Arama sonuçları: *

1. Hayata Fransiz

Sistemimi ne kadara satmalıyım sizce

bir süredir keyif alamadığım için sistemimi satmaya karar verdim her bir parçanın kutusu ve faturası mevcut işlemci: amd ryzen 5 5600 (stok soğutuculu) anakart: asus tuf gaming b450m II plus ekran kartı: asus dual rtx3060 (12gb) ram: 32gb ssd: 500gb hdd:2tb
  2. Hayata Fransiz

40.000 - 50.000 TL bandında laptop önerisi

okulda kullanıma uygun 40-50.000 tl bandında laptop tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. Hayata Fransiz

Bazı oyunlarda anlık siyah ekran gidip gelme sorunu

Arkadaşlar her oyun için geçerli değil bir takım oyunlarda bu sorun ile karşılaşıyorum sorunun ne olduğunu bi türlü çözemedim. öyle çok üst düzey oyunlarda değil bunlar bir tanesi warband mesela ekran devamlı siyah olup olup duruyor. şuanda bir tane simulator oyunu oynamaya başlamışken arayüzü...
  4. Hayata Fransiz

Askere gidiyorum beyler

24 Ağustos yani bugün Gaziantep’te 5. Zırhlı Tugaya teslim olmam lazım Tekirdağdan gideceğim bugün sabah saat 8.20de bineceğim saat 10:10’da varış gösteriyor (Sabah ulaşıcam ama ben akşam teslim olmayı düşünüyorum, şehri gezicem) İnternetten araştırdım pekte fazla bir bilgi bulamadım orası...
  5. Hayata Fransiz

Ram yükseltmesi ile ilgili bir sorun

Selamlar arkadaşlar hayırlı geceler. Şuan bilgisayarımda 16GB ram takılı bi 16GB ram daha aldım lakin bir sorunla karşılaşıyorum; Anakart Asus Tuf Gaming B450M II anakartı 4 slot var, 2 slotunda ramler takılı diğer 2 slotu boş oraya takıyorum, bilgisayar açılışta display port no signal hatası...
  6. Hayata Fransiz

No Signal hatası alıyorum

Ekran uyku modundan uyanmıyor Kasa açık Fanlar dönüyor Ekran kartı ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor Klavyeye Mouse basıyorum etkileşim yok, Şuana kadar sadece dün gece yaptı aynısını kapattım yattım, bugün sabah açılmadı aynı hata, ramleri sök tak yaptım kablo bağlantılarını vs. hepsini...
  7. Hayata Fransiz

Logitech StreamCam vs C922

Arkadaşlar bu iki kamera arasında ki fiyat farkı ödemeye değer mi? Sırf yayın için alıyorum gönlümden geçen StreamCam sizin tavsiyeleriniz nedir başka bir Webcam öneriniz var mı bunun yerine bunu almalısın diyebileceğiniz ?
  8. Hayata Fransiz

Steam indirimli oyun

Merhaba arkadaşlar steam Cs2 envanterimi satıyorum bu süreçte steam bakiyesini TL'ye dönüştürmem için aklıma bu yol geldi %30 indirimle istediğiniz oyunu size atarım, %30 İNDİRİM İLE HER OYUNU ATARIM Skinleri almak isterseniz onun içinde ulaşabilirsiniz (çok güzel fiyatlara bırakacağım...
  9. Hayata Fransiz

Bütçem 10.000TL tavsiyeler neler

Merhaba arkadaşlar kısa bir süredir yayın yapıyorum ve gidişattan memnunum, bazı ekipman tavsiyeleri istiyorum belirlediğim bütçe 10.000TL 1- Mikrofon 2- Webcam 3- Streamdeck 4- Kulaklık (Kendi kullandığım kulaklığı satıp değiştireceğim, bütçeye dahil değil gerekirse üstüne para koyarım) Şuan...
  10. Hayata Fransiz

Cs Bıçağa koyulabilecek isimler

Arkadaşlar bıçağımı upgradeledim yeni bıçağıma isim düşünüyorum 3 gündür bulamadım sizlerin fikirleri nelerdir yaratıcı bir isim bulalım şu bıça (bıçak flip knife lore)
  11. Hayata Fransiz

