Arama sonuçları: *

• Users: Hasbatuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Prime b550m-a, 5700x3d, 9070xt görüntü gelmeme sorunu.

Merhaba arkadaşlar, eski işlemcim 5600 ve 3060ti ekran kartımı satıp 9070xt ve 5700x3d aldım. Tüm parçaları taktım, bilgisayarı açtığımda fanlar RGB ler çalışıyor, ekran kartının ışıkları yanıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? PSU: fsp Vita 1000w
  2. H

9070xt ve 5070ti PUBG

Merhaba arkadaşlar ellerinde bu kartlardan biri olanlar PUBG de 2k ve 4k Max ve min grafik ayarlarindaki FPS lerini paylaşabilir mi? Internette birçok oyunun karşılaştırmaları var fakat PUBG nin çok az. Şimdiden teşekkürler
  3. H

Sistemime göre ekran kartı önerisi.

Merhaba arkadaşlar, Sistemimi upgrade ettim, sadece ekran kartı kaldi alınacak, Upgrade ettiğim parçalar; 5600 i satıp 5700x3d aldım 2x8ram 16gb i 4x8 32gb yaptım PSU Yu xpg 600w i satıp 1000w gold FSP yaptım Anakartim Asus prime b550m-A CSM SSD 2tb Kinston regrenage + 500gb adata legend...
  4. H

Samsung G9 Oled için kablo.

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Samsung G9 Oled için DP ve ya hdmı kablo arayışındayım. Kutudan çıkan kablonun kötü olduğunu okudum forumlardan fakat herhangi bir öneri bulamadım. Monitörün tüm özelliklerini kayıpsız kullanabilmek için yeni kablo arıyorum. Şu kabloyu buldum fakat sormak...
  5. H

Aksiyon kamera önerisi lazım.

Merhaba arkadaşlar, başlikta da belirttiğim gibi aksiyon kamerası arayışındayım. Dji osmo 4 adventure combo, DJI osmo 5 pro adventure combo, GoPro hero13 black Açıkçası video çekim süresi sebebiyle osmo 5 düşünüyorum ama hiç anlamadığım için size danışmak istedim. Kullanım amacım gezdigim...
  6. H

Idefix neden böyle yapıyor.

Merhaba arkadaşlar, bugün uzun zamandır almak istediğim monitörü akakçede gezerken indirimde olduğunu gördüm. "LS49CG954SUXUF" Samsung 49" OLED 240hz monitör. Belirtilen fiyat 31800 idi. Idefix sitesine yönlendirdi, ürünün sepette 31800tl olacağı belirtiliyordu. Benim kullandığım kredi kartina...
  7. H

Bu koltuklar arasından öneriniz nedir?

Merhaba arkadaşlar, oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum, 100k ya PC toplayınca plastik sandalyemi emekli etme ihtiyacı duydum. Aklimdaki modeller; Hawk fab V6 Xrancer Premio black Xdrive 15li plus Warrior Adonis Zion venom keten Xrancer big boss Twisted minds confort Xrancer cross (kumaş...
  8. H

5000-6000 e kadar 850+w psu önerisi.

Arkadaşlar her sene ya da 2 senede bir sistem yenileyen birisiyim. En azından sadece işlemci ve ekran kartı değiştiren birisi olarak psu ihtiyacim var. Öyle bir psu bakiyorum ki işlemci ekran kartı değiştirirken psum bunlara yeterli gelirmi diye düşünmemek istiyorum önümüzdeki 5-10 sene. Top...
  9. H

8800xt beklenmelimi yoksa 7900gre alınmalı mı?

Merhaba arkadaşlar. Mevcut sistemimdeki 3060ti ve 5600 u değiştirmek için ekran kartı ve işlemci arayışındayım. Aklımda 5700x3d işlemci ve 7900gre var şuanlik. Monitör olarak Samsung g6 360hz oled. Şuan gemide çalışıyorum ve en iyi ihtimalle şubata kadar gemide kalicam. Sistemi Şubat marttan...
  10. H

Neden 7900gre+7800x3d sistem yok?

Merhaba arkadaşlar, neden bu iki canavarın birlikte olduğu bir hazır sistem çıkmadı daha?
  11. H

20k butçe Laptop önerir misiniz?.

Iyi günler, bir tanıdığım üniversiteyi kazandı. Bayan öğrenci için ders çalışma ve film dizi izleme amacıyla kullanılacak oyuncu bilgisayarı olmayan ince hafif ekranı iyi bir model önerebilir misiniz??
Geri