Arama sonuçları: *

• Users: mettt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Gamepass PC - Senelik,ömürlük satılık hesap. (online ea ve ubisoft geçerli)

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere malum gamepass aylık 150 küsür oldu. 1 senelik hatta ömürlük gamepass satan siteler var fakat hangisi güvenilir bilemedim .Var mıdır daha önce bu sitelerden alış veriş yapan ya da bilgisi yardımcı olabilecek ?
  2. M

Windows 11 Pro OEM key(almak mı yoksa bir şekilde bedava temin etmek mi??)

Para verilip 100 tl civarında oem key almak mı yoksa bir şekilde key bulmak mı ? Anlayamadığım şey 100 liraya zaten orjinal key olmaz , bir şekilde bulunan oem key ile aktivasyonu yapmanın her hangi bir zararı var mıdır? Yoksa eğer key paylaşabilecek olan veya yönlendirme sağlayacak arkadaşlar...
  3. M

Sistem önerisi (GALAX SG 1-Click OC GeForce RTX4080 alındı)

Selam arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim üzere ekran kartı hariç, sistem oluşturmak için parça arayışım var. Donanımı takip ediyorum fakat eminim ki benden bilgisi de, pazara hakimiyeti de daha fazla olan arkadaşlarımız var. İleriye dönük olması adına psu 850 wattan aşağı düşünmüyorum...
  4. M

GIGABYTE GeForce RTX 4080 AERO 31.920 TL

Sadece Ankara'daki mağazasında stokta gözüküyor. Ankara'da olan arkadaşlar şanslarını deneyebilir. https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-geforce-4080-aero-16gb-gddr6x-384bit-nvidia-rgb-ekran-karti.html
Geri