Arama sonuçları: *

• Users: ahmet3436
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

2 El Anakart Sattım Alıcı Geri İade İstiyor

Arkadaşlar iyi akşamlar am5 geçmek istediğimden işlemci anakart ve ramlarımı satmıştım işlemcimi sattıktan 1 gün sonra anakart ile ram sattım sattığım parçalar çalışıyordu sağlamdı anakart 5 ay önce aldım max 2 ay filan kullanmışımdır garanti fatura filan tamdı sıfıra yakındı fotoğraf filan...
  2. A

Yardım 85K Gaming Leptop Önerisi

İyi akşamlar arkadaş için Gaming laptop alacağız bütçesi Max 85k bu fiyatı hak eden Gaming laptop arıyorum ısınma problemi olmayan sogutması iyi olan fiyatına göre en iyi donanıma sahip laptop önerileriniz nedir?
  3. A

Yardım GSCOL G-240 Sıvı Soğutucu alınır mı?

Ryzen 7 5800x3d işlemciye bu sıvı soğutucu alınır mı? kasa gamebooster gb 2112b var buna kule tibi hava soğutucu olmaz büyük ihtimal ondan sıvı soğutucu düşünüyorum Ürün: https://share.temu.com/lFeWtREMOiA
  4. A

Ekran Kartından Gelen Ses

İyi akşamlar MSI RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO model ekran kartı var pc format attım ve oyuna girdim ekran kartından cızırtılı ses geliyor masaüstünde daha az ama oyunda fps kısıtladıgımda ses azalıyor duyulmayacak noktaya geliyor (ama gine duyuluyor) bu olay yeni oldu 2 gün önce Coil Whine...
  5. A

Paragraf Kaynak Önerisi

Sınava 3 aya kaldı temel paragraf test kitabı arıyorum öneriniz var mıdır TYT sözel gireceğim benim netlerimi hızla artıracak temel paragraf test kitabı tavsiyeleriniz nelerdir? https://www.sadecekitap.com/pelikan-yayinevi-tecrube-taktiklerle-paragraf-soru-bankasi Temel için bu test kitabı...
  6. A

Tyt Türkçe ve Tyt Sosyal Kanal Önerisi

Tyt Türkçe ve Tyt Sosyal için kanal öneriniz varmı 4 ayda yetişirmi bu ikisi hedef 2 yıllık fazla bişey degil
  7. A

2024 Tyt 2 Yıllık Üni Hazırlık

bu sene mezuna kaldım istedigim bölüm puanı düşük bu sene 250 taban puanla kapattı ama benim temelim olmadıgımdan düşük puan aldım 380 obp puanı ile 205 puan aldım bu bölüme girebilmek içinde 200-210 ham puan lazım sadece sözel ile nasıl çalışarak yapabilirim
Geri