Arama sonuçları: *

• Users: astrahaha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Nvidia Denetim Masası Masaüstü Boyutu Ayarlanmıyor..

Merhaba, Nvidia Denetim Masasında Masaüstü ölçeklendirme yerinde 2. seçeneği seçiyorum fakat olmuyor. Tam ekran a tıklıyorum uygula diyorum tekrar otomatik en boy oranını seçiyor bunu bir türlü değiştiremedim. Nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı? (CS2 4:3 oynamak için yapıyorum diğer türlü...
  2. A

Wifi Çoğaltıcı ama DSL bağlantısı ile

Merhaba, 3 katlı bir binada oturuyorum, 1. katında ofisim var evim de 3. katta, modemime gelen gri DSL kablosunu 2 farklı kabloya böldüm, gündüzleri modemi ofise götürüp takıyorum akşamları da çıkarken modemimi alıp evime gidip evimdeki DSL bağlantısına bağlayıp kullanıyorum, fakat bunu yapmak...
  3. A

Windows 11 dil sorunu

Merhaba, Dun çinden aldığım bilgisayarım geldi Bilgisayarımı Türkçe yapıyorum fakat kapatip açtığımda kendiliğinden çinceye dönüyor, dönmezse de bazı bölümler çince bazıları Türkçe saçma sapan bir sey oluyor Format attığında da ilk kurulum çince oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dil paketi vs...
  4. A

Bilgisayarımin dili kendiliğinden değişiyor.

Merhaba, Dun çinden aldığım bilgisayarım geldi Bilgisayarımı Türkçe yapıyorum fakat kapatip açtığımda kendiliğinden çinceye dönüyor, dönmezse de bazı bölümler çince bazıları Türkçe saçma sapan bir sey oluyor Format attığında da ilk kurulum çince oluyor. Bilgisayar : HP OMEN 16 Işletim sistemi ...
Geri