Arama sonuçları: *

1. P

Yardım Exvega Andromeda 6.750 tl Alınır mı?

Dostlar selam hepsiburada da exvega andromeda %35 indirimle 6750 TL'ye geliyor ve 3 ay sonra öde kampanyası var. sizve bu fiyata alınır yoksa başka marka model önerir misiniz? https://www.hepsiburada.com/exvega-andromeda-2024-premium-kumas-masajli-profesyonel-oyuncu-koltugu-p-HBCV00005Q74LB
  2. P

Çözüldü✓ Oyuncu koltuğu önerisi

Dostlar selam, 9k bütçeli bir oyuncu koltuğu arıyorum xdrive atak düşünüyorum, önerilerinize açığım. corsair tc-100 ayrıca bu koltuğu kullanan oldu mu? tavsiye eder mi. tc-100 tarz olarak daha hoşuma gitti bunu da alabilirim.
  3. P

Öneri İkinci ekran olarak kullanılır mı?

Selamlar https://www.itopya.com/viewsonic-24-vx2428-180hz-05ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-premium-fast-ips-fhd-gaming-monitor_u23434 bu ürünü ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum. sizce fiyatı uygun mu benzer bütcelerde daha iyi önerileriniz olur mu?
  4. P

Çözüldü✓ ATX Kasa Önerisi----

Dostlar selam, itopyadan aldığım hazır sistemde rampage fusion kasa update'i yapmıştım. Kasa küçük ve hoş gözüklüyor fakat 240 mm sıvı soğutucu alıp takana kadar canım çıktı hiçbir şekilde düzgün oturtamadım. Şimdi büyük atx bir kasaya geçmeyi düşünüyorum. Avantajları dezavantajları nelerdir...
  5. P

Çözüldü✓ Sıvı soğutucu pump fan bulamıyorum

Dostlar selam asus b660m-k d4 anakart kullanıyorum. Sıvı soğutma montajlamak istiyorum asus mag coreliquid p240 satın aldım. Fakat anakart üzerinde soğutucu pompası için fan girişi bulamıyorum. Anakar üzerinde 4 pinli CHA-FAN yazan bir soket var. Bu sokete 3 pinli sıvı soğutucu pompasını...
  6. P

Monitör ve Kasayı kargo ile göndermeli miyim?

Selamlar, yakında taşınacağım için monitör ve kasayı kargolamayı düşünüyorum fakat zarar gelmesinden korkuyorum. Kasa ve monitörün kutularını balonlu nalyonla 3-4 kez sarsam yeterli olur mu, bir zarar gelir mi? Veya başka tavsiyeleriniz var mı? Ayrıca yurt içi kargo ile göndermeyi düşünüyorum...
  7. P

Çözüldü✓ Mousepad'i kullanamıyorum

Arkadaaşlar selam, monster pusat v11 mouse aldım kullanıyorum. Sonrasında 60 liraya bir mousepad aldım fakat fare pad'in üzerinde kaymıyor. Eşofmanımın bile üzerinde hareket eden fare imleci mouse pad üzernde asla haraket etmiyor. sebebi sizce ne olabilir?
  8. P

Çözüldü✓ Mönitorün üst kısmı gitip geliyor.

Arkadaşlar selam VIEWSONIC 27 VX2780-2K monitör aldım. 2 haftadır kullanıyorum ve genelde google chromedayken ekranın üst kısmında (ekranın üstünden 4-5 parmak aşağısına kadar) bi siyahlık oluyor. 2-3 saniye boyunca bu siyahlık titreme şeklinde gitgel yapıyor. Anlık olduğu için videoya...
  9. P

Çözüldü✓ Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selam forumda çoğu kulaklık konusunu okudum fakat bir fikir sahibi olamadım. Bütce 1.5-2.5 arası kablosuz kulaklık arıyorum. G435 öneriyorlar fakat tam içime oturmadı. Genellikle story oyunları oynuyorum ve konfor istiyorum. Arada fps oyunları oynadığımda oluyor.
  10. P

Çözüldü✓ Monitör hoparlörünü çalıştıramıyorum

Arkadaşlar selam. VIEWSONIC 27" VX2780-2K model monitör aldım kurulumu yaptım. Fakat bir türlü monitörden ses alamıyorum. Display port ile bağladım çıkış cihazını vx2780-2k (nvidia high definition audio) olarak ayarladım. Fakat neyi denediysem monitörden ses alamıyorum. Realtek sürücülerini vs...
  11. P

Çözüldü✓ Monitörden ses alamıyorum.

Arkadaşlar selam. VIEWSONIC 27" VX2780-2K model monitör aldım kurulumu yaptım. Fakat bir türlü monitörden ses alamıyorum. Display port ile bağladım çıkış cihazını vx2780-2k (nvidia high definition audio) olarak ayarladım. Fakat neyi denediysem monitörden ses alamıyorum. Realtek sürücülerini vs...
  12. P

Çözüldü✓ corsair void elite itopya

arkadaşlar selam ekteki ürün indirime girmiş piyasada en düşük fiyatı 4k civarı. sizce alınır mı ? https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-surround-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik_u9770
  13. P

Çözüldü✓ 1000-1500 arası kulaklık tavsiyesi

Selamlar dostlarım. 1000-1500 lira arasında tercihen kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz. Nadiren rekabetçi fps oyunları oynuyorum. Çoğunlukla story oyunlara odaklanıyorum. Yada "şu kulaklık güzel indirime girmesini bekle" dediğiniz önerilere de açığım. Ayrıca yine aynı fiyatlarda...
Geri