Arama sonuçları: *

• Users: Zoix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zoix

Google ebeveyn denetimi kapatma.

Arkadaşlar merhaba. Ben bi mağazada çalışıyorum satiş danişmani olarak. Mağazaya müşterilere tüm ürünleri gösterelim diye tablet getirdiler. Chromedan belli sitelere girip ürünleri gösterebiliyoruz ama diğer sitelere giremiyoruz ebeveyn denetimi yüzünden. Çok profesyonel bir ekibin kurmadiğindan...
  2. Zoix

TÜRKNETİN VERDİĞİ MODEMİ ALMALI MIYIM?

Arkadaşlar baştan cevaplar için teşekkür ediyorum. Ben şuanda keenetic ac1200 KN-2111 kullanıyorum. https://www.trendyol.com/keenetic/n-a-p-32127872?merchantId=114948 Link bu ama artık satılmıyo. Evime gigafiber altyapısı yeni geldi ona geçicem bbu modem gigafiberin hızını verir mi bana ya da...
  3. Zoix

Düğün eğlencesinde gökyüzünü aydınlatmam lazım

Arkadaşlar kuzenimin düğünü var düğün memlekette olcak düğünden önceki gece bi kaç kişi toplanıp eğlence olcak işte içki içilcek mangal vs anlarsınız. Herkes söz veriyodu o gün Almanyadan en iyi birayı gertircem, kuzu kestircem falan bu tarz sözler veriyolardı bende gaza gelip söz vermiştim gece...
  4. Zoix

Yardım Laptop prize takınca fanlar çalışıyor

Merhabalar, bir yakınım laptopum bozuk bi bakar mısın diye rica etmesi üzerine gittim laptopu aldım. Başta sorun boot problemiydi basit bir şekilde hallettim ama laptopun daha büyük bi sorunu var bunu elime geçince farkettim. İlk olarak en baştan belirtiyim laptop prize takılı değilken...
  5. Zoix

Çözüldü✓ İMKANSIZI ARAMAK (Wireless beyaz numpadli rekabetçi oyunlar için klavye)

Yardım edin arkadaşlar. %100 boyutunda compact olsa mükemmel olur wireless gecikme süresi mükemmel olan (oyunda tatmın edecek) beyaz bir klavye arayışındayım. Para mesele değil klavyeyi bulmak mesele. Asus claymore 2 var o da siyah akkonun bi kaç tane modeli var ancak klavyede rakamlar JAPONCA...
  6. Zoix

Steel Series 7 plus dip ses problemi

Arkadaşlar sorun mikrofonda değil öncelikle bunu söyleyeyim. Sorun kulaklığın hoparlöründe. Bayadır kullanıyorum çok memnunum çok rahat bir kulaklık sesleri çok net veriyor oyunlarda felan ancak bu gün farkettim bu sorunu. Bilgisayarda hiç bir şey açık değil ve kulaklığın sesi fulldeyken arkadan...
  7. Zoix

Orjinal Dualshock 4 sorunu.

Arkadaşlar merhaba. Orjinal bir dualshock 4 almak için Sony'nin kendi sitesine girdim ama malesef beni hiç bir distribütöre yönlendirmiyor. Stokçular sağ olsun orjinal kollar piyasada sahte olanlariyla karışmış durumda ve karma bir şekilde satılıyor. Orjinal bir dualshock 4 kolunu nerden...
  8. Zoix

Çözüldü✓ Güncelleme yaparken HDD bozuldu.

Merhabalar, Arkadaşlar Lütfen okuyun çok çaresiz durumdayım biri yardım etsin hikayeyi baştan almam daha doğru olur çünkü olay çok mantıksız ve karmaşık. Yağmurlu bir istanbul akşamıydı :) rainbow six oynuyodum ve kenarda ubisoftun bildirim penceresi belirdi. Kısaca ekran kartı sürümünüz güncel...
  9. Zoix

Yardım Wifi'den atma, gizlilik ayarları Mac adresi sorunu Xiaomi mi 9 se

Merhabalar. Uzun zamandır telefonumun wifisi ile alakali bir sorun yaşiyorum ingilizce veya Türkçe bir sürü kaynak aradım ama malesef kalıcı bir çözüm bulamadım. Sorun telefonumda bir süre sonra wifi kopması yaşanıyor ancak wifi ayarlarına girdiğim zaman İnternet yok yazısı çıkmıyor. Sanki...
  10. Zoix

8.5k ₺ Monitör tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. 8500 ₺ civarında bir bütçem var ve 200hz üstü dahili hoparlörü olan renkleri canlı ve Curved (opsiyonel) bir monitör arıyorum ama neredeyse hiç seçenek bulamadım desem yeridir. AOC 27" C27G2ZU/BK Aryond A27 V1.2 ViewSonic...
Geri