Arama sonuçları: *

• Users: Miymao
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Androidde banka uyglarında SS çekememek

Sitede 2020de açılmış bir konu var ve çözülememiş 2026 da çözen varsa diye hortlatıyorum gerçekten çok sinir bozucu. Hiçbir banka uygulamasından SS alamıyorum bu beni delirtiyor. İOS kullanıyorken alabiliyordunuz baya alışmıştım buna alışamıyorum yardım edebilecek var mı ?
  2. M

Şarjı uzn giden oyun oynayabileceğim telefon lazım

Elimde iphone 12 var 4 yılı geçiktir bende kuryede kullandığım için artık tam performans veremiyor her oyunda heryerde kasıyor pil değiştiriyorum 2 ay demeden şişiyor. Şuan fazla bütçem yok ortalama 15 k arasına şarjı uzun gidecek pubg coc gibi oyunları oynayabileceğim bi telefon arıyorum çokta...
  3. M

Çözüldü✓ İnternetim 90mb herhangi bir şey indirirken sadece 10mb kullanıyor ?

Başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarıma internet 90-100mb geliyor fakat herhangi bir indirmede 10mb geçmiyor . Steamde ön bellek temizleme ve indirme bölgesi değişikliği denedim olmuyor . Anakartın Realtek Lan sürücüsünü güncelledim yine olmuyor. Başka kablo taktım yine aynı. Aynı kabloyu 2...
  4. M

Çözüldü✓ Pikselleşme (ghosting var mı?)

Merhaba yeni aldığım monitörde (MSI 27" Mag 275QF 2560X1440(WQHD) IPS 180HZ 0,5ms Gaming Monitor) böyle sıkıntılar oluyor bu nedir, nasıl çözülür? HZ 60'da iken böyle yapmıyor normal ama 120-144-180 de videoda gösterdiğim şekilde oluyor görüntü bozuluyor. Sadece lol'de değil diğer oyunlarda da...
  5. M

Bilek destekli ses açma kapamalı klavye

Bilek desteği ve ses açıp kapayabileceğim bir klavye mouse seti arıyorum kablolu kablosuz farketmez .Bütçe belirlemedim uygun geleni alacağım. Önerisi olan varmıdır ?
  6. M

65 inç 4k 144 hz televizyona uygun işlemci ve ekran kartı önerisi

TCL 65C745 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K QLED Google TV https://www.hepsiburada.com/tcl-65c745-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-qled-google-tv-p-HBCV00004ORVK1?magaza=lacase+de&url_src=ios-product-detail Televizyonum bu buna sistem toplamak istiyorum bu cihazı monitör olarak ta kullanmak istiyorum...
Geri