Arama sonuçları: *

• Users: Genesyss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Genesyss

FURYLEVEL Z1 SE MOUSE SIKINTILI DESTEK LAZIM

Selam dostlar 5 gün önce fevell z1 se sipariş ettim ama durum şu mouse takılmalar yapıyor kasanın üst usb 3.0 portuna taktım aralarında en fazla 5 karış mesafe var ve herhangi bir engel yok ama mouse takılmalar yapıyor oyunda müşteri desteği aradım cevap yok bize ulaşın kısmına yazdım cevap yok...
  2. Genesyss

1000TL Mouse Önerisi

Merhaba, en fazla 1.000 TL bütçe ile bir fare arıyorum. Eski farem HP G160'dı, gördüğüm en ağır fare idi; hatta alttaki sensörü eski nesil kırmızı ışık yayanlardan. Şu an fareyi değiştirmek istiyorum, aklımda 1000 tl yi geçmemek var. Valorant ve CS2 için kullanacağım için hafif olursa çok...
  3. Genesyss

400.000₺ Otomobil tavsiyesi

Selam dostlar, 400.000₺ ilan fiyatı olan bir otomobil arayışı içerisindeyim kriterlerim şunlar ●Ağır hasar kaydı olmasın. ●Kilometre mümkünse 220.000'den fazla olmasın ●Nispeten sorun çıkarmayacak masrafı az olan bir araç istiyorum. Aklımdakiler. Hyundai Accent era (behzat ç kasa) Renault...
  4. Genesyss

FC25 KARAKTER DEĞİŞİNCE GECİKME OLUYOR

Selam. 2 gün önce indirimden EA FC25 aldım. UT'de veya normal santra modunda oynarken LB tuşu ile yönlendirdiğimiz karakteri değiştiriyoruz. Ben karakteri değişince üstünde kırmızı ok çıkıyor ama yönlendirme gecikmeli olarak geliyor, eski kontrol ettiğim karakteri yönlendirmeye devam ediyorum...
  5. Genesyss

Hikvision 8GB DDR4 Ram alınır mı?

Selam dostlar, Sınıf arkadaşıma PC topluyoruz hazır F/P sistemleri bekleyecek vaktimiz yok bizde mecbur kendimiz toplayacağız her şeyi istettik bir tek RAM kaldı bütçemiz çok azaldığı için bu RAM'ler var kafamda sizce bu RAM nasıldır 2 adet alacağız...
  6. Genesyss

Oyundayken PC yeniden başladı

Merhaba arkadaşlar bu olay bilgisayarımı topladığım 2024 şubattan beri 2. kere oldu oyun oynarken ilk olarak FPS 90 sa 30'a düşmeye başlıyor bir süre sonra sistem yeniden başlıyor PSU Corsair CV650. cpu r3 3100 gpu gtx1660 super
  7. Genesyss

Anakartta Resize Bar açık olmasına rağmen GPU-Z de görünmüyor

selam dostlar bugün gpu-z den baktığımda resize bar kapalı olduğunu gördüm ama bios da resize bar ve altındaki 4g ayarı açıktı sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilirmi anakart: A320m a pro MSİ
  8. Genesyss

5100TL'ye ekran kartsız sistem toplama tavsiyesi

Selam dostlar, yakın bir arkadaşıma 5100 TL'ye ekran kartı dahil olmadan sistem toplayacağız elimizde RX 550 4 GB olduğu için ekran kartı almaya gerek duymadık önerileriniz nedir?
  9. Genesyss

İçi Açılmış RX 6600 Alınır mı

Selam dostlar, yaşadığım şehirde 4850TL'ye ilan atılan bir XFX RX 6600 buldum kutusu var faturasını kaybetmiş arkadaş pazarlıkla 4400'e kadar indirdim lakin 7 ay önce termal macun bakımı için içini açtığını söylüyor sizce alınır mı?
  10. Genesyss

23.000TL Telefon Tavsiyesi

selam dostlar Antalya içi 2. el temiz cihaz olur yurtdışı olmasın lütfen kafamda s24 fe veya iphone 13 var önerilerini bekliyorum
  11. Genesyss

Geniş ve rahat oyuncu koltuğu önerisi

Selam dostlar oyuncu koltuğu arayışındayım boy 1.86 kilo 83 toto kısmı geniş olursa güzel olur. Bel kısmı yüksek ve rahat olursa güzel olur bütçe konusunda 10.000 max ama o kadar zorlamak istemiyorum ama gerçekten uzun yıllar kullanabileceğim sağlam birşeyse alabilirim
  12. Genesyss

10.000TL Oyuncu koltuğu önerisi

Selam dostlar, boynum oyun oynayınca çok boynum ağrıyor boyum 1.86 güzel boyun destekli oyuncu koltuğu önerisi gerekiyor kafa yastığı yüksek olan sağlam terletmeyen güzel bir koltuk arıyorum varsa hoparlör iyi olur yoksa sıkıntı değil. İyi forumlar
  13. Genesyss

F/P Monitör Önerisii

Selam dostlar artık 60hz monitör belasından kurtulmak için staj maaşıyla bir monitör almayı düşünüyorum 144 hz üstü olsun valorant oynuyorum ips panel olması güzel olur bulduğum bir monitörü atacağım bana güzel geldi sizinde önerileriniz varsa iyi olur...
  14. Genesyss

Ryzen 3 3100 1.000₺ ye satılır mı

Selam dostlar işlemci kutulu fanlı sahibinden letgo ilan atmama rağmen bakan olmadı bugün arkadaşım 1.000₺ ye hemen alabileceğini söyledi bilgisayarcılar Ryzen 3 almıyoruz dediler. Bazıları direk AMD işlemci almıyoruz dediler sizce satıp yükseltme yapayım mı
  15. Genesyss

Bu 3 windows Key'inden hangisi alınmalı

Arkadaşlar Windows 11 kurdum Windows 10 keyleri Windows 11 etkinleştirdiği için Windows 10 keyi almayı düşünüyorum 3 tip farklı key var OEM ile Retail arasındaki farkı biliyorum ama bu 99 TL'lik olan key neden böyle ucuz. *Key 1 (99TL): Windows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans *Key...
  16. Genesyss

Msi Anakart ekran gelmiyor Yardım

Selam dostlar, BIOS güncellemek için BIOS'a girdim M-Flash menüsüne geldim bastım sistem fabrika ayarlarına dönecek gibi bir uyarı verdi bastım sistem kapandı yeniden başladı ama ekran gelmiyor sorun nedir çözümü var mı? Anakart A320M a Pro.
  17. Genesyss

Gta Trilogy Türkçe yama yapılıyor mu?

Merhaba bu akşam GTA Trilogy alacağım ama Rockstar Games Launcher'dan alacağım için yama kurmada sıkıntı olur diye duydum bu doğru mu?
  18. Genesyss

GTA Trilogy Artık Alınır mı

Selam dostlar, rgl de 460₺(emin değilim) düşmüş diye hatırlıyorum trilogy 3 lemesindeki tüm oyunları oynadım ama bir kısma kadar oynadım sizce alınır mı?
  19. Genesyss

STEAM 5$ ALTI OYUN TAVSİYESİ

Selam dostlar bu bütçede güzel bulduğunuz yapımları paylaşalım herkes nasiplensin 😀 Benim gördüklerim NFS unbound NFS heat Star Wars Jedi Fallen order
  20. Genesyss

50₺ Hepsiburada ürün önerisi

Selam dostlar, Hepsiburada'dan istediğim bir ürünün yanlış gelmesi sebebiyle bana 50₺ alt limitsiz kupon tanımlandı sizce neler alınabilir.
Geri