Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! 🔥1070tl Nb North Bayou F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2023 Black Edition

https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-f80-17-30-amortisorlu-2-9-kg-monitor-standi-2023-black-edition-p-HBV00000GJJLC?ftid=2qt7i2sokptksylb&magaza=DailyLink&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=af...
  2. A

Türk Telekom fiber üzerinden simetrik gigabit interneti nasıl alabilirim

merhaba ofiste fiber altyapı var ve Türk Telekom altyapısı var türknet de aratınca 100 / 20 uplaoad veriyor ama bana 1000/1000 upload lazım Türk Telekom max 1000/50 veriyormuş bunun bir yolu yokmu bilen varsa yardım edebilirmi iyi olur.
  3. A

N53JQ laptopa N53JF laptopun biosunu yazarsam olur mu.

Asus n53jf-s210v Bu modelde i5 460m var ve i7 740qm takmak istiyorum ve aynı özellikteki aynı sadece işlemci farklı asus n53jq-sx208v İ7 li olan pc nin biosunu yazdırsam olur mu Bilen birisi bilgi verirse çok mutlu olurum.
  4. A

7600X Overclock (OC) Rehberi ve Yardım

Elimde 7600X işlemci, 750W 80+ Gold PSU ve ASUS B650M anakart var. Overclock (OC) denemeleri yapıyorum. Şu anda doğrudan 5.50 GHz'e ayarlayıp voltajı 1.33V olarak belirlediğimde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ancak, işlemcinin 5.6 GHz'e kadar çıkabileceğini düşünüyorum. Bu ayarın üzerine ek...
  5. A

bitfenix cube 360 bulamıyorum.

merhaba bitfenix cube 360 bulamıyorum ve almak istiyorum 2. el satmak isteyen varmı ya da alabileceğim bir yer varmı bilen varsa yazabilirse çok sevinirim.
  6. A

Hangisini seçmeliyim ?

Merhaba öncelikle bu ürünlerin sıfırı yok ben sadece verdikleri performansa göre alacağım sizce hangisi daha soğutur. Başka iyi soğutabilen model varmı. Bitfenix Cube 360MM 3600tl LS720 SE 360MM 3400TL
  7. A

360mm sıvı sıvı soğutma önerisi .

en iyi soğutan modeller nelerdir 4k ya 2. el alacağım oc yaparken soğutabilmesini istiyorum birde kasa alacağım 4 k da ona vereceğim bilen varsa yazarsa sevinirim.
  8. A

Hepsiburada dan aldığım hp marka yazıcı bozuk çıktı ne yapmalıyım ?

Merhaba, Yazıcıyı aldığım günden beri kullanamıyorum. HP Destek ekibi ile yaptığım görüşmelerde, sorunun kartuşlardan kaynaklandığı söylendi ve bana yeni kartuşlar gönderildi. Ancak, bu süreç yaklaşık 3 hafta sürdü ve bu sırada yazıcıyı iade etmek için gereken 14 günlük süre doldu. Şu an...
  9. A

420mm radyatör destekli Kasa alıyorum.

Merhaba 420mm soğutma destekli 4700tl ye bi kasa buldum daha uyguna bilen varsa yardım edebilir yoksa bunu alsam iyi mi ona göre sipariş geçeceğim. DeepCool CH780 Black ARGB Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Geri