Arama sonuçları: *

• Users: shujirea
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. shujirea

SteelSeries Nova Pro ve Xbox hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba, yaklaşık 3 senedir Cloud 2 kullanıcısıyım kulaklıktan çok memnunum fakat kulak çevresi deri padleri artık dökülmeye başladı ve kaşıntı yapıyor. Markaya güvendiğim için ilk tercihim Alpha S oldu fakat birçok kullanıcı Nova Pro'nun Alpha S'den daha iyi olduğunu söylediler. O yüzden...
  2. shujirea

Superonline 1000mbit bağlantı kopması

Merhabalar, evimde 1000mbit Turkcell superonline kullanıyorum. Superonline'ın bana sağladığı Wi-Fi 6 ZTE markalı modemi kullanıyorum. Evimde 1 adet access point bulunmakta. Modeme Access point üzerinden yaklaşık 2 tablet 3 telefon bağlı ek olarak 1 adet TV+ kullanıyorum. Problemim anlatmak...
  3. shujirea

İnternet konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar, ben kanser hastasıyım yarın 02.07.24 tarihinde hastaneye ilik nakli için yatışım yapılacak. Hastanede en iyi ihtimalle 4.5 hafta yatıcağım. Hastanenin kendi interneti maalesef 1.5 Mbit internet var ve bağlantı sürekli kopmalar yaşanıyor WhatsApp mesajlarım bile gönderdikten...
  4. shujirea

Logitech Superlight pro x tekerlek ve garanti problemi

Merhabalar, 2023 Kasım ayında MediaMarkt'dan aldığım Logitech Superlight Pro X faremin yaklaşık 1 haftadır tekerlek problemi yaşıyorum. Problemi örnek vermek gerekirse CS2 oyununda zıplama tuşu olarak wheeldown kullanıyorum. Oyun sırasında bazı anlarda wheeldown yapmama rağmen hiçbir tepki...
  5. shujirea

Airpods Pro 1. Nesil eskisi gibi çalışmıyor.

Merhabalar, 2021 yılında aldığım airpods pronun eskisi gibi şeffaf modunun ve gürültü engelleme özelliğinin çalışmadığını fark ettim. Hatta gürültü engelleme modu ile şeffaf mod arasında fark o kadar az ki anlatamam… Eskiden ben gürültü engelleme modunu açtığımda insanlarla iletişim zor...
  6. shujirea

Hangi kasayı kullanmalıyım?

Merhabalar, yeni bir hazır sisteme geçiş yaptım. Daha önceki sistemimde ki kasada 1 arka 2 üst 3 ön olmak üzere toplamda 6 fan var. Yeni satın aldığım hazır sistemde 1 arka 3 önde olmak üzere toplam 4 kasa fanı mevcut. Eski kasamı satacağım ve satmadan önce eğer eski kasamın soğutması daha...
  7. shujirea

Anakartım 980 Pro destekler mi?

Merhabalar, Samsung 980 Pro almayı planliyorum. Fakat internet üzerinde bazı bilgilere göre anakartımın 4.0 desteğinin olmadığını bazı bilgilere görede olduğu yazıyor açıkçası çok kafam karıştı. Tam verim alamayacağım m2 ssd almakta istemiyorum açıkcası. Sizlere sormak istedim yardımcı...
  8. shujirea

❌İndirim Bitti! Amazon Kablosuz Mouse Logitech M220 211 TL

Amazon link Logitech M220 Satıcısı amazonun kendisi olmasıda +
  9. shujirea

Turkcell Superonline 1000 mbit hız sorunu

Merhabalar, bugün superonline 1000mbit internete geçiş yaptım daha önce 50 mbit kullanıyordum tarifemi güncelledim. Elimde Huawei HG255s modem var. Yaptığım testler sonucu kablolu bağlantıda speedtestnet üzerinden 790-800 mbit alıyorum. fastcom sitesi üzerinden 490-500 veriyor sabit. upload...
  10. shujirea

BİM'den alınan SteelSeries garantiye nasıl girer?

Merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi ürünü BİM'den 13 Ocak 2023 tarihinde SteelSeries markalı Sensei Ten model bir fare satın almıştım. 10 ay gibi bir süre içinde fare tekerleği scroll down yaparken saçmalıyor ve bir anda scroll up scroll down yapıyor. Biraz araştırmam sonucunda Sensei Ten...
Geri