Arama sonuçları: *

• Users: watcher52
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Topladığım sistem neden açılmıyor?

Arkadaşlar,merhaba,kasım ayının sonunda yaklaşık 80 bin tl ye bu sistemi topladım:amd ryzen7 9700x işlemci--gigabyte 9070xt ekran kartı--Kioxia Exceria Pro LSE10Z001TG8 1 TB 7300/6400 MB/S M.2 SSD--- B850 GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart--2x16 gb patriot viper single ram...
  2. W

9070xt ekran kartlı bu sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar!Kasım indirimlerini beklemek neredeyse + 10 bin tl ye mal oldu,en son ayın 11 de bu sistemi almak isiyorum,bu olmamış,mutlaka değiştirilmeli dediğiniz bir parça var mı? veya aynı fiyat aralığında başka bir sistem öneriniz var mı? teşekkür ederim...
  3. W

Maksimum 75 bin tl yi geçmeyecek sistem önerisi!

Merhaba! 75 bin tl yi geçmeyecek mümkünse peşin fiyatına 2 veya 3 taksitli alınabilecek;amd işlemcili,5070Tİveya 9070 XT li sistem tavsiyelerinizi bekliyorum(hazır sistemde olur.)
  4. W

9070XT Ekran Kartlı Sistem Toplama Önerileri

Merhaba,uzun süredir perşin fiyatına taksitli bir 9070xt li sistem kovalıyorum ancak firmalar ısrarla fahiş vade farkları koyuyor bende daha önceden açılmış konulardan vs yararlanarak bir sistem topladım,bu olmamış,bu ürün daha uygun olur tarzı tüm önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim...
  5. W

Toplamış olduğum sistemi almalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar,idefix üzerinden(world karta peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar) oyun amaçlı bir kasa topladım.Sizden ricam bu fiyat aralığında kalmak koşuluyla aldığım parçalar yerine varsa daha verimli olanları söylemeniz,teşekkür ederim.
  6. W

4070S-32GB RAM-1 TB SSD,BU SİSTEM ALINIR MI?

Merhaba arkadaşlar,hepsiburada.com da bu sistemi buldum; ModArt-V3 Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB NVMe RTX 4070 Super Gaming Hazır Sistem:48600 tl ve peşin fiyatına 9 taksit,kendi sitesinde:46 bin tl ama peşin,ne dersiniz alınır mı? taksitli olması cazip geldi,linkini buraya bırakıyorum,değerli...
  7. W

IT-FRIDAY 3 Sistem hakkında yorumlarınız

Selamlar,IT-FRIDAY 3 / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER EVO White 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / bu sistemi İtopya dan ram i 32 gb yaparak almayı düşünüyorum,aynı kalite daha uygun veya daha farklı tavsiyeleriniz var mı? 1732959422 Galiba çok avantajlı değil,hiç bir...
  8. W

Vatan Bilgisayar da 11.11 kampanyası başladı mı?

Merhaba arkaşlar,4070s bir pc almak istiyorum,Vatan Bİlgisayar ın sayfasında bazı indirimli ürünler gördüm ama anlık değişiyor,acaba bahsedilen 11.11 kampanyası bu mu?
  9. W

Bu sistem f/p olarak alınır mı?

Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 3 aydır yeni bir desktop pc almak istiyorum,bu sürede youtuber ların çıkardığı sistemlere ya yetişemedim yada mantıklı gelmedi.Malum dövizin artışı kaçınılmaz.gözüme kestirdiğim bir sistemi almak istiyorum,bazı parçaları yükselttim sizce bu ürün f/p midir? bu fiyat...
  10. W

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 kamera görüntü vermiyor ve renkler çıkıyor

İyi günler. Dün çocuğun Online dersi için laptopu açtığımızda kameranın açıldığında sadece pastel renkler oluştuğunu, hiçbir şekilde görüntü olmadığını fark ettim. Tüm çözüm önerilerini denedim ama sonuç aynı. Lenovo desteği de aradım, birlikte birkaç şey denedik ama olmadı, sizlerin değerli...
Geri