Arama sonuçları: *

• Users: Rio Shine
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Cat7 kablo çok dalgalanma oluyor

Merhabalar , modem ile kasa arasında yaklaşık 8-9 metre mesafe var daha önce wifi adaptör kullanıyordum, internet hızım normalde 100 mbps wifi adaptör ile en fazla 3.5 mb indirme yapabiliyordum. Yeni cat 7 kablo aldım 10 metrelik , taktım . Hız testinde tam hızını veriyor neredeyse ama steam...
  2. R

Minidump anlayan yorum yapabilir mi? RAM sorunu muhtemel mi?

RAM tek 16 GB. Max MHz 5600. 2. slota taktığımda: 4800 - 5600 XMP açık - kapalı fark etmiyor sürekli mavi ekran ya da takılma donma yaşıyorum. 4. slot: Ekrana görüntü gelmiyordu kasanın ışıkları yanıp sönüyor yani enerji gelip gidiyor gibiydi. Tekrar denedim çıkarıp temizledim ekrana görüntü...
  3. R

Memstest86 yeni ramm

Uzun zamandır mavi ekran veren ve hata kodlarında RAM'e dair birçok hata ortaya çıkan ilk test edişimde bir hata bulmayıp birkaç ay sonra tekrar test ettiğimde binlerce hata bulan Memtest86 ve testmem5 sonucunda yeni RAM alıp denemeye karar verdim. Ama yeni RAM alsam bile bu sorunun...
  4. R

Memtest86 binlerce error verdi

Bilgisayar sürekli olarak mavi ekran ya da donarak kendini yeniden başlatıyordu birkaç ay önce RAM testi gibi birçok testi yaptım sorunsuz bir şekilde tamamlamıştı. Testmem5 ile RAM'leri denediğimde XMP kapalı denediğimde Turbo Boost'u BIOS'tan devre dışı bıraktığımda sorunsuz bitirmişti fakat...
  5. R

Ge force experience yüklerken hata alıyorum.

Ge force experience yüklüydü fakat uygulamaya girdiğimde 0x0003 hatası alıyordum daha önce aldığımda ddu ile grafik sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklediğimde düzelmişti bu seferde öyle yapayım dedim her şeyi yaptım iş grafik sürücüyü kurmaya gelince " nvidia install an unknown error has occurred "...
  6. R

Sürekli mavi ekran alıyorum

https://disk.yandex.com.tr/d/z6jVUKLgrr3xLw Minidump dosyalarını bıraktım sürekli mavi ekran alıyorum yapmadığım test denemediğim yöntem kalmadı hala sorunlar devam ediyor bazen donuyor kalıyor bazen mavi ekran veriyor.
  7. R

Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıyorum

https://disk.yandex.com.tr/d/eCq5CjYkXkyLdQ Minidump bıraktım iki haftadır almıyordum bugün 5 kere aldım yapmadığım test kalmadı ama çözüm bulamıyorum.
  8. R

DISM ve SFC araçlarında şu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor?

Deployment ımage servicing and management tool. Version: Error: 87. The online/cleanup-image/restorehealth option is unknown. For more information, refer to the help by running DISM.exe /? The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log
  9. R

İntel fail safe nasıl bulabilirim ?

ASRock B760M pg lightning anakart. BIOS üzerinden Intel fail safe nasıl bulabilirim ya da svıd behavior sekmesini?
  10. R

Aylardır mavi ekran hatası alıyorum arkadaşlar acil yardım

3-4 Ayda 3 kere format attım mavi ekran sorunu yüzünden ama değişen hiç bir şey olmadı günlerce uğraştım hala devam ediyor. Bugün iki kere daha hata verdi ondan önce on günde 5-6 kere vermişti minidump dosyasında duruyorlardı ama bugünkü iki hatadan sonra eskileri silindi bugün eklenen ikisi...
  11. R

Rdr2 cloud save sürekli kapanıyor

Home tuşundan girip Cloud saves kısmını etkinleştiriyorum oyundan çıkıp girdikten sonra tekrar bakıyorum kapanıyoe tekrar açıyorum her oyundan çıkıp girdiğimde bunu sürekli açacak mıyım?
  12. R

İki farklı zamanda şu şekil mavi ekran hataları aldım

Kurtarma Pcniz / aygıtınız onarılması gerekiyor. Bu dosyanın dijital imzası doğrulanamadı. Hata kodu: 0xc0000428 Kurtarma araçları kullanmanız gerekir. Herhangi bir yükleme ortamı ( örneğin, bir disk veya usb aygıtı ) yoksa bilgisayar yöneticisi veya Pc/aygıt üreticisine başvurun...
  13. R

Process monitor yarım saat oynadıktan sonra oyundan atma sorunu

Yarım saat oynadıktan sonra oyunlardan atıyor https://disk.yandex.com.tr/d/XoH3_z1WyYgz1Q dosya burada
  14. R

Windows 10 format atmak için yardımcı olabilecek var mı ?

Oyundan atma, mavi ekran, sistem hataları yüzünden format konusunda yardımcı olabilecek olursa çok iyi olur
  15. R

Minidump analizi yapabilecek bakabilirse sevinirim

https://disk.yandex.com.tr/d/rUOJRE0JRMs2FQ
  16. R

Minidumptan anlayan varsa minidumplara bakabilir mi ?

İki hafta önce oyun indiriyordum farklı hesapta indirdiğimi fark edip iptal edip diğerine geçecektim. İndirdiğim oyun +100 Gb . Depolama kırmızıya kadar geldi, iptal ettim yüklemeyi kırmızı alan gitmedi çünkü indirmeyi iptal ettim o arada gereksiz dosya vesaire silmeye çalışıyorum yer açılsın...
  17. R

Mavi Ekran Oyundan atma sorunu, mavi ekran ve donup kalma sorunu

İki hafta önce oyun indiriyordum farklı hesapta indirdiğimi fark edip iptal edip diğerine geçecektim. İndirdiğim oyun +100 Gb . Depolama kırmızıya kadar geldi, iptal ettim yüklemeyi kırmızı alan gitmedi çünkü indirmeyi iptal ettim o arada gereksiz dosya vesaire silmeye çalışıyorum yer açılsın...
  18. R

Bios ışığı açılırken yanıyor oynarkende bilgisayar donuyor

Sabah açtığımda bios ışığı yanıyordu bilgisayar dondu kaldı klavye çalışmıyordu ışıkları falan açılmıyordu üzerindeki wifi aparatı çalışmıyordu kasa çalışıyordu ama ekran vesaire hiç bir şey çalışmıyordu sonra yeniden başlattım tekrar bios ışığı yandı yeniden başladı ışık söndü normal şekilde...
  19. R

Bilgisayar donup kalıyor

Geçen hafta bilgisayarda bir şeyleri sildikten sonra cihazınız bir sorunla karşılaştı diye mavi ekran geliyordu kapanıp yeniden açılıyordu bir kaç video izledim hata çözümü için denedim şimdi o hata çıkmıyor ama bilgisayar donuyor kalıyor aniden hiç bir şey klavye falan dahil çalışmıyor reset...
  20. R

Modemi kasaya bağlamak.

Modem ile kasa arasında iki oda fark var. Kasanın olduğu odaya yönlendirici aldım ama fazla işe yaramıyor. Modemin olduğu odada internet hızı 8-9 mbps bilgisayarda en fazla 3-3.5 oluyor. Kablo alıp modemden kasaya kadar uzun bir cat kablosuyla modemin yanındaki kadar hız alır mıyım diye düşünüyorum.
Geri