Arama sonuçları: *

• Users: Cmarw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

PS5 nereden almalıyım?

Arkadaşlar selam. PS5 almayı düşünüyorum amazondan veya hepsiburadadan fakat Bilkom garantili mi tercih etmeliyim? İthalatçı garantili olduğunda bir problem yaşarsam ne olur bu tarz sorularım var.
  2. C

Öneri S25+ için kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba S25+ almayı düşünüyorum fakat Airpodsun video duraklatma video atlama özellikleri çalışmıyormuş. Airbuds pro 3 içinse kötü olduğu yorumlarını gördüm fazlasıyla. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. C

Yeni ekran kartı takmadan önce DDU yeterli mi?

Merhabalar, Amd ekran kartından Nvidiaya geçeceğim format atmak en temizi mi olur yoksa DDU yeterli mi?
  4. C

Zotac Ekran Kartı Tecrübeleriniz Neler?

Merhabalar Dün Vatan indirimlerinden Zotac 5070 ekran kartı satın aldım marka takıntım yok fakat daha önce kullanan ve bilgisi olan arkadaşların deneyimlerini duymak isterim.
  5. C

Anydesk 5 dakikada bir atıyor

Merhabalar Haftada 1-2 kere iş sebebiyle uzaktan bağlantı ile çalışmam gerekiyor. 1 yıldır da Anydesk ile hiç sorun yaşamamıştım fakat bugün 5 dakika sonrasında bağlantımın kopacağı bildirimini aldım bunun bir çözümünü veya farklı bir uygulama önerecek var mı? Teamviewerda da aynı problem var.
  6. C

Ekran kartı kasaya sığar mı?

Arkadaşlar merhaba https://www.hepsiburada.com/asus-prime-rtx5070-o12g-nvidia-geforce-rtx-5070-12gb-gddr7-192bit-oc-2xhdmi-3xdp-dlss4-ekran-karti-pm-HBC0000850UDF Asus 3 fanlı 5070 modeli Thermaltake Commander G33 kasaya sığar mı emin olamadım şuan kullandığım ekran kartı powercolor 6750xt...
  7. C

Hangi 5070 tercih edilmeli?

Merhabalar Aşağıda bıraktığım ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Marka takıntımın çok olduğunu söyleyemem fakat Inno3d'nin fanlarının fazla gürültülü çalıştığı hakkında fazlaca yorum okudum. Aradaki 2 bin TL farkı vermeye eğer Galax daha sessiz çalışacaksa vermeye...
  8. C

PS5 Pro FC 25 4k 120 Fps alamıyorum

Merhabalar Şuana kadar sadece Last of Us ve Fc25 denedim. Last of us oynarken 4k 120 fps alırken FC25 te 60 hz sabit oluyor bunun sebebi nedir?
  9. C

5k bütçe wireless headset önerisi

Merhabalar 5k ya kadar wireless kulaklık önerilerinizi bekliyorum aklımda hyperx cloud 3 wireless var şuanlık.
  10. C

Öneri 1080p Competitive için 5060ti mı 5070 mi

Merhabalar Başlıkta da yazdığım gibi competitive oyunlar oynuyorum işlemcim 7800x3d mevcut ekran kartım ise 6750xt ekran kartımı yükseltmek istiyorum. 5070 fazla overkill olabileceğinden 5060ti alıp parayı cebimde tutma seçeneği de mantıklı geliyor önerilerinizi bekliyorum...
  11. C

Çözüldü✓ İşlemci ve PSU Değişimi Sonrası PC Açılmıyor (Sadece 1 Saniyeliğine Işık Yanıyor

Merhabalar, Dün PSU’mu, işlemcimi ve kule tipi soğutucumu değiştirdim. Bu işlemi ilk kez yaptım. Akşam bilgisayarı çalıştırdığımda açıldı, Aygıt Yöneticisi üzerinden işlemciyi de görebildim. Ancak saat geç olduğu için BIOS’a girme fırsatım olmadı. BIOS’un güncel olduğunu biliyorum. Fakat sabah...
  12. C

Yanlışlıkla modüler olmayan PSU almışım.

