Arama sonuçları: *

1. Y

GIGABYTE G25F2 24.5" 200Hz 1ms HDR10 AdaptiveSync monitör 4060 ti için uygun mu

Arkadaşlar merhaba.Yeni monitör alacağım bu monitörü beğendim dolu bir cihaz şu anda da popüler bir ürün ancak kafama bir şey takıldı pivot olmayan şu modelde...
  2. Y

120 tl vs 24 tl windows key hangisi alınmalı?

Arkadaşlar lisanssız windowsta hem arka plan resmini değiştiremiyor hem de f2-f3-f4 ses tuşlarını kullanamıyoruz. Bundan dolayı kuzenim fullprogramindir sitesinden crackli lisans attı yapma dedim virüslü olur fln yok kanka ben yıllardır kullanıyorum bi şeyini görmedim dedi bende iyi hadi olursa...
  3. Y

Lise Döneminde Sosyallik Kaybı ve Çözüm Arayışları

Arkadaşlar lise 2 yim ve 9 daki ergence paylaştığım instagram storyleri yüzünden 1-1,5 yıl boyunca her ortamda dalga gecilmeye maruz kaldım arkadaşlarım tarafından, bazen bende umursamadım güldüm geçtim ama bu arkadaşlarlarımın beni umursamayıp beni önemsemeyip gruplarına almamalarına sebep...
  4. Y

Yardım 2-3k arası ses tekerlekli mekanik klavye önerisi

arkadaşlar kaliteli mekanik klavye arıyorum. Razer , steelseries apex 3 var güzel klavyeler ama membrane çoğu. Bi gamepower ogre fln var o da gamepower kalitesi yani ne beklersin ha tutulan bi marka ama kulaklığını aldığımdan beri rgb olarak sevmiyorum. Direkt düşünmeden şunu al diyebileceğiniz...
  5. Y

Sevdiğim kıza açılmakta zorlanıyorum

Arkadaşlar proje imamhatip lisesinde 10. Sınıf öğrencisiyim başta şunu belirteyim okulda kız erkek sınıfları ayrı ve teneffüslerde konuşmak biraz sıkıntı ama okuldan çok fazla sevgili olan var dışarda sorun olmuyor.Geçen sene bizim şuanki 10 lardan bi kız sevdim o da bana hoşlantı duyuyordu ama...
  6. Y

Huawei modemimin kullanıcı adı ve şifresini bilmiyorum

Arkadaşlar ev internetim vodafone, modemim huawei. Ablamın telefonunun ekranı kırıldı. İnternette kendiliğinden bir şey olmaması için http://192.168.1.1/ bağlantısında wifi den kesmeye çalışıyorum ama kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor yardımcı olabilir misiniz?
  7. Y

240 hz VA monitör hikaye oyunlarında ghosting yapar mı?

Arkadaşlar merhaba. Genellikle Gta v, Ets 2 ve Assetto Corsa oynuyorum ara sıra da fps oyunları giriyorum. Hikaye oyunlarında VA panel ile Ips arasında waaow denecek ciddi bir görsel fark var mı? VA 240 hz almayı düşünüyorum ama ghosting den korkuyorum eğer va ile ıps arasında uçurum yoksa 240...
  8. Y

4000-6500 arası 180-240 hz monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Monitörler hakkında yüzeyselden biraz daha fazla bilgim var. Şu anda kullandığım monitör 60 hz. Genellikle Gta V ,Ets2 ,Assetto Corsa bazen de fps oyunları oynuyorum. Nvidia Rtx 4060 Ti 8 Gb ekran kartım var. Önerebileceğiniz güzel panelli monitör var mı?
  9. Y

Şu anki işlemci sorunlarına İntel İ5 13400f dahil mi?

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere 13 ve 14. nesil işlemcilerde genellikle K serilerinde yüksek voltaj ve kararsızlık sorunları var. Abdullah abinin videolarında i7 ve i9 lardaki sorundan bahsetmiş .Pc Hocası'da aynı şekilde. Acaba i5'te sorun diğer serilere nazaran daha az olduğu için mi...
  10. Y

Bilgisayarım hiç yapmadığı yavaşlık ve kasmalar yapıyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle ön bilgi vereyim İntel İ5 13400F (13. nesil) ,ekran kartım ise Gigabyte 4060 Ti. Ortalama 1 hafta önce assetto corsa trafik modunu youtube dan şu videoyu izleyerek indirmeye çalışırken (genellikle sharemods tan kuruyor dosyaları) Srp Shibura Traffic : --...
  11. Y

Yardım GIGABYTE H610M H V2 anakartıma 2. M2 ssd'yi takabilir miyim?

