Arama sonuçları: *

• Users: Dream Way
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

60K BİLGİSAYAR TAVSİYESİ

merhaba, 60.000 tl bütçem var. ekran kartı nvidia düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. D

60BİN LİRA ALTI SİSTEM TAVSİYESİ

merhaba, 60.000 tl bütçem var. ekran kartı nvidia düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. D

Yardım OYUNCU KOLTUK ÖNERİSİ

10K bütçem var önerebileceğiniz koltukları bekliyorum.
  4. D

Ekranım bi anda gidiyor yardım

Dün oyun oynarken kasaya dizim çarptı 2 ekranım bi anda gitti oyun sesi arkada geliyor ve ya dcde arkadaşların sesi gelip bende konuşabiliyorum ama ekran yok reset attım düzeldi bugün oyuna girerken bir daha aynı problemi yaşadım. Sizce problem ne olabilir? Sistem: rtx 4070ti s r7 7800x3d...
  5. D

Max bütçe 45K HAZIR SİSTEM

Kafamda 4070 SUPER var ekran kartı olarak aklınızda olan gördüğünüz önerdiğiniz hazır sistemleri link olarak atarsınız çok sevinirm.
  6. D

Yardım 2k monitör önerisi 27 inch

İndirimleri kontrol ettim fakat kayda değer bişey bulamadım bütçe 10bine kadar çıkarım öneriniz var mı? Gelecek üzerine beklemeli miyim?
  7. D

Bilgisayarım çok geç açılıyor

Arkadaşlar selam öncelikle güzel bi sistemim olduğunu düşünüyorum. kısadan özellikleri yazayım 4070 ti s, 7800x3d, asus prime 650m-k, 32 ram, samsung 990pro(windows kurulu), Patriot P320 512G(2.ssd m2) ve James Donkey 960 sata ssd var. Soruna gelicek olursak bilgisayarı başlattıktan sonra...
  8. D

Yardım 2k 27inch monitör önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aql3a-1ms-180hz-qhd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  9. D

Yardım TEMU VERGİ APEX, PRO, F75

temudan bu ay içersinde bu ürünleri aldım apex 800 aula f75 1000 proda 1300 tl verdim. 30euro muhabbetinden herhangi bi sıkıntı olur mu ajazz pro ve apex elimde. Onları ekim ayında aldım (29 ekim ve 31 ekimde sipraiş ettim) 1 kasımda da f75 i sipariş ettim şuan kargoda gümrüklenme tamamlandı...
  10. D

Yardım Ajaz aj159PRO FPS DÜŞÜŞÜ

Beyler mouse geldi 8k herze alınca oyunda fpsim düşüyor ayarlarda yapmam gereken ekstra bi durum mu var?
  11. D

Yardım 2K monitör önerisi 11 Kasıma kadar

Bütçem 8 hadi olsun max 9 aklımda ki monitör bu kasım 11'e kadar indirim gelirse alıcam ama eğer indirim olmaz alternatif bi kaç monitör söylerseniz sevinirim. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27acs-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,671197293.html
  12. D

Yardım 2k olarak bu monitörü almalı mıyım beklemeli miyim

https://www.hepsiburada.com/rampage-glacier-gl27r180q-27-qhd-2k-180hz-1ms-ips-g-sync-freesync-rgb-pivot-beyaz-oyuncu-monitoru-pm-HBC00006NB6V0 sizce kasımın son günlerine doğru daha iyi fırsatlar gelir mi?
  13. D

MSİ G2422 driverı bulamadım PNP olarak görünüyor

msi monitörü yeni aldım aldığım ürün msi sitesi üzerinden baktığımda driver MSİdisplaykit var fakat bu sadece renk ayarı için bu durumu nasıl halledebilirim bilgisi olan var mı?
Geri