Arama sonuçları: *

• Users: Gorkewm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

GT1030 Sistem Tavsiyesi

Elimde GT1030 ekran kartı ve G6400 işlemci var yanına aşağıdaki parçaları almaya düşünüyorum. Bunlar uyumlu mu veya daha ucuz uyumlu parça var mı? Genelde YouTube cart curt Office programları için kullanılacak. anakart Ssd Ram Kasa
  2. G

Yardım 4060 VE R5 5600lü sistem Cs2 takılıyor

RTX 4060 ve R5 5600lü sisteme sahibim ama oyun arada linkteki gibi takılmaya başlıyor ve sistemi yeniden başlatmadıkça düzelmiyor ne yapabilirimlü sisteme sahibim ama oyun arada ekteki gibi takılıyor ve sistemi yeniden başlatmadıkça düzelmiyor ne yapabilirim?
  3. G

İncehesap indirim teklif etti

incehesap tarafından arandım indirim yapmayi teklif ettiler sepetteki sistem için ldldlwşekowpwks
  4. G

Öneri Pentium G6400 için anakart

ofis işleri için kullanıcam en ucuz hangisi uyumlu olur
  5. G

SSDsiz bilgilerim geri getirilebilir mi?

Bugün bilgisayarımı ssdsiz şekilde sattım ama satarken sıfırlamadan sadece ssdmi söktüm başka ssd takarak bilgilerimi geri getirebilirler mi ya da windows hesabima vs erişebilirler mi?
  6. G

Öneri Bu sistemde ramleri 3600mhz yapmali miyim

ramleri 3600mhz yapmali miyim ya da değiştirilecek başka şeyler var mı? itopya sistem
  7. G

bu sistem alınır mı beklemeli miyim

https://www.itopya.com/modartx17amdryzen55600asusgeforcertx4060dualwhiteoc8gb16gbddr4500gbnvmem2ssdgef_h26120 bu sistemi almalı mıyım beklemeli miyim ama max pazar gününe kadar bekleyebilirim 1717430782 abdullah abi kafami karistirdi
  8. G

RTX 4060 için donanım tavsiyesi

Elimde Galax 4060 ve aşağıdaki parçalar var. 4060 için en uygunu olacak şekilde hangi parçaları değiştirmem lazım? H410M-A Pro i5 10400F Apacer Panther Gold 2x8 3200mHz Ram Hiper PS-50 500W PSU
  9. G

Vatan bilgisayar 20K sistem önerisi

sag alttaki haric 3nden hangisi alinir vatanda 5k TL puan var diye vatan tercih ediyorum
  10. G

Yayın İçin Sistem Önerisi

Yayında Rust, CS falan oynamak için şöyle bir sistem toplamak istiyorum çok da bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim ya da ayni performansi verecek ama daha ucuz bileşenler varsa. NVIDIA ekran karti almak istiyorum. i5 10400F(elimde bu var şu an, bu hariç tüm her şeyi önerilerinize göre...
  11. G

Ekran Kartı ve işlemci tam kullanmama FPS Drop

Çoğu oyunda fps drop yiyorum ama ekran kartı ve işlemci %35-%45 civarında kullanılıyor bi çözümü var mı? Ya da psudan kaynaklanma ihtimali GTX1660TI İ5 10400F 500W dandik bi psu hiper olmasi lazım markası
  12. G

Çözüldü✓ Ekran Kartı Güç Kablosu

İnternetten Gainward GTX 1660S aldım ve daha gelmedi açıklamaya baktığımda 1x8 pin yazıyordu. Fotoğraftaki PSU'dan gelen kablo ekran kartı güç kablosu mudur ve aldığım ekran kartına olur mu? Ayrıca ekran kartı kutusundan güç kablosu çıkıyor mu?
Geri