Arama sonuçları: *

• Users: Klasin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Klasin

Çözüldü✓ En Uygun Özelleştirme Nasıldır

60k bütçem var https://www.gaming.gen.tr/urun/464775/cherry-son-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-12gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ alıcağım 60kya en iyi performans göstericek şekilde özelleştime yapabilirmisiniz bilgisayar hakkında çok bi bilgim yokda
  2. Klasin

Windows 11 Etkinleştirme Sorunu

Keyim var giriyorum ama bir hata veriyor ekran görüntüsünü koyucam
  3. Klasin

Windows Başlarken Seçim İstiyor

bilgisayarı açırken 2 saniyeliğine 2 tane seçenek veriyor ben win11 kullanıyorum ilk açılırken bir win11 bir win 10 olarak soruyor not yeni ssd aldıktan sonra bu oldu
  4. Klasin

Dosya Silme Sorunu %49

windows 10da büyük dosyaları silerken tam %49da kalıyor
  5. Klasin

m2 ssd önerebilir misiniz? sistemimle uyumlu

normalde uyumlu bi ssd sipariş etmiştim ama önceki konuma gelen mesaja ve youtubedeki yorumlardan dolayı iptal ettim o adataydı neyse anakartım b450m s2h gigabytenin 1000 lirayı 1 lira bile geçmeyecek bi ssd önerin lütfen
  6. Klasin

Çözüldü✓ SSD İLE ANAKARTIM uyumlu mu?

yeni ssd aldım uyumlumudur ana kartım b450m s2h gigabyte aldığım ssd https://www.trendyol.com/adata/a-data-500gb-nvme-gen3-x4-okuma-3300mb-s-yazma-2400mb-s-ssd-disk-aleg-750-500gcs-p-320159224?boutiqueId=61&merchantId=417379
  7. Klasin

Çözüldü✓ İşlemci Önerisi İstiyorum

İşlemci Önerisi İstiyorum Ekran Kartım Rx 580 8GB Anakart Gigabyte B450M S2H Şuanki İşlemcim Ryzen 5 1600
  8. Klasin

Windows 11 Dosya Gezgini Donuyor

Windows 11 Dosya Gezgini Donuyor Başka Bir Klasöre Geçerken Donuyor Yarım Saat Beklletiyor Ve Hiçbir Dosyayı Açamıyorum
  9. Klasin

Windows Etkinleştirilemiyor Windows 11

başlıktada yazdığı gibi etkinleştirilemiyor hatası alıyorum resim aşağıda not: internete bağlıyım
  10. Klasin

Amd Software İndirelimyor

amd software indirirken hata veriyor neden anlayamadım resmi koydum
  11. Klasin

Çözüldü✓ %60 REDSWİTCH KLAVYE ÖNERİSİ

ben rampage ally istiyordum fakat herkes rampage çöp diyor bu fiyat bandında başka bulamadım önerebileceğiniz varmı çinden gelmicek ama
  12. Klasin

Usb Alıcılı Klavye Önerisi

Usb Alıcılı Klavye Önerisi İstiyorum Ucuza
  13. Klasin

Çözüldü✓ Gigabyte Rx580 Kırmızı Işık

gigabyte gaming serisi rx 580 aldım fakat takınca kırmızı ışık veriyor satıcıya sordum clr_cmos yapın dedi internetten baktım 2 pin varmış tornivida değdirin diyor deydirdim kartı taktım bidaha kırmızı hata verdi ramlarle alakalı değil bunu unutmayın
  14. Klasin

Çözüldü✓ Rx 580 Gmepower GP-500 PSU

başlıktada yazdığı gibi rx 580 alıcağım gigabytenin gaming serisi 8gb şuanki psum gp-500 yenisi alamam rx 580 ekran kartını çalıştırırmı
  15. Klasin

Çözüldü✓ 2.El Rx580 Furmark Testi

2.el rx 580 alıcağım gigabytenin 5 dakika furmark testinin sonucu 75 derece görmüş bana kötü geldi sizce?
  16. Klasin

Çözüldü✓ kullanılabilir ram 8gb

16gb ram takılı fakat kullanılabilir ram miktarı 8gb olarak gözüküyor ne yapıcağım (not bilgisayarı bilgisayarcıya götürmeden önce normaldi temizlerken bişey yapmış olabilir ama parça çalımı yok)
  17. Klasin

Çözüldü✓ 8 Pin Ekran Kartına 6Pin Sorun Olurmu

Selam yeni rx 580 8gb ekran kartı alıcağım 8pin kullanıyor diye gördüm bende 6 + 2 pin var oyun performansı dışında yazılım programları ağır programlarda sıkıntı çıkarırmı
  18. Klasin

Çözüldü✓ b450m s2h anakarta rx 580 takılırmı

Arkadaşlar tüm sitelerde uygundur diyor ve almayı planlıyordum fakat ben şuan pci 4 ekran kartı kullanıyorum ve ana kartım buna uygun pci3 ekran kartı takabilirmiyim sorun olurmu
Geri