Merhabalar, MSI MAG 750GL modelini aldığımı sanarken 750GN yani modüler olmayanı almışım bu bana performans açısından bir kayıp yaşatır mı yoksa tek fark kablolama kolaylığı mı eğer tek sorun kablolama ise iade etmeyeceğim.
  13. C

7800x3d için hava veya sıvı soğutma önerisi

Merhabalar 7800x3d geçmeyi düşünüyorum fakat şuan ki thermalright (modelini bilmiyorum ne yazık ki) kule tipi soğutucum biraz fazla gürültülü çalışıyor. İlla hava soğutucu veya sıvı soğutucu alıcam diye bir isteğim yok. Tek isteğim iyi performansın yanında mümkün olabildiğince sessiz çalışması...
  14. C

7800X3D 240mm Sıvı Soğutucu Önerisi

Merhabalar 7800x3d için kasam 240mm sıvı soğutucu destekliyor öncelikle bu yeterli olur mu? Olur diyorsanız 3500-5000 Tl arası önerilerinizi bekliyorum.
  15. C

PS5 Pro Priz Tercihi

Merhabalar Amerikadan PS5 Pro getirttim Amerikan priz olduğu için yeni kablo aldım fakat bugün girdiğim bir konsol mağazasında UPS Priz kullanmam gerektiğini aksi taktirde cihazın yanacağını söyledi.Şuan evde halihazırda kullandığım priz akım korumalı bir priz. Bu konuda bilgisi ve tecrübesi...
  16. C

Kablosuz Mouse Öneri

Arkadaşlar İtopya indirimlerinden kablosuz mouse almak istiyorum. Logitech G305 Lightspeed düşündüğüm seçenekler arasında.Bütçe maks 2000 büyük bir mouse aramıyorum G305 büyüklüğü ideal benim için hem G305 hakkında yorumlarınızı varsa da önerilerinizi bekliyorum.
  17. C

DS4 mü Peugeot 308 mi

Arkadaşlar merhaba araç almayı düşünüyorum fakat bu 2 araba arasında çok kaldım.DS4'ün 2022 modelini karşılayabiliyorum(1.5bluehdi),308'in ise 2023 Gt paketini.Yorumlarınızı bekliyorum.
  18. C

2022 FORD PUMA 1.0 HYBRİD ST-LİNE + KONFOR PAKET

Arkadaşlar iyi forumlar 2021 model Opel Corsa arabama piyasa üstünde bir teklif var ve değerlendirmeyi düşünüyorum.SUV model bir arabaya geçmeyi düşünüyorum.İlk başta Opel Mokka Ultimate paketi ve Skoda Kamiq ile ilgilenmiştim.(1.5 motor 150 beygir modeli).Ama Mokkanın test sürüşüne çıktığımda...
  19. C

DDR5 Sistem her şey Yavaş Açılıyor

Arkadaşlar merhaba 1 ay önce ddr5 sisteme geçtim fps değerlerinde ve benchmarklarda hiçbir sorun yok.Fakat oyunların açılma hızı olsun windowsun kapanma süresi olsun bana laglı gibi geliyor.W11 kullanıyorum sebebi bu olabilir mi ? (her şey ssdde kurulu) Parçalar: GPU:RX6750 xt CPU:Ryzen 5 7600...
  20. C

Yeni sistemde LoL'de alt tab atıp geri açınca fps 18'e sabitliyor.

Arkadaşlar merhaba ryzen 7600 ve rx6750 xt ikilisini kullanıyorum.Yukarıda da belirttiğim gibi LoL'de alt tab atıp geri açınca fps 18'e sabitliyor ve oyunu kapatıp açmadan düzelmiyor.Başta bu problemin 7600'ün kendi ekran kartından olabileceğini düşünerek devre dışı bıraktım fakat sıkıntı devam...
Geri