Arama sonuçları: *

• Users: okan2k
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Monitör içn Dpi kablo önerisi

Arkadaşlar VG258QM 280 Hz monitör kullanıyorum. DP kablosu almak istiyorum, iki ürün arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Ekran kartım Asus RTX 4060. https://www.vatanbilgisayar.com/paugge-entdp1218-vesa-sertifikali-displayport-1-2-kablo.html...
  2. O

Türksat Kablonet'den Türknet VDSL geçiş

Merhabalar, Kablonet taahütüm 2 ay sonra bitiyor binamda kablonetin kutusu var ve internet koaksiyonel kablo ile geliyor. DOCSIS alt yapısını kullanıyorlar, verdikleri modem çok eski ve anlaşma gereği internet hızı akşam 7-12 arası 20mbps hızına düşüyor. Türknet'e geçiş yapmak istiyorum sizce...
  3. O

Yeni Kurulan Sisteme Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar AM4 ten AM5 e geçtim dolayısıyla anakart işlemci ram soğutucu değişti. Kablolamada bir yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayar çalışıyor fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor Anakart MSİ B850 gaming plus, bios dan olduğunu düşündüm öncesinde flashbellek hazırlamıştım taktım...
  4. O

9800X3D İşlemci Anakart Bağlantı Nasıl Olmalı

Arkadaşlar merhaba, Anakart cpu güç girişi için 8+8 pin bulunmakta alacağım işlemci 9800X3D Sadece 8 Pin takılırsa ne olur ? İkisini de mi takmam gerekiyor. Ekstra olarak Sıvı soğutucu Arctic Liquid Freeze 240 Aldım 3 Kablosu var, yanlış yapmamak için bu anakarttaki bağlantıları ne olmalı ...
  5. O

MSI B850 Anakart için DDR5 Ram Önerisi

Ram önerisi alabilirmiyim. İşlemci 9800X3D olacak Alacağım anakart : MSI B850 GAMING PLUS RAM olarak CL Değeri düşük olsa yeter aydınlatma önemli değil bütçe 3-6K arası
  6. O

9800X3D İçin Anakart Önerisi

Arkadaşlar merhaba, 5600x Kullanıcısıyım, yakında 9800X3D AM5li sisteme geçmek istiyorum. Anakart olarak orta segment bir şey istiyorum. Bütçe 6-13k arası anakart tavsiyelerinizi alabilirim. Tomhawk'larda sıkıntı olduğunu okudum onun dışındaki önerileri alabilirim. Ram olarak Patriot...
  7. O

Kablonet İnfinity401 için Yazılım Destekli Router Önerisi

Arkadaşlar kablonet Docsis altyapıysa sahibim. Modemim İnfinity 401, bufferbloat sorunum var yazılım destekli Keenetic marka router önerisi alabilirmiyim. Uyumlu direk taktığımda bridge modunda kullanıp ayar yapabileceğim bir router olmasını istiyorum. Yazılımlardan çok anlamıyorum yeter ki...
  8. O

Kablonet için OpenWrt + SQM destekli router önerisi

Arkadaşlar merhaba, Kablonet 100mbps kullanıcısıyım, internet altyapımı bilmiyorum, internetten adresimi sorgulattığımda fiber kablonet altyapısı bulunmaktadır yazıyor. Bufferbloat testim C seviyesi, oyunlarda kötü hissetmeye başladığım için router önerisi almak istiyorum. Bütçe 500-1500tl...
  9. O

Tracert değerim nasıl ?

Arkadaşlar merhaba, Riot sunucusuna test yaptığım zaman değerler aşağıdaki gibi sorunlu. Riotun bilgilendirmesine göre * olanlar sıkıntılı ve packet loss olarak adlandırılıyor. Kablonet kullanıyorum, internet sağlayıcıma bunu nasıl aktarabilirim. tracert 162.249.72.1
  10. O

5600x Overclock yardım

Merhabalar, anakart b550 gaming x v2 İşlemci 5600x soğutucu deepcool ak400 digital 120 Overclock yapmak istiyorum fakat pek bilgim yok. Voltaj dalgalanması olsun istemiyorum sabit kalsın yüksek performansta olsun yeter. Şuan ki CPU Clock ratio 37.00 Sitesinden baktım max 4.6 GHz gösteriyor.
  11. O

Elektriksel İnput Lag Sorunu - Akım Korumalı Priz Önerisi

Arkadaşlar merhaba, oyunlarda çok fazla input lag yaşadığımı hissediyorum bunun çok fazla nedeni olabileceğinden eminim. Sorunu düzeltmek için neredeyse bilgisayar parçalarımın tamamını ve monitörümü değiştirdim. Gerek anakart, cpu, monitör, m2 ssd ve ram gibi birçok parça fakat sorunum hala...
  12. O

B350 PRIME Anakart - Düşük Cl 3200MHZ RAM Önerisi

Arkadaşlar valorant profesyonel anlamda oynadığım için düşük Cl ye sahip ram almak istiyorum (Düşük gecikme için şartmış sanırım) 2x 8Gb - 3200mhz almak istiyorum bildiğiniz iyi düşük gecikmeli Ram önerilerini rica ederim. 1,5 - 2,5k arası bütçem
  13. O

Asus B350-PRIME Anakart Kaç Mhz Ram Destekliyor

Arkadaşlar asus prime b350 anakart’a sahibim BIOS Sürümüm 6203 En son sürüm. 2x - 8GB 3200Mhz ram almak istiyorum desteklermi? Nasıl öğrenebilirim mavi ekran almak istemiyorum. Sistem: İşlemci 5600x Ekran kartı : Gtx1070
  14. O

Nvme M2 SSD Aldım Windowsu kurdum bir süre sonra BIOS'ta gözükmemeye başladı.

Arkadaşlar markası: Kioxia Exceria 500gb Plus G2 M.2 Nvme Lrd20z500gg8 LRD20Z500GG8 Olan bir m2 SSD aldım 2 gün oluyor, windowsu kurdum normal çalıştı 2 gün boyunca sonrasında bi anda biosa attı. Boot kısmında disk 500gb SSD gözükmüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum Anakart modelim: Asus Prime...
  15. O

Bios güncelleme sonrası Windows açılmıyor

Arkadaşlar selam, 5600x işlemci alacağım için bios güncellemek istedim anakartimin ( ASUS B350 Prime ) , Asusun kendi sitesinden doğru bios dosyası indirdiğime eminim kurduktan sonra görsel de olan hatayı alıyorum. Tekrar Windows kurmaya çalıştığım zaman ise sistem başlatilamiyor dolayasiyla...
Geri