilim oyunlarına...
  20. T

BANNERLORD SANCAK GÖREVİ

arkadaşlar ejderha sancağını topladım klanım daha 2 level 47 asker alabiliriyorum ama bi krallığın altındaıym sturgiyalıların altındayım bu sancakla ne yapmam lazım.
Geri