Yeni bir laptop aldim ilk defa kendime laptop aldim pek bilmedigim icin kurulumunu yaptim ama soyle birsey gozume carpti sadece siyah ekranda belli oluyo 2 tane yerde beyazlik var bana oyle geldi olu piksel gibi emin de olamadim ne yapmam lazim bir fikir verirseniz
Hayatimda ilk defa kendime bir sey alicam laptop almayi dusunuyorum kasa almayi dusunuyosum fikrim degisti kararsizim Abdullah abinin paylastigi sistemi gordum bunu dusunutoeuk bilmiyorum bi bakarmisiniz kararsizim acill yardim laptoptan hic anlamam bi yardim ederseniz
Iyi gunler oncelikle ben bayadir bilgisayar almak istiyorum ama laptopmu kasami kararsızım internetim prk iyi degil o caydiriyor aslinda interneti ortak kullaniyoruz kabloda cekemiyorum yukari katta o yuzden kararsizim laptoplarda 2 si cazip gibi ama bilgim yok yardim ederseniz sevinirim yoksa...
20k civari butcem var telefon almak istiyorum şuan kullandığım a34 memnunum sadece 128gb aldığım için değiştirmeyi düşünüyorum genelde samsung düşünüyorum kamera fln güzel olsun oyun oynuyorum tercihim samsung tarafi ama önerilere açığım yardımcı olursaniz
9070xtli sistem kurmayı planlıyorum ama pek anlamadigimdan kasayı nasıl yapmalıyım önerilere açığım psu ayrida olabilir birliktede iyi bisi önerirsiniz ekran karti sogar sanirim 9070xt
Ben ekran kartı alicam 7800xt ama hangi model daha iyi karar veremedim
Bunlar arasındayım bana nitroyu almamı önerdiler ama diğerleri arası daki fark nedir en bastakini onerdiler hangisi iyidir onu merak ediyorum yardim eder misiniz bilgim yok
https://www.gaming.gen.tr/urun/542710/pc-hocasi-gg10-1-intel-core-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Bu sistem alinir mi
30k 35 civari bilgisayar toplamak istiyorum ama anlamiyoeum anliyan var mi hiç bilgim yok
Oynadığım oyunlar: cs2 valorant LOL gta5 ve bazı hikayeli oyunlar yani kısacası baya oyunu sıkıntısız oynatmali bana yardim eder misiniz hic bilgim yok hazir sistem ya da toplamada olabilir
Hepsi buradadan laptop almayi dusunuyorum laptopa girince sol üstte şimdi al şubatta öde diyor öde kısmında onu bulamıyorum bir bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?