Arama sonuçları: *

• Users: n1ed
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. n1ed

🔥İndirim Cybeart Apex NEO Series 10939TL (Maximum - Sağlam Kart > Vade Farksız 9 Taksit!)

Arkadaşlar merhaba, Akakçe'den kontrol ettiğim kadarıyla çıktığından bu yana en düşük fiyatı görmüş. Gaminggen'in kendi sitesinde 9999TL + 500 TL kargo ücreti var ancak taksit yok. Pazarama'da Maximum ve Sağlam Kart'a vade farksız 9 taksit mevcut. Bana özel kuponla birlikte 10939 TL yoksa 11039...
  2. n1ed

🔥İndirim GIGABYTE B850M D3HP AM5 ANAKART - 6.239,03TL (SON 1 YILIN EN DÜŞÜK FİYATI)

Yeni kullanıcı kuponuyla vs. daha da düşüğe satın alınabilir. axess 5 taksit, diğer bankalara 3 taksit. Son 1 yılın en düşük fiyatıymış. Anakart modeliyle ilgili pek bilgim (alınır mı alınmaz mı vs.) yok. Görsele tıklayarak yönlenebilirsiniz. Satıcı güvenilir diye biliyorum.
  3. n1ed

Yardım Sapphire 9060XT 16 GB Micro Stuttering Problemi

Arkadaşlar merhaba, HB üzerinden Sapphire marka 9060XT (16GB) satın aldım. Masaüstünde, oyunlarda vs. videoda da gösterdiğim gibi bir stuttering (?) anlık takılma sorunu yaşıyorum. Beş saniyede bir falan oluyor sanırım. Oyun vs. oynatmıyor. Ne yapmam lazım? Bir ayar mıdır yoksa kartın kronik...
  4. n1ed

MSI B850 GAMING PLUS WIFI 9.643 TL - VATAN KART ÜYELERİNE ÖZEL

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b850-gaming-plus-wifi-amd-b850-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel x870'lere göre nasıldır bilmem ama çok güncel bir anakart. Valla bilen arkadaşlar söylerse ben de alabilirim. Vade farksız 3...
  5. n1ed

DeepCool GAMMAXX AG400 825,99TL (Prime Kargo Bedava + Vergi Dahil Fiyatı)

Arkadaşlar selam. RGB fanlı modeli Türkiye'de 1300 civarı. Fiyatını uygun bulduğum için (75 CFM ve 220W TDP'li bir fana göre) paylaşayım dedim. Satıcısı DeepCool gönderen Amazon. Sizce alınır mı? İyi forumlar.
Geri