Arama sonuçları: *

• Users: Azex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yağ yakmak ve kilo vermek

yaş:20 boy: 183 Kilo: 93 TDEE: 2,800/3000 Kısa vade ve en öncelikli amacım: Vücudumu daha insani bir görünüme sokmak. Fazlalıklardan kurtulmak, ve özellikle ama özellikle yüzümdeki yağ ve şişkinlikleri atmak. Uzun vade amacım: Hayatı aşırı spora endekslemeyi gerektirmeyen, basit estetik...
  2. A

Sizce Hangi Notebook'u Alayım?

Game Garaj Slayer X7T-5070 C3 / Asus TUF Gaming F16 FX608JMR-RV024 / MSI Katana 17 B13VFK-872XTR / MSI Pulse 16 AI C1VFKG-212XTR 1) Aralarından en F/P Slayer gibi gözüküyor. Fakat Game Garaj insanı şüpheleniyor piyasada yeni ve güvenebilir miyim bilmiyorum ne düşünüyorsunuz? garantici bir...
  3. A

Gaming Notebook Tavsiyeleriniz Neler? (Ağustos-Eylül 2025)

Hemen madde şeklinde kriterlerimi belirtiyorum: 1- 40K - 70K arası bir bütçem var fakat 70K'yı zorlamak istemiyorum. Yani alacağım diğer notebooklar ile arasında devasa farklar varsa önerilerinize açığım. 2- Yeni ve adı bilinmedik markalara açık değilim. Game garaj tarzı yeni şirketlere...
  4. A

Black Friday Gelince Gaming Laptop Alacağım Öneri Yapınız

Selamlar, 24 kasım kara cuma ya denk geliyor. Yeni bir laptop alacağım, aşağıda bir kaç özellik sıralayacağım; 1) en az 4060 ekran kartı olmalı. 2) ssd en az 1tb olmalı. 3) Oynadığım oyunlar ve yaptığım işlemler sağlam işlemci yoruyor, bu sebeple sağlam bir işlemciye ihtiyacım var, beni yarı...
  5. A

CPU ve GPU kullanımı az olmasına rağmen düşük fps alıyorum

Laptop Model: MSİ GL62 6QE RAM: 16 gb DDR4 SSD: 500gb Samsung EVO Ekran Kartı: GTX 950m İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz 2.60 G laptop u 4 yıl önce falan aldım. Fakat elimdeki ile yetinmem gerekiyor. Özetle simülasyon oyunlarında normalde alacağımdan baya düşük bir fps...
Geri