Arama sonuçları: *

• Users: AeRix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

SOUNBARI USB İLE PC YE BAĞLAYAMIYORUM

YENİ BİR SOUNDBAR ALDIM PC DE KULLANMAK İÇİN FAKAT USB İLE PCYE BAĞLAYAMIYORUM MARKA MODEL SAMSUNG HW-C400
  2. A

Çözüldü✓ Klavye bazı tuşların yanındaki tuşlara da basıyor

klavye de f tuşuna basınca fg olarak yazıyor aynı şekilde 5 yazınca 45 olarak yazıyor çözüm bulamadım daha önce başına gelen varmı (razer cynosa chroma 3)
  3. A

Asus TUF Gaming H3 7.1 Gun Metal Oyuncu Kulaklık %50 indirim

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-h3-7-1-gun-metal-oyuncu-kulaklik-pm-HB00000QDGDH %50 indirim var
  4. A

uygun fiyatlı gaming laptop önerisi

hem oyun hem de üni için kullanacağım varsa indirimde bildiğiniz laptopta olur lol ağırlıklı oynicağım için ortalama bir sistem olursa güzel olur. iyi forumlar
  5. A

Öneri 500 gb veya 1tb uygun fiyata m2 ssd önerisi verebilirmisiniz

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-western-digital-blue-sn570-500-gb-wds500g3b0c-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1571515074.html bunu buldum iyi midir? fiyat performans olarak
  6. A

Öneri 1k 2k arası m2 ssd önerisi

500 1tb arası b450m pro m2 max uyumlu m2 ssd önerisi
  7. A

Öneri rx6600 uyumlu geleceğe yatırım tarzı işlemci önerisi

rx6600 uyumlu ileride kullanabileceğim işlemci önerisi anakart b450m pro m2 max tecihen amd
  8. A

GETİRYEMEK 50 TL İNDİRİM

DERBİ KODUYLA SAAT 17.00-19.00 ARASI GEÇERLİ 50 TL İNDİRİM
  9. A

Yardım apple watch ve iphone için dock önerisi

arkadaşlar düşük bütçeli kullandığınız güvenli yangın çıkarmayacak dock önerebilir misiniz? ?
  10. A

Öneri ios için kablosuz şarj dock önerisi

arkadaşlar kullandığınız uygun bütceli maks 1000-1200 civarında apple watch ile uyumlu dock önerebilir misiniz? ?
  11. A

Yardım yeni ekran kartı aldım fakat beklediğim fps değerlerini alamıyorum

arkadaşlar sapphire rx6600 aldım fakat istediğim verimi alamadım yapmam gereken ekstra bir ayar varmı ?
  12. A

Çözüldü✓ furmark testi için indirebiliceğim yer önerisi

furmark testi yapmak istiyorum fakat indirilecek güvenli bir yer gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  13. A

Çözüldü✓ 500w psuya yeni ekran kartı aldım taşırmı ?

arkadaşlar 500w psum var rx6600 8 gb ekran kartı aldım yeterli olurmu ?
  14. A

tebilon güvenilir bir sitemi

arkadaşlar siteden ekran kartı almayı düşünüyorum daha önce alışveriş yapan birileri varmı ?
  15. A

Çözüldü✓ çift monitörü tek monitör görüyor

arkadaşlar oyuna girdim oyunda pc kapandı tekrar çalıştırdığımda ise çift monitörü tek monitör olarak algılıyor
  16. A

Çözüldü✓ işlemcime sıvı soğutma takmalımıyım

ryzen 5 3600x işlemcim var sıvı rx 6600 ekran kartı almayı düşünüyorum işlemciye sıvı soğutma gerekir mi gerekirse f/p sıvı soğutma önerebilir misiniz?
  17. A

Çözüldü✓ klavyeyi temizlemek için öneri

klavyeyi temizlemenin kısa ve makul bir yolu varmı 3 güne bir doluyor sök tak yorucu oluyor
  18. A

3600x işlemcime uygun fiyatlı ekran kartı önerisi

işlemcime uygun bütçe dostu indirimlerde olan ekran kartı önerisi
  19. A

Çözüldü✓ ryzen 5 3600x darboğaz yapmayacak ekran kartları ?

3600x işlemcim var darboğaz hesaplamada darboğaz yapar olarak çıkıyor fakat çoğu kişi rtx 2070 süper 5600xt gibi ekran kartlarının darboğaz yapmayacağını destekleyeceğini yazmış yardımcı olabilirmisiniz ?
Geri