Arama sonuçları: *

• Users: DizelMatik
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Ekranımı nasıl düzelticeğim

Denetim masasından yanlışlıkla amd'nin birşeyini sildim ekranım böyle oldu nasıl düzelticeğim(fotoyu koyamadım ekran rengarenk oldu işte)
  2. D

Xiaomi WhatsApp ve mesaj bildirimleri kare oldu

Xiaomi temalardan simge şeklini değiştirdim ve sonrasında WhatsApp ve mesaj bildirim resimleri kare oldu eski simgelere geçince düzeliyor ama ben bu simgeleri kullanmak istiyorum nasıl düzeltilir?
  3. D

HP victus 16 ekranı sarı garantiye gönderirsem değişir mi

HP victusların ekranı sorunlu sarı ekran gelip gelmemesi şansa bağlı garantiye götürsem değişimi yapilır mı
  4. D

Vodafone Freezonea nasıl geçiş yaparım

Buraya benim bilgilerimi girmem gerek yoksa hattın sahibi babamın mı internetten bunu babamın telefonundan yapmam gerektiğini de okudum kafam çok karıştı nasıl geçileceğini bilen var mı ?
  5. D

HP victus 16 laptopumun ekranı sarı

Geçenlerde hp victus 16-s0047nt aldım laptop geldi Windows 11 i kurdum ama sonradan fark ettim ki ekranda rengi sarı gece modu kapalıydı Nvidia ekran renklerini kurcalayıp düzeltmeye çalıştım ama istediğim gibi olmadı ne yapmalıyım?
  6. D

Çözüldü✓ HP victus 16 laptopa nasıl Windows 11 kurulur

Geçenlerde günlerde HP victus 16-s0047nt aldım freedos olarak geldiğinde Windows 11 kurucağım izlediğim videolardan Windows kurulumu için gerekli USB yi hazırladım ama kurulum kısmında securty boot gibi anlamadığım kısımlar oldu anlayan birisi tek tek neler yapmam gerektiğini yazabilir mi ?
  7. D

Çözüldü✓ Acer nitro 5 an515-46 mi yoksa hp victus 16 s0011nt mi ?

Merhabalar yeni bir laptop almayı düşünüyorum bir süre araştırdıktan sonra bu iki laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım...
Geri