Arkadaşlar pc toplarken seçtiğim m2 ssd yi 1 tb sanıp farketmeden 500 gb aldım şu anda da yetmemeye başladı, bir kaç ay önce bir sitede bu anakart modelinin 2. bir m2 ssd yuvası olmadığını okudum şimdi ise epeye baktım epey 2. M2 yuvası var diyor var mı yok mu varsa m2 / sata bilen arkadaşlar...
  12. Y

İntel İ5 13400f, Rtx 4060 ti 8 gb sistemde valorant 350-380 fpslerde

Arkadaşlar merhaba.Valorant ta 350 civarı fps değerleri tabi ki de az değil ama 13. Nesil bir işlemciye göre neden bu kadar az performans veriyor? Grafik ayarlarım en yüksekte ama valorant bir işlemci oyunu(biraz da olsa grafiğin etkisi olabilir tabii ki). Ancak bir arkadaşım 4080, amd ryzen 7500x...
  13. Y

Instagram'da beni engellemeyen birisini arattığımda çıkmıyor

Arkadaşlar bi kız beni engellemediği halde bende onun hesabı çıkmıyor ama o benim hesabımı görüyor nedeni ne olabilir? Kızla önceden hiç bir şekilde iletişimim yoktu hunu belirteyim.Başta yan hesaptan sordum abla niye engelledin diye o bana engellemiş miyim dedi ardından hesabımın ss ini attı...
  14. Y

Kızın koluna siyah toka yakması ne demek?

Arkadaşlar okuldan bir kıza aşık oldum.9. sınıfım.Kız instasına kolunda siyah toka varken post atmış,erkek koluna taksa sevgilisi var demek ama kızda da aynı anlamamı geliyor yoksa sevgilim yok demek mi?
  15. Y

İtopyadan aldığım PC ye monitörden ekran gelmiyor

VGA ve tüm güç kaynağını bağladım ancak kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor?Ekran kartı 6+2 pin acaba yanlış takmış olabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
  16. Y

İTOPYADAN ALDIĞIM SİSTEM WİNDOWS İLE GELİYOR MU?

Arkadaşlar İtopyadan hazır sistem aldım 3bin TL veremedim sırf Windows için,sistem gelince deneme sürümü falan oluyor mu,yoksa nasıl halledebilirim?
  17. Y

PSUDA 80+SERTİFİKASI OLMAZSA RİSKLİ Mİ

Arkadaşlar merhaba.İtopyadan 30k ya 4070,i5 12400f'li sistem alıyorum Allah nasip ederse.Özelleştirme bölümünde sistemin psu su Fsp 650w 80+ sertifikalı,3 bin lira daha eklersem Corsair750w 80+bronze ve gold var.Watt önemli değil her halukarda yeter ancak eğer evin elektriğinde bir watt...
  18. Y

İTOPYADAN ALACAĞIM PCYE 3000 LİRAYA WİNDOWS ALMAM ŞART MI?

Arkadaşlar merhaba.İtopyadan 30kya 4070li sistem alacağım ama 3 bin liraya windows alma seçeneği var,almazsam free dos geliyor muhtemelen.Eski laptopum windows 10 home dan ,11 home'a yükselttim acaba bu laptoptan işletim sistemi paylaşma fln var mı?Windows key falan varmış tam bilmiyorum,flasha...
  19. Y

Rtx 4070'in yanına Intel i5 12400f mı yoksa ryzen 5 7500f mi

Arkadaşlar Allah'ın izniyle ilk bilgisayarımı alacağım 30000 TL bütçem var hangi işlemci daha iyi olur ve herhangi biriyle darboğaz yapma ihtimali var mı
  20. Y

PSU watt dalgalanmasında pcyi bozar mı

Arkadaşlar Allah'ın izniyle ilk bilgisayarımı alacağım,PSU hakkında korkuyorum,watt dalgalanmalarında sistem fullden gidebiliyormuş diye duydum, kaliteli önerebileceğiniz PSU var mı
Geri