Twitch Beni en son takip eden kişiyi ekranımda göstermek istiyorum

Selamun Aleyküm, arkadaşlar yayınımda beni en son takip eden kişinin ekranımda benim ayarladığım kutuda isminin yazılı kalmasını istiyorum. nasıl yapabilirim bilenler yardımcı olursa çok teşekkürler (alertten bahsetmiyorum alertlerim açık)
  12. Hayata Fransiz

CS2 Takılma sorunu çözüm arıyorum

usta nedir bu ya deatmach girdiğim vakit oyun oynanmayacak seviyede neredeyse yok mu bir fix bir çözüm bulamadım bir türlü sistem imzada yazıyor monitör 165hz oyun içi ayarlarım; 1920x1080 165hz tam ekran kalite: yüksek (önerilen)
  13. Hayata Fransiz

Yardım Webcam tek 1 uygulama için çalışıyor

Logitech c270 marka Webcam'ım aynı anda 2 uygulamada çalışmıyor. Örneğin Discordda kameram açıkken, OBS'den kamerayı açmıyor Veya OBS açıkken discord kamera açtığımda discord kamerayı görmüyor. Sorun bu 2 uygulama değil doğrudan kameranın kendisi. Uygulamalar örnek (aklınıza gelebilecek her...
  14. Hayata Fransiz

oyuncu koltuğu kurulumu

bu koltuklar 2. bir kişi olmadan kurulmuyor mu ? imanım geriledi hala kuramadım hala uğraşıyorum. sırt kısmıyla oturak kısmı kurulmuyor dayı 1 kişi daha şart napıcam yaw koltuk hawk chair fab napmam lazım
  15. Hayata Fransiz

Windows 11 geçilir mi ?

Windows 11'e geçilir mi arkadaşlar, Şuan da Win 10 Pro'dayım tavsiyeleriniz nelerdir.
  16. Hayata Fransiz

Klavye ışığı ayarladığım gibi durmuyor

Klavye paneli böyle gördüğünüz gibi 8 slota bölünmüş. ilk 2 slot kendi kendine değişiyor ben tek renk ayarlamış olmama rağmen. klavyeyi bugün aldım Steelseries apex3 tkl modeli. benim yanlış yaptığım bir şey mi var yoksa değiştiriyim mi. (diğer slotlar ayarladığım gibi kalıyor ama ilk iki slot...
  17. Hayata Fransiz

Steelseries Apex 3 TKL almaya karar verdim

Arkadaşlar klavye ve mousemi değiştirmeye karar verdim. Klavye olarak Apex 3 TKL'da karar kıldım fakat hala mouse seçebilmiş değilim. Klavyeyi daha almadım mouseyi'de seçtiğimde almaya gideceğim(mouse önerilerinizide bekliyorum mouse için bütçe 1000max) varsa önerdiğiniz klavye nedenleriyle...
  18. Hayata Fransiz

Ekranımda oluşan karelenmeler.

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceleriniz olsun. Uzatmadan sorunumu anlatacağım Ekranımda, genellikle video izlerken ama ara sıra oluşan karelenmeler mevcut. Sorunun ne ile ilgili olduğunu bilmiyorum daha önce driverlerle ilgili olabilir diye bir yazı okumuştum ekran kartı driverlerini zaten...
  19. Hayata Fransiz

CS2 Neden sürekli takılıyor ?

Öncelikle hayırlı akşamlar, Arkadaşlar CS2 de sürekli takılmalar yaşıyorum, anlık fps drop gibi fakat droplar 60fps altına düşmüyor yinede takılıyor hissiyatı veriyor oyun. 1920x1080 çözünürlüğünde 165hz 1ms monitörle oynuyorum. çift mönitör takılı, diğer monitörü çıkartıp denedim değişen bir...
  20. Hayata Fransiz

Kredi kartından hesabıma para nasıl aktarabilirim

Kredi kartımdan binance üzerinden bitcoin alarak, daha sonra o bitcoini vadesiz hesabıma çekebilirmiyim. NOT: Nakit avans çekicem fakat kart daha elime ulaşmadığı için çekemiyorum, internet harcaması yapabiliyorum. Ödemem yarın olduğu için aciliyeti var denesem boşa giderse diye emin olmak...
Geri