Arama sonuçları: *

• Users: mhmetstone
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mhmetstone

Bu Sistemi Satın Aldım Fiyat Olarak İyi mi Sizce?

SİSTEM bu fiyata görünce direkt sepete ekleyip çektim bütçem 35 di tam 35 e denk gelmiş oldu.
  2. mhmetstone

İ5 13400F Asus Rtx 4060 Tı 16 gb Gaming sistem alınır mı?

Merhabalar itopya da gördüm biraz evvel bu sistem nasıldır acaba almalı mıyım sizce bütçem monitör dahil 34 35 di bşraz ekliyip uygun fiyatlı monitör de almayı düşünüyorum sistem linki
  3. mhmetstone

İntel Arc B580 Sistem Topladım Sizce Nasıl?

Merhaba herkese iyi forumlar kendim araştırarak bir sistem topladım ama intele biraz şans vermek istedim açıkcası. Öncelikle bütçem toplamda 34 max 34500 bunun sadece 30 31 kadarını kasaya gerisini monitöre ayırıcam. Power Supply Anakart Ekran Kartı İşlemci Ram Ssd İşlemci Soğutucu Monitör Bu...
  4. mhmetstone

TurkNet Baglanti Problemi Ve Art arda soylenen yalanlar.

www.sikayetvar.com/turknet/turknet-internet-baglantim-gitti-gelmiyor-1 Olayin tum detaylarina buradan ulasabilirsiniz.
  5. mhmetstone

Connect Game üzerinde Satılan DarmoShark m3 4K Ürün Bilgilerinde Yanıltma Mevcut

Ürün açıklamasında içerisinde ki switchlerin Kailh GM 8.0 Olduğu söyleniyor. Lakin ürün içerisinde kullanılan switchler TTC Gold Switchler. Aralarında tıklama ömrü ve fiyat farkı var. Alacak olanların bilgisine.
  6. mhmetstone

Bu çizgi ekran kartı arizasi midir

Merhabalar iyi forumlar. 2 3 gün önce sistemimi açtığımda monitörlerden birinde tam ortada yukarıdan aşağıya gri veya siyahımsı bir çizgi oluştu. Bu problem oluştuğunda diğer monitörde herhangi bir görüntü bozukluğu yoktu. Kabloları da degistirdim sorun devam etti bazen oluyor bazen olmuyor...
  7. mhmetstone

OCCT TESTİ VRAM SIRASINDA GÖZ KIRPMA

Merhabalar bugün displayport kablom arızalanması sonucu hdmi kablosuna geçtim ve şans eseri monitörümde video izlerken ve masaüstünde anlık göz kırpma oluyordu git gel olayı. Bunun üzerine OCCT den tüm testleri yaptım lakin; 3d testi başarılı geçti, VRAM testi yaparken ilk dakika 2 defa ekran...
  8. mhmetstone

Çözüldü✓ Display Port Kablosu Kilidi Kırıldı

Merhaba display port kablomun ucundaki kilit kırıldı bu sebepten monitörümün dp girişinde çok az bi deforme oldu. Kablonun pinleri zaten yamulmuş. Bu sebepten şimdilik 2. monitörümün bağlantısını kablo alana kadar kestim. HDMI İle de 144 hz görüntü alabiliyorum ancak ekran kartımda sadece 1 adet...
  9. mhmetstone

Çözüldü✓ Connect Game de DarmoShark M3 4K 1299 Tl ye düştü

Merhabalar bütçem 2 bin tl idi o bütçelere 4 k mouse araştırması içerisindeydim. Biraz önce connect game sitesinde DarmoShark M3 4K modelini 1299 Tl ye gördüm. VGN DragonFly F1PRO modelini almayı düşünüyordum lakin stokta kalmamış ve sonradan ek olarak dongle ücreti vermek istemedim. Kullanan...
  10. mhmetstone

Max 1700 Tl Mouse Önerisi 2. El de Olur

Merhaba iyi forumlar herkese, başlıkta da belirttiğim gibi bütçem maksimum 1700 tl bu fiyat bandında özellikle FPS oyunlarında üzmeyecek hafif bir mouse arayışındayım. Ek olarak 2 K ya da 4 K Hz olarak bakıyorum. VGN F1 Pro 2. el de az kullanılmış olarak 1600 küsür TL ye buldum ama hala...
Geri