Arama sonuçları: *

• Users: GerHesQ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Yardım Riot sikintisi yardim

Bu hatayi aliyorum oyuna giremiyorum kaldıramıyorum da tekrar indirmek icin olmuyor acill yardim
  2. G

Öneri Monitor düşünüyorum oneri

Laptopa monitör almayi dusunuyorum cs valo lol pes gibi ve hikayeli oyunlar dusunuyorum laptobum gamegaraj x7t 5070 ona uygun bisi istiyorum pek bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim
  3. G

Epic indirimleri başladı

Epic indirimleri baslamis sizce neler alinabilir 24 şubata kadar sanirim
  4. G

Yardım Altyapi vdsl ile ilgili

Yan binam boş 2 katida boş duran yok orada vdsl var onun karsi evindede var ama benim evimde yok nasil yaparim o evlerden fln boş port oldugundan alabilirmiyim altyapi bilgi verirmisiniz anliyanlar
  5. G

Hdm kablosu lazim bana oneri

Laptopum var tvye baglamak icin hdm lazim iyi bir kullanabilecegim hdm lazim birde eski monutorum var jag girisli onada donusturucu lazim bana link atar misiniz
  6. G

Yardım Cyclone 2 almaya karar verdim sonunda

Cyclone 2 almaya karar verdim sonunda buyuk dusunceler sonucunda kararsizligima ragmen düşündüğüm atk battle axe pro gamesir super nova vardi bide Cyclone 2 vardi Cyclone 2 dusunuyorum simdide rengine karar veremedim bi yardiminizi yorumunuzu alirim simdiden teşekkürler
  7. G

Öneri Kararsizim bi el atarmisiniz gamepad

Herkese iyi formlar oncelikle 1 ay once Atk battle axe pro almistim rgb sikinitisinfan yolladim iadrsini verdiler simdi tekrar almak istiyorum ama kararsizim tekrar atk yi begendim aslinda ama millet gamesir super novayi ve Cyclone oneriyorlar bende pek anlamiyorum sizlerinde yorumunu bekliyorum...
  8. G

Yardım Daha yeni aldim ama rgb olmuyor

Atx axe battle pro aldim kol rgb opmuyor oygulamada rgb yerinde ama kol hep mavi kaliyor yardim
  9. G

Yardım Yardim edermisiniz internet ile ilgili yardimmm

Öncelikle iyi gunler Uşakta yaşıyorum telkomnet diye bisi kullanıyorum canakli ama internet rezalet cekmiyo hic degistirmek istiyorum ama altyapi yok kalsigim evde ne yapsam bilmiyorum iyi bir internet istiyorum bi yardim edermisiniz beni bilgilendirirmisiniz hic anlamiyorum nelere gecis...
  10. G

Laptop için Gamepad Önerileri

Laptopum icin gamepad almak istiyorum rocketlig vs oynamak icin pek anlamadigim icin bi yardimci olir musunuz https://ty.gl/pumwekj38xxe7 Bunu gordum internette birde https://app.hb.biz/MErG5x2ZSQAR Birde bu baska oneriler varsa bakabikirim yardim ederseniz sevinirim
  11. G

10 15 k civarı annem için uzun süreli telefon önerisi

Anneme hediye için telefon alıcam uzun süreli kullanıyoe kendisi 10 15k arası dusunuyoeum bi yardımcı olurmusunuz samsung düşünüyorum her şeye açığım yardım
  12. G

Yardım Yardimm 2 gun Önce game garaj salyer x7t 5070 laptop aldim

Yeni bir laptop aldim ilk defa kendime laptop aldim pek bilmedigim icin kurulumunu yaptim ama soyle birsey gozume carpti sadece siyah ekranda belli oluyo 2 tane yerde beyazlik var bana oyle geldi olu piksel gibi emin de olamadim ne yapmam lazim bir fikir verirseniz
  13. G

62500 TL'ye bu laptop alınır mı?

Hayatimda ilk defa kendime bir sey alicam laptop almayi dusunuyorum kasa almayi dusunuyosum fikrim degisti kararsizim Abdullah abinin paylastigi sistemi gordum bunu dusunutoeuk bilmiyorum bi bakarmisiniz kararsizim acill yardim laptoptan hic anlamam bi yardim ederseniz
  14. G

Toplama pc mu kaptopmuyardim

Iyi gunler oncelikle ben bayadir bilgisayar almak istiyorum ama laptopmu kasami kararsızım internetim prk iyi degil o caydiriyor aslinda interneti ortak kullaniyoruz kabloda cekemiyorum yukari katta o yuzden kararsizim laptoplarda 2 si cazip gibi ama bilgim yok yardim ederseniz sevinirim yoksa...
  15. G

Iş icin kullanicam 7000 tl civari

Çicekçim var 7000tl civari işlerimi gorucek laptop istiyorum yardımcı olur musunuz
  16. G

20k civari bir butcem var az gecebilir

20k civari butcem var telefon almak istiyorum şuan kullandığım a34 memnunum sadece 128gb aldığım için değiştirmeyi düşünüyorum genelde samsung düşünüyorum kamera fln güzel olsun oyun oynuyorum tercihim samsung tarafi ama önerilere açığım yardımcı olursaniz
  17. G

❌İndirim Bitti! İndirim 7500f işlemci 5203tl

Bence fiyati gayet iyi fp alınabilir bakın derim https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-7500f-alti-cekirdek-3-7-ghz-kutusuz-fansiz-fiyati,632236878.html
  18. G

Kasa lazim 9070xt li sistem kurucam

9070xtli sistem kurmayı planlıyorum ama pek anlamadigimdan kasayı nasıl yapmalıyım önerilere açığım psu ayrida olabilir birliktede iyi bisi önerirsiniz ekran karti sogar sanirim 9070xt
  19. G

❌İndirim Bitti! İndirim 7900xt almak istiyen bakabilir

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-radeon-rx-7900-xt-nitro-vapor-x-11323-01-40g-320-bit-gddr6-20-gb-fiyati,274685259.html
  20. G

N11 Üzerinden Ekran Kartı Alımı Hakkında Yardım

Nextgen PC satıcısı n11 üzerinden sizce sikinti olurmu Alınır mı? acill indirime girdi kart alsam sikinti cikarmi saticidan yorumda yok
Geri