Arama sonuçları: *

1. Kochirosocial

Yardım Arctic Liquid Freezer III 240MM 7600X Soğutabilir mi?

Selamlar. Kasama en fazla 240mm sıvı soğutma sığıyor üst tarafa takmayı düşünüyorum. Bu sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum bütçem 4k ya kadar çıkabilir max. daha iyi beyaz 240mm sıvı soğutma var mı yada bu alacağım 7600X i serin tutabilir mi Teşekkürler...
  2. Kochirosocial

HANGİ SIVI SOĞUTMA 7600X İŞLEMCİYİ BUZ GİBİ YAPAR?

Arkadaşlar selamlar. Kasama maximum 240mm Sıvı Soğutma sığıyor ve sıvı soğutma almak istiyorum. Baktığım 2 3 tane model var aşağıya bırakacağım. Kullandığım işlemci 7600X Anakart ise B650 TOMAHAWK WIFI Kasa markam Zoko Chiko White. 7600X işlemcimin in Buz gibi serin çalışmasını istiyorum. o...
  3. Kochirosocial

Yardım MSI B650 TOMAHAWK SSD SOĞUTABİLİR Mİ?

Selamlar forum kullanıcıları M2 SSD Siparişi verdim verdiğim ssd'nin linkini aşağıya bırakacağım harici soğutma almam gerekli mi yoksa anakartım b650 bu ssdyi sağlam bi şekilde soğutabilir mi yardımcı olursanız sevinirm...
  4. Kochirosocial

Öneri Hangisini almalıyım? Kioxia Exceria Pro Vs. Kingston KC3000

Değerli Forum Üyeleri. Ömürlük olarak satın alacağım. Yayıncılık ve Oyun üzerine sistemim ekstra olarak Adobe programları vs. Render için de arada sırada kullanım yapacağım. Baya bi araştırmama rağmen çok fazla kararsız kaldım ve bu konuyu sizlerin çözmesini hangisini alacağıma karar vermesini...
  5. Kochirosocial

HANGİSİNİ ALMALIYIM PERFORMANS İSTİYORUM!

Arkadaşlar selamlar. Yayıncıyım ömürlük bir ram tercihi yapmak istiyorum siz değerli kardeşlerimden istediğim şu bu iki model arasındayım hangisi 1 FPS fark ettiricek dahi olsa daha performanslı ? soğutma olarak hangisi daha iyi bunun gibi ufak detaylar benchmark testleri vs. yardımcı olursanız...
  6. Kochirosocial

1000 - 2000 TL yayın için Webcam önerisi acil!

Arkadaşlar 1000 TL - 2000 TL arasında fiyat performans olabilecek şekilde en iyi görüntüye sahip alabileceğim Webcam önerilerinizi lütfen aşağıda belirtirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim. NOT : 2500 - 3000 TL ye çıkabilirim. yayın için kullanacağım.
  7. Kochirosocial

⭐ Efsane Fiyat Performans Sistem için Önerileriniz!

Selamlar değerli DonanımArşivi Kullanıcıları. Düşük bileşenleri olan sistemimi yavaş yavaş UPGRADE etmeye devam ediyorum. Önerileriniz düşünceleriniz benim için çok değerlidir. Her türlü eleştiriye saygılı bir şekilde açığım düşüncelerinizi görmek isterim. Şimdi ise sırada İşlemci - Anakart -...
  8. Kochirosocial

Çözüldü✓ 2023 Fiyat Performans PSU Önerileriniz.

Selamlar değerli DonanımArşivi Kullanıcıları. Düşük bir bütçeyle fiyat performans bileşenleri içeren bir UPGRADE yapıyorum. Ekran kartı olarak 2. el RX 480 8GB yi 1350 TL ye aldım sizce iyi mi kötü mü? yorumlarda tartışalım. Sizden istediğim 2. El Veya 0 konu altına 700 - 1200 TL Ye kadar...
  9. Kochirosocial

Çözüldü✓ PC Yükseltmek istiyorum hangi parçadan başlamalıyım?

Selamlar değerli DonanımArşivi kullanıcıları. Güncel olarak kullanmış olduğum PC Çok eski bileşenler içermekte ve yavaş yavaş parçaları yükselteceğim. Sizden istediğim ilk olarak hangi parçayla başlamam gerekli çok yüksek bir bütçem yok bunu bilerek en uygun parça tavsiyeleri link vs. ve...
Geri