Arama sonuçları: *

• Users: gncr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

İPad Air m3 için ekran koruyucu

İPad Air m3 11’ için ekran koruyucu arıyorum ancak hangi marka iyidir bilemiyorum
  2. G

IPad 11 mi Samsung S tab 10 FE mi

Bu sene yks ye hazırlanicam. Çalışmak için tablet almayı düşünüyorum ancak Samsung Tab S10 FE ile iPad 11 arasında kaldım. Ayrıca üniversitede de kullanmayı düşünüyorum (hedefim otomotiv mühendisliği bu bölüm için tablet yeterli mi yoksa laptop almak mı lazım çünkü evimde masaüstü bilgisayarım...
  3. G

Poppy Playtime Chapter 3 Türkçe yama

Poppy Playtime Chapter 3 için türkçe yama arıyorum. oyun indir vip ve tr Game Studio sitelerini buldum , ancak game studio para istiyor bir yama için 250 tl gereksiz . Acaba oyun indir vip güvenilir mi ya da başka öneriniz var mı ?
  4. G

Bilgisayarı sıfırlarken siyah ekranda kaldı

Bu bilgisayarı sıfırla dedikten sonra bana bir kaç soru daha sorması gerekiyor diye biliyorum ( YouTube da videolarda öyleydi) ancak direk gigabyte logosu gelip sonrasında siyah ekranda kaldı lütfen yardım edin.
  5. G

Kasada HDD Yatağı Yok Ne yapmalıyım

gb-gr021bb Gamebooster kasamda HDD yatağı yok.
  6. G

Glorious'tan alınan ürünün nakliyesini nasıl sağlayacağım?

Glorıous Model I mouse bozuldu ve glorıous desetk ekibi bana şu mesajı yazdı ` Gerekli bilgileri sağladığınız için teşekkür ederiz. Bu noktada size yedek bir ünite veya web sitemizde kullanabileceğiniz bir mağaza kredisi sunabiliriz. Ancak, yedek üniteyi kayıtlı adresinize gönderemiyoruz gibi...
  7. G

Glorious'tan alınan ürünün nakliyesini nasıl sağlayacağım?

Glorıous Model I mouse bozuldu ve glorıous desetk ekibi bana şu mesajı yazdı ` Gerekli bilgileri sağladığınız için teşekkür ederiz. Bu noktada size yedek bir ünite veya web sitemizde kullanabileceğiniz bir mağaza kredisi sunabiliriz. Ancak, yedek üniteyi kayıtlı adresinize gönderemiyoruz gibi...
  8. G

800 TL mouse önerisi

Eski mouseum Glorious Model l idi. 800 TL bütçem var ancak üstüne ekleme yapabilirim .
  9. G

iPS monitörde ışık sızması

Viewsonic vx2428 Bu kadar ışık sızması normal mi özellikle sağ üstteki?
  10. G

75 mbps den 35 mbps ye geçmek

türknet uygulamamda böyle bir paket var kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim. download; 60 mbps civarı upload; 13 ile 8 arası
  11. G

XPG mini klavye RGB red switch

https://www.gaming.gen.tr/urun/286753/xpg-summoner-mini-rgb-red-switch-turkce-kablolu-gaming-klavye/?ref=akakce&v=1.58.2 Bu klavye nasıldır alınır mı yada başka öneriniz var mı?
  12. G

Gamebooster psu sorun çıkarır mı?

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-gr021bb-650w-80-bronze-usb-30-mesh-gaming-siyah-kasa_u24170 Aldığım hazır sistemde bu kasa ve psu var. Kısa vadede sorun çıkarır mı. Hemen ayırabileceğim bütçem yok ama diğer bileşenlere zarar vericekse psu önerir misiniz
  13. G

bu hazır sistem hakkındakı görüşleriniz

https://www.itopya.com/jahrein-deimosintel-core-i5-12400fgigabyte-geforce-rtx-4060-ti-eagle-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m_h18365 bu sistemi almayı düşünğyorum görüşleriniz nelerdir. en fazla 22000 tl bütcem var.
Geri