Arama sonuçları: *

• Users: Valensiaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

KİNGSTON NV2 ssd alınır mı

KINGSTON NV2 1TB 3500MB/2100MBS NVME PCIE M2 SSD SNV2S/1000G https://app.hb.biz/FwBpOcTtMVof bu ssd alınır mı arkadaşlar
  2. V

orjinal ps4 kolunu pcye bağlama

iyi günler ps kolunu bt ile pc ye bağlayabiliyorum ama bağlandıktan sonra fifa da görünmüyor kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz
  3. V

epic games hesabımı ps4 bağlama

epic games hesabımı ps 4 hesabıma bağladım ama ps4 den epicteki fifa nasıl yüklenir bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  4. V

5000-6000 TL Bandında Kablolu-Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Herkese iyi günler, yakın zamanda bi twitch macerasına atılmak gibi bir hedefim var mevcut kulaklığımı sattım ve yerine maximum 6000 tl olacak bi kulaklık arıyorum. Mikrofonu iyi ses kalitesi yüksek önerilerinizi beklerim şimdiden teşekkür ederim
  5. V

masaüstü pcye ssd sata tavsiyesi

bütçem 2500 tl oda max hali sata ssd arıyorum ne alabilirim masaüstü pc ye
  6. V

6000 TL BÜTÇELİ OYUNCU KULAKLIĞI VE MEKANİK RED SWİTCH KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar herkese merhaba, Toplam da max 6000 tl bütçem var. Bir tane kablosuz oyuncu kulaklığı, bir tane de klavye almak istiyorum kablolu veya kablosuz ama mekanik kırmızı switch olmasını istiyorum neler önerebilirsiniz ? bir de logitech g733 ve g435 hakkında ne düşünüyorsunuz
  7. V

Çözüldü✓ HAVİT GAMENOTE FUXİ H-3 2.4 bağlanma problemi

Kulaklık usb ve 2.4 ile bağlanmıyor. usb ile bağlandığında kulaklıkta kırmızı işaret var 2.4 ile bağlandığında da mavi yanıp sönüyor ve kulaklık açık eşleştirmem mi lazım ne yapmam lazım acaba ?
Geri