Arama sonuçları: *

• Users: berkaby
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Papara'dan harcama yapılabiliyor mu?

Papara açıldığına dair haberler duydum bu doğru mu? internet harcaması için para atacağım karta boşa gitmesin şimdi para.
  2. B

Tactile switch klavye önerisi

Hissi olan bir switch kullanan klavye arıyorum. Linear switch istemiyorum. Clicky'de olabilir ses açısından sorun etmem. Aradığım boyut ise %100.
  3. B

Üniversitedeyken YKS'ye hazırlanmak için gerekenler.

Öğretmenlik okuyordum ve 2.sınıfım fakat bölümün bana uymadığını anladım. Sınava tekrar gireceğim ve üniversiteyi dondurmalı mıyım? dondurma işlemi nasıl oluyor? ya da daha kolay bir yol var mı ? gitmemek gibi vs. şeyler problemi çözer mi, direkt sildiredebilirim sıkıntım yok? bildiğim kadarıyla...
  4. B

Haksız yere vac ban yedim.

Benim bildiğim yasaklanma bu şekilde olmuyor nasıl yardım talebi oluşturacağım. Hile falan kullandığım yok. Farklı bir ban mı bu ? Daha bugün valve'a mail attım ölüm maçında kicklenme problemleri ile alakalı kaldırın falan şunu dedim iyi oynayanı kickliyorlar dedim diye içerlediler mi nedir...
  5. B

Vac ban yersem ne olur? Para kullanılır mı?

Vac ban yersem steam'de kalan parayı kullanabilir miyim? Cüzdan bakiyesinden bahsediyorum. Diyelim ki bir oyun çıktı alabilir miyim? Aynı şekilde pazarı da kullanabilir miyim?
  6. B

Battlefield 6 Standart vs Phantom edition farkı ?

Fark aslında genel itibari ile yazıyor fakat aklıma takılan şu: Şuan belirtmeseler de ileride ekledikleri dlc'ler pahalı olan versiyona gelir mi? Standart sürüme eklerler mi haritaları,silahları vs.
  7. B

Battlefield 6 İndirime girer mi ?

Bu kadar para hakettiğini düşünmüyorum. Sonbaharda veyahut cadılar bayramında falan indirime giriyor mu yeni çıkan oyunlar? BF serisi vs.
  8. B

Turknet gigafiber başvuru

Aklımı karıştıran şu acaba çeviride falan mı hata var? ne seçmem gerekiyor? Herşeyi kullanan biriyim ailem ile beraber kullanacağız ayriyetten de. Ama aşağıdaki seçenekler saçma geldi. diyelim ki çeviri doğru, bir insan neden o kısmı seçip kendini kısıtlasın?
  9. B

Sokağımıza Turknet fiber döşüyor sistemde ne zaman gözükür ?

Tüm mahalleye mi bilmiyorum fakat sokaktan bir kaç komşu ile gigafiber'e başvurduk ve bir kaç ay sonra fiber döşemeye geldiler. Sokakta şuan kablolar ve bina önlerinde turknet kutuları var. Sorunca fiber dediler. Her binaya sırayla yapıyorlar. Peki bu sisteme ne zaman düşer. Mesela Turknet'ten...
  10. B

Sistem parçaları uyumlu mu ?

ryzen 7 9800x3d işlemci MSI X670E GAMING PLUS WIFI anakart MSI GeForce RTX 5070 12G SHADOW 2X OC ekran kartı Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 5600MHz ram MSI MAG CORELIQUID A13 240 sıvı soğutma MSI MAG FORGE 121A B75 PCIE5 750w kasa 78 bin TL ye dizdim bunları. Parçalar uyumlu mu ? pek bütçem...
  11. B

90 bin TL sistem toplama

İşlemci : Ryzen 7 9800x3d Anakart : ASUS TUF GAMING B850M-PLUS Ekran kartı : Asus Tuf 5070 12gb OC Ram : Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 5600MHz CL36 SSD: 1TB Kasa ve PSU : COUGAR AIRFACE PRO RGB 850W 80+Gold Soğutma : DeepCool LS720 SE ARGB Fanlı 360mm Yaklaşık 85 bin TL'ye bu sistemi topladım...
  12. B

Max 100.000TL sistem toplama

İşlemci olarak 9800x3d alacağım fakat diğer parçalardan emin değilim. Kaliteli parçalar olsun istiyorum. Uzun yıllar serin serin götürsün .d sistemde monitör yok sadece kasa ve parçaları olacak. Tavsiyeleri bekliyorum. Öyle geleceğe dönük falan bir şey olmasına gerek yok anakart bazında...
  13. B

Ryzen 7 9800x3d sistem toplama

İleriye dönük olacak bir sistem topluyorum güçlü sağlam parçalar olsun istiyorum fakat anakart olarak sıkıntı yaşatmayacak bir kart istiyorum. Anakart fazlaya kaçmayacak bir şey olsun. Bütçe max 95.000TL tabii ne kadar az tutarsa o kadar iyi olur. 7800x3d de olur işlemci için. Ekran kartı ise...
  14. B

Görev çubuğu gözükmüyor

Alttaki görev çubuğu görünmez oldu gözükmüyor. Aynı şekilde masaüstündeki her şeyde bembeyaz oldu ve tıklayınca modül bulunamadı diyor.Hata veriyor. Ekran sağ tıklayınca veya dosya açmaya çalışınca gri olup tekrar normale dönüyor. Windows tuşumda çalışmıyor. Hiçbirşey yapamıyorum. Tek çalışan...
  15. B

Claw grip için fare önerisi

Aktif olarak Superlight kullanmaktayım claw olarak tutuyorum el ölçülerim 18-9cm. Önceden ise Glorious Model O kullanıyordum zowie FK shape'i ile aynı sayılır. superlight gayet rahat geliyor fakat yeni fareye geçmek istiyorum sorunları var. 60gram'a yakın bir fare arıyorum günümüzde çıkanların...
  16. B

Öğretmenlik bölümünde hazırlık okunmalı mı ?

Fen Bilgisi Öğretmenliği kazandım ve isteğe bağlı hazırlık okuyabilirim gerek okula alışma açısından gerekse çevre kurma açısından fakat zaman kaybı gibi geliyor özellikle bölümümü düşününce. Sonuçta baktığım zaman hiçbir işime yaramayacak hatta kpss sürecini de düşünürsek baya bir geç atılmış...
Geri